Beauty Fav Gezicht Haar Lippen Make up Nagellak Overige

Favorieten februari 2017

dsc08948

Welke producten heb ik in de maand februari (her)ontdekt en kan ik je van harte aanbevelen? Vandaag deel ik mijn musthaves van dit moment en uiteraard lees ik ook graag die van jou in de comments! 

Favorieten februari 2017Over de meeste producten heb ik al een review geschreven en ik zal de linkjes dan ook bij de producten vermelden.

Hair Doctor Magic Mousse Shampoo

De meest fijne shampoo die ik in tijden heb geprobeerd. Een shampoo die uit zichzelf schuimt (!), wat wil je nog meer?! Ook heb ik het idee dat het mijn haren minder verzwaard en dus daardoor onder aan de streep voor meer volume zorgt. Een genot om je haren mee te wassen.

MAC Mehr lipstick

Niet alleen een favoriet van de maand februari maar eigenlijk van de hele winter. Mijn standaard lipstick voor elke dag is en blijft nog steeds Mehr. Het is gewoon een hele makkelijke kleur die ook nog eens lang blijft zitten en op een mooie manier vervaagd.

Favorieten februari 2017Clinique Pep-Start Hydroblur Moisturizer

Dag zichtbare poriën! Van alle skincare producten die ik de afgelopen tijd heb geprobeerd is dit toch wel duidelijk één van mijn favorieten. Het staat zó mooi onder mijn make-up! De liefde voor dit product is in de maand februari meer en meer toegenomen.
Ik vind hem zo fijn omdat het niet alleen een product is dat je poriën optisch vervaagd maar het ook nog eens een moisturizer is voor je huid en ik er geen puistjes van krijg.

Jolen creme bleach

Mijn armharen waren de laatste weken een obsessie en Jolen veranderde het uiterlijk van mijn armen enorm. Nog steeds zijn er haartjes, ja dat klopt daar kies ik bewust voor, maar mijn armen voelen al zoveel vrouwelijker voor mijn gevoel. Echt een blijvertje dit bleekmiddeltje!

OPI Yank My Doodle

Toen dit lakje binnenkwam vond ik hem mooi maar het was zeker niet direct mijn favoriet. Pas later leerde ik dit lakje, wat uit de Washington DC collectie komt, echt waarderen. Het is gewoon een hele bijzondere kleur!

Favorieten februari 2017My Paper Bag

Al langer ben ik fan van My Paper Bag maar dit is mijn nieuwe favoriet! Mijn eerste tas was een kleinere versie en ik wilde een wat ruimer model wat vooral dieper was zodat ik er mijn laptop beter in kwijt zou kunnen.
In deze kan dat perfect en daarnaast heeft hij ook een rits, want zakkenrollers moeten we het zo moeilijk mogelijk maken!
Dit keer koos ik de ‘Blonde’ kleur, waarschijnlijk is dit de enige blonde kleur die me zou staan. Want zeg nou zelf blond haar zou nogal gek staan bij mij!

Favorieten februari 2017Niet alleen het design van je handtas is belangrijk, gelukkig wordt de manier waarop producten tot stand komen steeds belangrijker en zijn we hier ons steeds meer van bewust. Al sinds de start van MYOMY worden de tassen van eerlijk verkregen leer geproduceerd. Het leer is afkomstig van dieren die een goed leven hebben gehad bij boerenfamilies. Het looiproces speelt hierin ook een belangrijke rol. Er worden zo min mogelijk schadelijke chemicaliën gebruikt zodat de kwaliteit van het drinkwater behouden blijft. In India worden de producten geproduceerd door lokale ambachtsmensen in fairtrade werkplaatsen. Met die baan bouwen zij een menswaardig bestaan op met goede gezondheidszorg en educatie voor de hele familie. Elk product is met de hand gemaakt, en daardoor uniek. Het verhaal hierachter, de kwaliteit en uiteraard ook het uiterlijk zorgen ervoor dat ik dol ben op deze tas.

Het model is de Paper Bag Long Handle Zip Blond en is voor €179,95 te koop bij Marington.

