Nagellak

CATRICE ICONails

CATRICE_ICONails.jpg

Vanaf mei worden de Ultimate Nail Lacquers van CATRICE vervangen door de ICONails. Vandaag laat ik je alvast zien wat daarvoor in de plaats komt!

CATRICE ICONailsDe innovatieve nagellak formule, verkrijgbaar in 36 prachtige kleuren, belooft je te verzekeren van een perfecte gel glans en maximale houdbaarheid. De nagellakken, die verrijkt zijn met açai olie, hebben een hoogglans finish door het gebruik van de GLOSS SEAL’R™ technologie. Het nieuwe professionele kwastje maakt aanbrengen eenvoudig en precies.

CATRICE ICONailsDe ICONails Gel Top Coat met hybride technologie is ideaal voor het behoud van kleur en glans tot wel 10 dagen. De top coat creëert een krachtige gel glans beschermlaag bovenop je nagellak waardoor deze langer blijft zitten.

CATRICE ICONailsDe doppen kun je trouwens eraf halen zodat ze kleiner zijn, persoonlijk maak ik hier altijd graag gebruik van omdat het dan vaak wat fijner in de hand ligt in plaats van die grote vierkante doppen. Vernieuwend is het natuurlijk niet echt.
Persoonlijk vind ik het ontwerp van de flesjes minder mooi dan de huidige maar er zitten wel een aantal kleuren tussen waar ik zeker nieuwsgierig naar ben.

De CATRICE ICONails nagellak zal €2,99 kosten, de ICONails Gel Top Coat €3,59.

Ga jij deze nieuwe lakjes uitproberen?

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply
  Diana (Gek op Nagellak)
  3 april 2017 at 22:11

  Ik vind het best jammer dat de vorm van de flesjes verandert. Persoonlijk hou ik meer van ronde flesjes. Toch ben ik wel benieuwd naar de kwaliteit van de nieuwe lakjes 🙂

 • Reply
  Annette
  3 april 2017 at 18:24

  Ik vind ze toch wel tof geloof ik, de kleuren zien er in elk geval wel heel goed uit. Catrice heeft echt fijne lakken altijd.

 • Reply
  Manon
  3 april 2017 at 11:12

  Het is wel wennen, maar ik word hier heel enthousiast van

 • Reply
  Lindsey Beljaars
  3 april 2017 at 09:36

  Ah echt even wennen.. ik weet niet of ik dit mooier vind dan het oude

  • Reply
   Beautyill
   3 april 2017 at 09:37

   Same here Lindsey 😉

 • Reply
  Liset - Beautydagboek
  3 april 2017 at 09:35

  Ik vind ze er goed uit zien! Wat mij betreft een verbetering en ook de finish lijkt me fijn.

 • Reply
  Nailtalk
  3 april 2017 at 08:58

  Dat is even wennen! Maar vind ze er wel mooi uit zien. Ben benieuwd!

 • Reply
  Monica
  3 april 2017 at 08:57

  Hmm ik denk dat ik de oude flesjes mooie vind maar toch ben ik er erg benieuwd naar. Vind de nagellak van Catrice echt heel fijn.

 • Leave a Reply

  Translate »