Beauty Gezicht

KENZOKI SOS Roll-on Mask

dsc07961

Een gezichtsmasker dat je gezicht in de ochtend eventjes lekker opfris? Ik moet er niet aan denken veel teveel gedoe hoor ik je denken. Nou dit masker niet! Deze rol je heel gemakkelijk hup ff snel op je gezicht! Ook ideaal als je na een lange dag jezelf even op wil frissen voor een avondje uit!

KENZOKI SOS Roll-on MaskPersoonlijk ken ik het merk KENZO van kleding en parfum maar dat ze ook een eigen skincare lijn hebben was nieuw voor mij. Het is een wat luxere skincare lijn en als je dat in je achterhoofd houd valt de prijs van dit masker me op zich nog best mee.
Qua verpakking doet het me door de kleurkeuze een beetje aan een zon-product denken maar dat is het dus niet. Het is een tube die je in kunt drukken waardoor je dat laatste beetje er ook uit krijgt. Wanneer je de dop verwijderd komt de metalen roller tevoorschijn, deze moet je even van het slot draaien en dan is hij direct klaar voor gebruik. Je rolt het masker dus lekker makkelijk op je gezicht en door het verkoelende effect van het metaal is het heerlijk wakker worden. Echt een kleine mini massage! Wil je een extra fris effect? Bewaar het dan in de koelkast, ideaal op hele warme dagen!

KENZOKI SOS Roll-on MaskWat belooft het masker?

 • Verwijdert tekenen van vermoeidheid
 • Verlicht je gezicht en oogcontouren
 • Maakt je gelaatstrekken soepeler
 • Maakt je gezichtskleur zuiverder

KENZOKI SOS Roll-on MaskOver de ingrediënten
Gember Plant Essence, apeciaal gekweekt voor Kenzo in Azië. Het plantenwater van gember, dat van nature rijk is aan minerale zouten, essentiële oliën en oligo-elementen, versterkt de werking, zorgt voor een gezonde gloed op het gezicht en boost de uitstraling.
Een Multi-mineralen cocktail: Zink, Koper, Magnesium. Een trio van 3 mineralen met stimulerende eigenschappen die de vermoeide huid een boost geven.

Hoe gebruik je het?

Het is een heel licht masker die als je het niet te dik aanbrengt snel intrekt en je dus ook niet per se hoeft af te spoelen. Ideaal! Je mag de metalen applicator ook rondom je ogen gebruiken, wat ikzelf heel fijn vind want dit zijn juist de gebieden die je soms graag even wakker wil schudden.

KENZOKI SOS Roll-on MaskHet gebruiksgemak (+ feit dat je het rondom je ogen mag gebruiken) zijn voor mij grote pluspunten waardoor ik het masker er ’s ochtends graag eventjes bijpak. Daarnaast voelt mijn huid direct na gebruik zachter aan en ook zeker stralender, frisser aan.
Zelf laat ik het op dagen dat ik de deur niet uitga lekker zitten en wanneer ik foundation aan wil brengen was ik het er eventjes af. Merk dat het niet zo goed samengaat met mijn foundation vandaar.

KENZOKI SOS Roll-on Mask is voor €29,50 exclusief te koop bij Ici Paris XL.

You Might Also Like

1 Comment

 • Reply
  Miriam
  16 juni 2017 at 09:13

  Klinkt fantastisch! Kan er ook wel eentje gebruiken nu….! Zzzzzzz

 • Leave a Reply

  Translate »