Overige Samenwerking

Favoriete online tv series

pexels-photo-53904

Huh is dit artikel niet bedoeld voor de herfst? Nope! Zomer in Nederland betekent helaas niet altijd mooi weer. Dagen vol herfstachtig weer zijn totaal geen uitzondering. Wat ik doe als het slecht weer is? Behalve bloggen kijk ik ook erg veel tv, dus leek het me leuk mijn favorieten eens voor je op te sommen.

Sinds online tv kijken mogelijk is, hebben we hier thuis nooit meer gedoe om wie er voor de tv mag zitten. Want laten we eerlijk zijn series als Gossip Girl zijn niet echt geweldig voor de mannen onder ons. En sinds ik Netflix heb ontdekt gaat er een wereld voor me open! Vooral series zijn mijn favoriet omdat je er altijd zo lekker “in” kan wegdromen.


Gossip Girl.
“Privileged teens living on the Upper East Side of New York can hide no secret from the ruthless blogger who is always watching.” IMDB.
Onlangs ben ik begonnen met Gossip Girl op Netflix, I know, bijna iedereen heeft de serie al eens gezien. Maar omdat ik binnenkort voor de laatste keer naar New York ga leek dit me dé perfecte voorbereiding. Inmiddels zit ik halverwege seizoen 3 en ik kan er geen genoeg van krijgen!


Girlboss.
“Sophia, a misfit, discovers a passion for fashion, becoming an unlikely businesswoman in the process. As her business grows, however, she has to learn to cope with life as her own boss. This show is loosely based on the true story of Nasty Gal Founder, Sophia Amoruso.” IMDB.
Het duurde wat langer voordat ik in het verhaal zat, maar ik vond het alsnog een leuke serie om te kijken. Helaas komt er geen tweede seizoen van trouwens dus ben zuinig met je afleveringen mocht je hem nog niet gezien hebben.


Better Call Saul.
“The trials and tribulations of criminal lawyer, Jimmy McGill, in the time leading up to establishing his strip-mall law office in Albuquerque, New Mexico.” IMDB.
Is dan weer een compleet andere serie die ik met mijn vriend heb gekeken. Het wijkt erg af van het soort series dat wat we normaal kijken maar dat maakte het juist tot een leuk ‘uitstapje’.


Narcos.
“A chronicled look at the criminal exploits of Colombian drug lord Pablo Escobar, as well as the many other drug kingpins who plagued the country through the years.” IMDB.
Ook een serie om met je vriend te kijken! Vond het erg interessant om meer te weten te komen over dé drugscartels uit Colombia.


Band of Brothers.
“The story of Easy Company of the U.S. Army 101st Airborne Division, and their mission in World War II Europe, from Operation Overlord, through V-J Day.” IMDB.
De oorlogsserie waar we op dit moment naar kijken. Het speelt zich af in de tweede wereldoorlog en bij mij vlak in de buurt, Nuenen. Erg indrukwekkend om te zien wat zich hier in de buurt allemaal af heeft gespeeld voor onze bevrijding. Het heeft geen romantisch verhaal het is puur battles en overleven. Echt een van de beste series die ik gezien heb dus mocht je van dit genre houden en hem nog niet gezien hebben dan kan ik het je zeker aanbevelen!
Jeffrey Matthew Settle speelt hier trouwens ook in, beter bekend als Rufus Humphrey onder de Gossip Girl fans.


Designated Survivor.
“A low-level Cabinet member becomes President of the United States after a catastrophic attack kills everyone above him, in the Presidential line of succession.” IMDB.
Deze staat op mijn ‘nog te kijken lijstje’ omdat ik dol was op 24 en dan met name Kiefer Sutherland, wist je trouwens dat hij ook een tof liefje heeft?! Touch staat trouwens om dezelfde rede ook nog op dit lijstje.

Zoals je ziet kan ik nog wel een groter aanbod girly series gebruiken dus mocht je nog leuke tips hebben dan hoor ik het graag omdat ik TV kijken via internet nog niet al te lang ontdekt heb! Mc Leod’s Daughters was vroeger trouwens mijn favoriete serie, al weer wat verouderd maar mocht je die nog niet gezien hebben dan zou ik die ook zeker aanbevelen!

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply
  Edith Sofia
  2 juli 2017 at 13:12

  Mijn nieuwe favoriete serie is Scream, wel heel erg eng, maar zeker een aanrader!

 • Reply
  Loes
  2 juli 2017 at 10:22

  Band of Brothers schijnt inderdaad een hele goede serie te zijn, daar ben ik wel erg benieuwd naar. Misschien is Riverdale, One Tree Hill, of The Carrie Diaries iets voor jou?

  • Reply
   Beautyill
   2 juli 2017 at 11:33

   Thanks Loes ik vul mijn lijstje even aan! Inderdaad Riverdale en One Tree Hill had ik al aan gedacht maar The Carrie Diaries nog niet 😀

 • Reply
  Woman
  2 juli 2017 at 07:59

  The Fosters is wellicht een tip?

  • Reply
   Beautyill
   2 juli 2017 at 11:34

   Thanks die schrijf ik ook even op mijn lijstje 😀

  Leave a Reply

  Translate »