Beauty Nagellak

Miss Sporty Color Quick Dry nagellak swatches

dsc07405

Het is alweer een hele tijd geleden dat ik Miss Sporty nagellak heb uitgeprobeerd, dus het werd hoog tijd om wat voor je te swatchen! Mijn favoriete waterproof eyeliner is van Miss Sporty dus ik was erg benieuwd of ze me op gebied van nagellak ook zo positief zouden verassen.

Miss Sporty Color Quick Dry nagellak swatchesAls eerste de verpakking, hoewel ik deze niet mooi vind, vind ik het wel leuk dat Miss Sporty na alle jaren nog haar standaard vorm heeft. Heel herkenbaar!
Het kwastje is wel van deze tijd, lekker breed (maar niet te!) en rond afgesneden hoeken. Top kwastje!

Miss Sporty Color Quick Dry nagellak swatchesMiss Sporty Color Quick Dry 021 
Een hele zachte, pastelkleurige pitash groene kleur. Twee laagjes zou net kunnen maar drie dunne geeft het mooiste resultaat.

Miss Sporty Color Quick Dry nagellak swatchesMiss Sporty Color Quick Dry 047 
Een koele nude tint met miniscule zilveren shimmer. Het is zeker niet overheersend! Het eerste laagje was erg streperig maar met laagje twee en drie erbij krijg je een mooie egale dekking. Het enige niet-creamy lakje wat ik je vandaag laat zien.

Miss Sporty Color Quick Dry nagellak swatchesMiss Sporty Color Quick Dry 045 
Zacht roze typische barbie kleur vind ik dit. Qua substantie vergelijkbaar met de andere, twee laagjes is net wat te streperig drie dunne geeft een redelijke dekking, in tegenstelling tot de rest ben ik hier bij drie nog steeds niet zo tevreden. Het lakje oogt op mijn handen een stuk koeler dan in het flesje.

Miss Sporty Color Quick Dry nagellak swatchesMiss Sporty Color Quick Dry 051
Oud roze kleurtje met een hintje koraal, erg neutraal vind ik persoonlijk. Past niet zo geweldig bij mijn huidtint maar het is wel een mooie kleur. Op de foto draag ik twee laagjes en dit lukt net als je wat zwevend lakt, anders is het al snel streperig.

Miss Sporty Color Quick Dry nagellak swatchesMiss Sporty Color Quick Dry 084
Okergeel, totaal niet mijn ding maar opvallend is dit lakje in ieder geval zeker. De dekking is vergelijkbaar met 051, twee gaat net zoals je op de swatches ziet.

Miss Sporty Color Quick Dry nagellak swatchesMiss Sporty Color Quick Dry 160
Turquoise groen die de beste dekking heeft van deze reeks. Twee laagjes kunnen prima, wel zwevend lakken want het droogt heel snel dus als je meerdere keren over dezelfde plek gaat dan sleep je de lak als het ware mee.

Miss Sporty Color Quick Dry nagellak swatchesMiss Sporty Color Quick Dry 109
Uiteraard mijn favoriet in deze reeks vanwege de kleur! Heerlijk kleurtje voor je tenen ook! De dekking is vergelijkbaar met de andere kleuren, 3 dunne laagjes geeft het mooiste resultaat.

Quick Dry is ook echt snel droog! Na één minuut is het al oppervlakkig droog en tijd voor het tweede laagje. Het echte uitharden duurt uiteraard nog wel iets langer. Maar of ik het sneldrogende zo fijn vind, nee ik denk het niet want daardoor lakt het niet zo fijn en vloeit de nagellak niet zo mooi uit. Het beste resultaat krijg je wanneer je over elk stukje slechts één keer gaat, je weet wel.. net zoals bij een sneldrogende topcoat.
De houdbaarheid is vergelijkbaar met andere budgetmerken, bij mij blijft het zo’n dag of vier goed zitten op sterke nagels.

Miss Sporty Color Quick Dry nagellak is voor €1,99 te koop bij Etos.

Producten in dit artikel zijn beschikbaar gesteld ter review. Lees mijn disclaimer

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply
  Laura
  11 juni 2017 at 00:27

  Ik vind al deze kleurtjes echt heel leuk en vrolijk zeg!

 • Reply
  Deb
  9 juni 2017 at 13:50

  Op zich mooie en frisse kleurtjes, maar de dekking had wel iets beter gemogen vind ik.

 • Reply
  Britt
  7 juni 2017 at 16:26

  Ik vind die kleuren wel heel mooi!

 • Reply
  Claire
  7 juni 2017 at 14:23

  De kleuren zijn zeker leuk! Heel zomers!

 • Reply
  Mariska
  7 juni 2017 at 13:19

  Ik vind die roze tinten weer heel erg mooi, en wederom (ik blijf het zeggen haha) mooie foto’s!

 • Reply
  Lindsey Beljaars
  7 juni 2017 at 10:44

  Ik kan me wel vinden in jouw review, ik was er ook niet volkomen enthousiast over helaas!

 • Reply
  Manon
  7 juni 2017 at 10:11

  Mooie kleuren. Oranje vind ik totaal niks, maar deze vind ik eigenlijk best wel pretty

 • Reply
  Kim
  7 juni 2017 at 07:42

  Jammer van de dekking en streperigheid. De kleuren vind ik wel echt ontzettend leuk!

 • Leave a Reply

  Translate »