Beauty Fav Haar

Hair Doctor Magic Mousse Shampoo en Argan Oil

dsc07201

Shampoo die uit zichzelf schuimt? Klinkt heerlijk! Hoewel we het van douche foam inmiddels wel gewend zijn heeft deze trend zich helaas niet voortgezet naar shampoo. Ik hoop echt dat dat nog ooit komt want ik ben al een tijdje fan van deze ‘zelf schuimende’ shampoo van Hair Doctor.

Beide producten komen netjes in een doosje. Het doosje is wit met zilveren accenten en de kleur verschilt per product. Persoonlijk krijg ik hier al direct een kuxe gevoel bij.

Hair Doctor Magic Mousse Shampoo en Argan OilHair Doctor Magic Mousse Shampoo en Argan OilHair Doctor Magic Mousse Shampoo en Argan OilHair Doctor Magic Mousse Shampoo, € 5,95 (50 ml) / € 16,95 (200 ml)

De shampoo komt in een witte flacon die je het beste kan vergelijken met die van foamy douchegels. Metaal en groot, hij bevat namelijk 200 ml.
Wanneer je de spuitbus indrukt komt er al snel product uit, voorzichtig doseren is ‘the key’ want je neemt al snel tevel product. Wederom net als bij douche schuim ‘groeit’ het schuim nog meer als het net uit de flacon komt.
Wat ik altijd zo fijn vind aan shampoo in het algemeen is het schuim, niet schuimende shampoos daar kan ik dan ook niet aan wennen. Bij deze heb je direct een heerlijke schuimende substantie op je hoofd. Het hecht heel fijn aan je haren en daardoor heb ik het gevoel dat ik mijn haren nog beter schoon krijg. Geen grote klodder maar heerlijk gelijkmatig schuim.
De flacon is ook vrij zuinig in gebruik want ik doe er al enkele weken mee. Je hebt aan een mini pufje al snel meer dan genoeg!
De shampoo heeft een regenererende werking op het haar dankzij de toegevoegde Inca Inchi olie. Het bevat bevat 93 procent van de waardevolle ingrediënten Omega 3, Omega 6 en Omega 9 met vitamines E, F en A. Het geeft volume, glans en helpt beschadigd haar sneller te herstellen. Verder is de shampoo vrij van parabenen en siliconen.
Zelf heb ik het idee dat deze mousse shampoo mijn haren minder verzwaard en wat meer het volume erin houdt. Maar echt een gigantisch verschil heb ik hier niet bij gemerkt, dan zou ik echt een bijpassende conditioner erbij moeten proberen, het is vooral het schuim waar ik dol op ben.

Hair Doctor Magic Mousse Shampoo en Argan OilHair Doctor Magic Mousse Shampoo en Argan Oil
Hair Doctor Argan Oil, €26,95 (50 ml)

De haarolie zit in een doorzichtige flacon met handig pompje. Het is een zeer vloeibare olie als ik het vergelijk met bijvoorbeeld die van CHI. Hier geldt dus wederom: niet teveel gebruiken, aan een mini beetje heb je echt genoeg!
Doordat hij zo dun is, is hij ook niet zo zwaar voor je haren en is het een luchtige, lichte olie.
De olie bevat Argan olie en deze olie bevat vitamine E, wat een krachtige antioxidant is. Daarnaast gaat het pluis en kroes tegen. De olie is niet vet en maakt het haar makkelijker en sneller te stylen. Tenslotte geeft het je haar ook nog een natuurlijke glans. Hair Doctor Argan Oil is vrij van SLS, sulfaten, parabenen, alcohol, en siliconen.

Persoonlijk vind ik beide producten heel fijn maar wil je eens wat anders dan zou ik met name de shampoo je van harte aanbevelen! Die vind ik wel zo fijn! Als je gek bent op douche foams is dit ook echt zeker wat voor jou. Schuimt heerlijk en je hebt er maar een mini beetje voor nodig.

Hair Doctor te koop in de webshop van JohnBeerens.com

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Manon
  17 februari 2017 at 19:00

  Ik heb nog nooit een mousse shampoo gebruikt. Klinkt goed!

 • Reply
  Varenka Willemse
  17 februari 2017 at 11:37

  Ik gebruik zelf al mousse voor mijn gezicht , als body lotion en natuurlijk onder de douche. Nu is er dus ook shampoo in een mousse variant….toch ben ik meer benieuwd naar de olie. Ik ben nog steeds op zoek naar een product dat mijn krullen pluis vrij maakt zonder het vet te maken. Tot nu toe waren de olie’s die ik gebruikte het net niet, dus wie weet is deze wel fijn

 • Reply
  Nailtalk
  17 februari 2017 at 10:12

  Mousse shampoo, klinkt goed! 🙂

 • Reply
  Lindsey Beljaars
  17 februari 2017 at 08:32

  Je hebt me vooral nieuwsgierig gemaakt naar de shampoo!

 • Leave a Reply

  Translate »