Beauty Budget Nagellak

Etos nagellak swatches

dsc06782

De nagellak van Etos heb ik de afgelopen tijd veel te weinig uitgeprobeerd dus vandaag heb ik weer eens zeven kleurtjes voor je uitgezocht. Heb geprobeerd me niet alleen te beperken tot de typische zomerkleuren maar een beetje van alles wat uitgezocht. Diep donkerrood blijft altijd mooi klassiek (mijn favoriet voor je tenen!) en nude en koraal daar heb ik ook nooit genoeg van. Van donker tot licht dus!

Etos nagellak swatchesEtos heeft alweer een hele poos andere flesjes, een hele vooruitgang want die van vroeger (met zilveren doppen) waren wel echt uit de tijd. Deze zijn klein en makkelijk en hebben bovendien een fijn breed en afgerond kwastje.

Etos nagellak swatchesEtos nagellak swatches
Etos nagellak 53 Whatever

Deze heb ik zelfs twee keer omdat ik hem nog een keertje zelf heb gekocht omdat hij me zo tof leek. Het is inderdaad een mooie nude kleur maar helaas zie je van de koele shimmer in het flesje niets terug op je nagels. Dekt wel top in twee laagjes!

Etos nagellak swatchesEtos nagellak swatches
Etos nagellak 19 You smile, I smile

Een hele lieve zachte roze/koraal tint, uiteraard weer één van mijn favorieten. Drie dunne laagjes gaf de mooiste volledige dekking.

Etos nagellak swatchesEtos nagellak swatches
Etos nagellak 21 Coral bay

Dit is natuurlijk de echte koraalkleur, een stuk feller maar daardoor zeker niet minder mooi. Op deze foto’s draag ik twee dunne laagjes.

Etos nagellak swatchesEtos nagellak swatches

Etos nagellak 55 Over the top
Diep donkergrijs met ook een klein shimmertje maar net zoals bij Whatever zie je hier eigenlijk niet echt wat in terug op je nagels, of in ieder geval zeer minimaal. Twee laagjes is voldoende voor een mooie dekking.

Etos nagellak swatchesEtos nagellak swatches
Etos nagellak 59 My Chocolonely

Een metallic grijze kleur met een hintje paars. Lakt fijn en dekt in twee dunne laagjes perfect.

Etos nagellak swatches Etos nagellak swatchesEtos nagellak 35 Sip of red wine
Het zou me niet verbazen als dit één van hun best lopende kleuren is. Echt zo’n klassieke diep rode kleur die nooit uit de tijd is en eigenlijk altijd wel kan. Persoonlijk ben ik er in de winter verslaafd aan op mijn handen en in de zomermaanden op mijn tenen. Dekt goed in twee laagjes.

Etos nagellak swatches Etos nagellak swatchesEtos nagellak 47 Dream big honey
Zulk soort kleuren zijn perfect voor dames die dol zijn op zwarte nagellak, zwart maar toch net wat anders. Het is heel diep donkerrood en dekt fijn in twee dunne laagjes.

De Etos nagellakcollectie bestaat uit 12 kleurranges met elk 6 kleuren, waardoor er in totaal dus keuze is uit 72 kleuren! Daarnaast zijn er ook nog 12 top coats (waaronder Gold, Silver en Shimmer), plus een nagel-beschermende base coat. Allemaal voor €1,99 per stuk.

Enkele producten in dit artikel zijn beschikbaar gesteld ter review. Lees mijn disclaimer

Wat is jouw favoriete nagellak kleur? Waar grijp je steeds naar terug?

You Might Also Like

10 Comments

 • Reply
  ingrid
  1 juni 2017 at 00:04

  Wat doe je mij weer aan 😉 dat wordt weer een rondje Etos voor de bovenste drie kleurtjes!! In love <3 xxx

 • Reply
  Mariska
  31 mei 2017 at 12:39

  Prachtig! Ik vind die donkere kleuren wel heel erg mooi 🙂

 • Reply
  Rachel
  30 mei 2017 at 23:12

  Ik vind ze allemaal echt heel erg mooi! vooral die chocolade kleur met die tint paars erdoor vind ik echt heel bijzonder

 • Reply
  Annette
  28 mei 2017 at 18:46

  De eerste 2 vind ik prachtig en de grijze ook.

 • Reply
  Laura - LvanR
  28 mei 2017 at 13:23

  De tweede peachy roze kleur vind ik het leukst! Zeker nu. Die laatste is ook wel stoer voor in de winter!

 • Reply
  femketje
  28 mei 2017 at 11:11

  de peachy tint vind ik wel erg pretty 😀

 • Reply
  Britt
  28 mei 2017 at 10:36

  Wauw, wat een prachtige kleuren!

 • Reply
  Nailtalk
  28 mei 2017 at 10:21

  Die laatste 2… wauw!! Al vind ik die koraal kleur ook erg mooi.

 • Reply
  Liset - Beautydagboek
  28 mei 2017 at 09:41

  Ik vind donkerrode nagellak ook echt perfect voor op mijn teennagels. Die draag ik nu toevallig ook :). De eerste taupe kleur vind ik het mooiste van allemaal!

 • Reply
  Anouk
  28 mei 2017 at 08:45

  ik doe in de winter meestal rode tinten en in de zomer roze op mijn vingernagels. Ik heb zo’n 300 flesjes nagellak in alle kleuren van de regenboog, maar ik betrap mezelf erop dat ik steeds naar de rode en roze tinten grijp. ik heb dan ook vele flesjes en merken die een perfecte dupe zijn van elkaar.

 • Leave a Reply

  Translate »