De producten in dit artikel zijn beschikbaar gesteld ter review. Lees mijn disclaimer

Wat zijn jouw favoriete (ontdekkingen) van de maand februari? 

You Might Also Like

14 Comments

 • Reply
  Nienke
  1 maart 2017 at 17:59

  Wauw, prachtige foto’s! En hele mooie producten, niet gek dat ze zulke favorietjes zijn. Dat OPI kleurtje is echt zo’n prachtige tint die altijd kan.

 • Reply
  Manon
  1 maart 2017 at 16:53

  Leuke favorieten. Die lak van OPI is erg mooi. Ik wil ooit ook een keer een paperbag hebben

 • Reply
  Lisa
  1 maart 2017 at 15:58

  Wauw, die paper bag is echt prachtig! Die zou ik zo bij elke outfit dragen hihi 🙂 Liefs x

 • Reply
  Julie
  1 maart 2017 at 11:51

  Wat een originele shampoo! Daar ben ik nu wel benieuwd naar geworden! 🙂 MAC lipsticks in het algemeen zijn al favoriet bij mij! Eentje er uit kiezen is zo moeilijk! 🙂

 • Reply
  Joyce - LemonyLifeNL
  1 maart 2017 at 10:46

  Ik vind Mehr van MAC zo’n mooi kleurtje, die staat zeker nog op mijn wishlist!

 • Reply
  Liset - Beautydagboek
  1 maart 2017 at 10:37

  Ah, wat een fijne favorieten! Ik vind je leren tas heel erg mooi. Snap goed dat je voor een wat groter model bent gegaan, want het is best handig als je laptop er ook in past.

 • Reply
  Beautyjuf
  1 maart 2017 at 10:36

  Ohh, je paperbag! Wat een beauty! Ik kan me heel goed indenken dat dit een favoriet product van je is. Ik ben er stiekem ook wel een beetje verliefd op.

 • Reply
  Britt
  1 maart 2017 at 09:42

  Ik heb ook een My Paper Bag, maar daar ben ik ook een hele grote fan van, ze zijn zo fijn! Heel mooi, chique, en toch heel erg handig. Mooi kleurtje ook van Mac, ik zat te twijfelen of ik Mehr of Faux ging bestellen en ben uiteindelijk voor Faux gegaan, maar Mehr laat bij mij ook niet zo lang meer op zich wachten!

  • Reply
   Beautyill
   1 maart 2017 at 09:52

   Oh wat toevallig ik denk juist na over Faux hihi 😊

 • Reply
  Lindsey Beljaars
  1 maart 2017 at 09:37

  Wat een super fijne favorieten! Ik heb dezelfde paper bag maar dan in het zwart, het is inderdaad een top tas!

 • Reply
  Nina Simplynspecial
  1 maart 2017 at 09:05

  Mooie favorieten heb je deze maand! Mousse shampoo, bijzonder 🙂 Ik had ook dit model Paper Bag, maar ik vond ‘m bij mij te ‘lomp’ ofzo, heb die toen geruild voor het medium model. Vind die kleur wel heel tof, heb ik nog over getwijfeld.

  • Reply
   Beautyill
   1 maart 2017 at 09:23

   Oh ja dat medium model heb ik ook maar vond ik soms weer te klein voor m’n laptop en nog meer dingen. Deze is wel oversized met mijn 1.64 hoor dus ik snap je wel 😜

 • Reply
  Edith Sofia
  1 maart 2017 at 08:59

  Wauw, super mooie favorieten! Prachtige kleur van OPI & loveee the bag <3

 • Reply
  Malou | Blonde Blossom
  1 maart 2017 at 08:58

  Die kleur OPI nagellak vind ik heel tof! En wauw, wat een mooie tas zeg. Ik ben heel benieuwd naar die shampoo; mijn haar is van zichzelf nogal zwaar en dik, dus het is heel belangrijk dat de shampoo het absoluut niet verzwaart. Ga straks gelijk je review even lezen! Malou x

 • Leave a Reply

  Translate »