Beauty Make up

Douglas Contouring Palette

dsc00143

Er zijn twee dingen op make-up gebied die ik persoonlijk belangrijker vind dan een mooie kleur oogschaduw en dat zijn mijn wenkbrauwen en contouren. Ik ga liever zonder mascara dan zonder bijgetekende wenkbrauwen de deur uit. Maar contouren is ook zo belangrijk! Je kunt er je gezicht slanker mee laten lijken, een kleine neuscorrectie uitvoeren, de mooie features van je gezicht accentueren en je een zongebruind idee geven. Onmisbaar wat mij betreft. Douglas heeft een heel mooi Contouring palette wat ikzelf graag gebruik en vandaag met je wil delen.

Douglas Contouring Palette
Het palette zit in een doosje wat er naar mijn idee helemaal af maakt. Door zo’n doosje heb je toch het gevoel dat je echt een luxe product koopt. Het doosje zelf is rosé/nude met daarop een zilver Douglas logo.
Wanneer je het doosje opent zie je daar zes grote pans met daarin drie highlighters en drie bronzers en een grote spiegel die de hele hoogte en breedte van het doosje in beslag neemt. Echt zo’n fijne grote spiegel die je voor de rest van je make-up er ook nog even fijn bij pakt. In totaal bevat het palette 13,8 gram, wat aanzienlijk is zeker in combinatie met de pigmentatie want je hebt niet veel van de producten nodig.

Douglas Contouring PaletteDe eerste highlighter kleur is erg nude, bijna een normale gezichtspoeder voor sommigen. De tweede is daarentegen een stuk geler van tint maar oogt eveneens vrij mat. Tot slot de derde highligter, deze is een stuk meer peachy en bevat een koele shimmer.

Douglas Contouring PaletteAls we kijken naar de bronzers dan zie je daar erg veel verschil qua kleur, warmte en tint. De meest linkse is erg warm van kleur terwijl de middelste wat meer neutraler is. Maar wil je echt hardcore gaan shapen dan is de meest rechtse hier erg geschikt voor door de donkere tint. Maar ben hier wel voorzichtig mee want er komt flink wat pigment vanaf!

Douglas Contouring PaletteDe poeders zijn allemaal vrij poederig van structuur, die geeft een beetje een rommeltje in de pan wanneer je er met je kwast overheen gaat. Maar het heeft ook zo zijn voordelen want door de losse, poederachtige structuur is het wel fijn werken op je huid en kun je ze goed blenden voor een natuurlijk resultaat. Wel je kwast even goed aftikken vanwege eventuele fall-out.

Douglas Contouring PalettePersoonlijk heeft het palette me positief verrast omdat ik de looks die ik ermee maak mooi vind. Ik kom weer tot leven! Want eerlijk is eerlijk als je je foundation aanbrengt maak je alles één kleur en dus ‘plat’ contouren brengt me dan weer helemaal tot leven! Natuurlijk had ik in plaats van de highlighter rechtsboven liever een NARS Albatros dupe gezien – blijft toch mijn favoriete highlighter – maar behalve dat zou ikzelf niets aan de kleuren willen veranderen.

Douglas Contouring palette is voor €12,99 te koop in de online webshop of fysieke Douglas winkels.

Het product in dit artikel is beschikbaar gesteld ter review. Lees mijn disclaimer

Welk make-up product(en) is (zijn) voor jou onmisbaar?

You Might Also Like

10 Comments

 • Reply
  Nicole
  18 maart 2017 at 15:44

  Wat een mooi palette is dit, hij ziet er ook echt goed uit. Ik vind het effect op je gezicht heel erg mooi!

 • Reply
  ingrid
  17 maart 2017 at 01:45

  Mooie voor en na foto!!
  Heel eerlijk, ik gebruik het nooit, bang dat het mis gaat en ik voor aap loop *bloos*

 • Reply
  Rosanne
  15 maart 2017 at 21:49

  Mooi resultaat, niet te heftig!

 • Reply
  Joyce - LemonyLifeNL
  15 maart 2017 at 18:41

  Oh ik ben positief verrast! Ik heb nog een kortingscode voor Douglas make-up, misschien ga ik dit product er wel van kopen!

 • Reply
  Manon
  15 maart 2017 at 17:17

  Ik vind het een erg mooi resultaat geven en de verpakking is ergens ook wel gaaf

 • Reply
  Britt
  15 maart 2017 at 11:12

  Het laat je gezicht helemaal stralen, staat mooi! Ik kan persoonlijk totaal niet overweg met bronzer, en mijn huid is megalicht dus dat werkt ook niet mee, maar desondanks dat is het wel een heel mooi kwalitatief goed palette zo te zien!

 • Reply
  Loes
  15 maart 2017 at 10:46

  Deze ziet er mooi uit zeg! Mooie foto’s ook!

 • Reply
  Lindsey Beljaars
  15 maart 2017 at 10:17

  Oeh mooi palette! Dit is denk zeker iets voor mij!!

 • Reply
  Liset - Beautydagboek
  15 maart 2017 at 10:08

  Een heel mooi palette! Ik vind (lichtjes) contouren ook altijd een must, zo creëer je net even weer wat meer diepte in je gezicht.

 • Reply
  Deb
  15 maart 2017 at 09:59

  Wat een prachtig palette. Helaas heb ik zelf het contouren nog niet echt onder de knie, maar ik blijf het gewoon proberen. Het resultaat bij jou vind ik erg mooi en natuurlijk.

 • Leave a Reply

  Translate »