Beauty Fav Lichaam Make up Nagellak

Geliefde producten, Valentijnseditie

dsc07098

Vandaag is het natuurlijk Valentijnsdag en staat alles in het teken van de liefde. Daarom leek het me leuk om je mijn favoriete producten van dit moment te laten zien. Items die ik graag opnieuw zou kopen als ze opraken, items die ik dagelijks gebruik en meer!


dsc07118

Qua kleur is het een zooitje ongeregeld, ook qua producten want we gaan van haar naar make-up om vervolgens terug te komen bij ‘body’. Toch hebben deze dingen allemaal iets gemeen en dat is dat ik er dol op ben en bij sommige producten al jaren zweer!

De roze zinnetjes zijn klikbaar, daarmee ga je naar het betreffende review artikel wat ik al eens ooit geschreven heb over het product.

MAC Springsheen blush
Al maanden mijn favoriet, joehoe ik heb zelfs span geraakt! Hier heb ik mijn geliefde Orgasm blush van NARS voor in de steek gelaten, that’s right. Dit is het minder glimmende zusje hiervan die ook wat meer koraal dan roze is.

Elnett haarspray
Gewoon omdat ik dit de beste haarspray blijf vinden. Mijn haren blijven op zijn plek en worden niet mega crunchy. En tevens ben ik stiekem dol op de geur!

Keune Thickening Cream
Een product dat voor mij onmisbaar is wanneer ik mijn haren krullend draag. Het geeft ze namelijk net wat meer body en zoals de naam al zegt maakt mijn haren optisch dikker. Stiekem gebruik ik het nooit als ik mijn haren golvend/recht draag, dat moet ik ook maar eens uitproberen.

The Body Shop Elixirs of Nature, Nigritella
Hier schreef ik vorige week pas een review over maar sinds ik hem binnen heb gekregen ben ik helemaal verslingerd aan deze geur. Love it!

Marc Jacobs Highliner Gel Eye Crayon Eyeliner Blacquer
Mijn favoriete oogpotlood. Niet als je er strakke lijnen mee wil zetten want daar leent hij zich niet zo goed voor maar perfect als je iets wil smudgen! Als het eenmaal is aangebracht blijft het mega goed zitten. Ook op mijn binnenste waterlijn gebruik ik deze graag met name aan de bovenkant zodat mijn wimpers optisch langer lijken.

CLINIQUE Happy Gelato Creams for BodyGeliefde producten, Valentijnseditie
Hier schreef ik gisteren nog een review over maar ik ben helemaal dol op de geur van deze body cream. De substantie en verzorging vinden mijn droge winterbenen ook heerlijk trouwens.

Miss Sporty Pump Up Booster Waterproof eyeliner
In 2013 leerde ik deze eyeliner kennen en nog steeds vind ik hem erg fijn, uiteraard doe ik niet al 4 jaar met dezelfde maar hij is gelukkig nog steeds te koop. Blijft goed zitten en met het kwastje kun je een perfecte wing maken.

Tweezerman pincet
Onmisbaar. De mijne begint een beetje af te bladderen dus ik wil voor het oog een nieuwe kopen, mag ook wel deze komt uit 2012 en ik gebruik hem wekelijks! Geen één pincet kan hieraan tippen wat mij betreft. Ligt fijn in de hand, buigt lekker in en trekt ook de hele dunne haartjes er goed uit.

Anastasia Brow Powder Duo Dark Brown
Elke keer maak ik uitstapjes maar telkens kom ik terug bij wenkbrauw poeders van Anastasia. De donkere kleur van dit duo gebruik ik elke dag.

OPI Uh-oh Roll Down the Window
Volgens mij niet meer te koop maar er zijn vast vergelijkbare kleuren. Deze kleur draag ik deze winter heel graag, heb last van een ‘groen’ fase… Alles moet groen, goud en marmer..

Geliefde producten, ValentijnseditieWat zijn jou ultieme lievelingsproducten waar je niet zonder kunt? Zitten er in mijn lijstje ook favorieten van jou? Of producten die je ook eens zou willen proberen?

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Manon
  14 februari 2017 at 17:48

  Mooie producten. Ik ben echt heel erg benieuwd naar het product van Clinique !

 • Reply
  Rachel
  14 februari 2017 at 15:17

  die blush en parfum trekken mijn aandacht! ♥

 • Reply
  Liset - Beautydagboek
  14 februari 2017 at 10:39

  Heerlijke producten! Ik zou ze allemaal wel willen proberen :). Ik heb zelf de MAC blush in Peachykeen, die lijkt er wel wat op. Ook zo’n grote favoriet van mij die gewoon iedere dag kan. En naar die Thickening cream van Keune ben ik ook wel benieuwd!

 • Reply
  Lindsey Beljaars
  14 februari 2017 at 08:32

  Wat een prachtige producten zeg!!

 • Leave a Reply

  Translate »