Beauty Fav Lichaam Make up Nagellak Parfum

Favorieten juni 2017

dsc00044

De maand juni is voorbij gevolgen bij mij, bij jou ook? Waarschijnlijk had het heerlijke weer hier een groot aandeel in! Had direct zo’n fijn vakantie gevoel en genoot volop. Het zomerse thema zie je trouwens ook terug in mijn favorieten van deze maand.

Favorieten juni 2017De producten waar ik een artikel over heb geschreven hebben een klikbare link zodat je direct meer informatie erover kunt vinden.

Etos limited edition kokos make-up fixing spray
Favorieten juni 2017De zomer in een flesje! Deze fixingspray geeft je direct een zomers gevoel door de lekkere kokosgeur. Kokos moet wel geliefd zijn bij je want je ruikt het geurtje eventjes na het aanbrengen. Het zorgt ervoor dat mijn make-up op warme dagen net wat beter op zijn plek blijft. Het matteert trouwens niet mocht dit iets zijn waar je juist naar op zoek bent.

Favorieten juni 2017L’Oréal Sublime Bronze serum
Hier heb ik nog geen review over geschreven maar ik beloof je dat deze eraan zit te komen! Het is een heel fijn serum wat na jaren mijn Marc Inbane heeft vervangen!

L’Occitane Néroli & Orchidée eau de toilette
Favorieten juni 2017Al ruim een jaar mijn favoriete parfum! Heb twee geuren van L’Occitane en altijd als ik complimentjes krijg over mijn geurtje dan is het als ik één van deze twee draag. Het past gewoon perfect bij me. Daarnaast vind ik ze extra lekker in de zomermaanden vandaar dat deze weer eens in mijn favorieten zit.

Anastasia Brow PowderFavorieten juni 2017
Deze gebruik ik inmiddels al een jaartje voor mijn wenkbrauwen maar waarom hij juist deze maand favoriet is? Als ik heel dun en vaag lijntje onder mijn ogen trek met deze kleur krijg ik altijd complimenten over mijn ogen. Dus ik heb besloten het vaker te dragen op deze manier en daarom zit hij deze maand in mijn favorieten.

Favorieten juni 2017
alessandro Striplac 130 First Kiss Red
Dit kleurtje gaat mee op vakantie! Al een maandje draag ik dit kleurtje op mijn voeten en ik ben er nog totaal niet op uitgekeken, love it! Dit is mijn zomerkleur van 2017!

Wat waren jouw favoriete producten van de afgelopen maand?

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply
  Nicky
  30 juni 2017 at 10:59

  Striplac is hier ook favoriet! Ik heb alleen de roze variant maar deze rode is ook echt super! Straks maar eens bij de Etos kijken voor de fixing spray.

  • Reply
   Beautyill
   30 juni 2017 at 11:03

   Hoe lang blijft het bij jou op je handen zitten Nicky? Bij mij op mijn voeten eeuwig maar op mijn handen helaas niet zo lang 🙁

 • Reply
  Lindsey Beljaars
  30 juni 2017 at 09:39

  Ik ben vooral mega benieuwd naar die fixingspray!

 • Reply
  Loes
  30 juni 2017 at 09:30

  Mooie favorieten! Ik vind de kleur van die nagellak echt prachtig voor deze zomer. Lekker fris!

 • Reply
  Varenka Willemse
  30 juni 2017 at 08:33

  Oh ja die parfum van L’occitane is zalig he?!
  Een heerlijk merk zowiezo
  Ben benieuwd naar je review over de L’oreal zelf bruiner hoor

 • Leave a Reply

  Translate »