Nagel en handverzorging Nagellak

OPI Drip Dry Drops review

dsc03553

Al tijden ligt dit in mijn review bakje maar op de een of andere manier kwam ik er telkens niet aan toe. Vanwege alle sneldrogende topcoats gebruik ik zulke dry drops niet meer zo vaak. Maar ik besloot het weer eens te proberen o.a. in combinatie met de OPI Plumping Voluminizing Top Coat.

OPI Drip Dry Drops review

“Unieke druppels voor ultrasnel drogen van nagellak én verzorging van je nagelriemen! DripDry nagellak sneldroogdruppels breng je aan nadat je klaar bent met het lakken van je nagels. Je nagellak voelt al na 60 seconden droog aan en is binnen 10 minuten stootdroog. Het sneldroogmiddel bevat bovendien jojoba olie en vitamine E voor optimale verzorging van je nagelriemen! Ook erg handig bij het lakken van teennagels” aldus OPI.

Als eerste de verpakking, het product komt netjes geleverd in een doosje met dopje erop. Let op het pipetje zit ergens in de verpakking dus deze moet je er even opschroeven. Vermoedelijk heeft dit met een verzend-proces te maken of is het goedkoper om het zo te leveren. Wel een beetje zonde want dat dopje heb je helemaal niet nodig.
Het doosje geeft je wel een luxe gevoel en gezien de prijs vind ik dit ook op z’n plaats.

Het is dus een klein glazen flesje van 9ml, een stuk minder dan de 15ml die je normaal standaard bij OPI krijgt. Jammer maar gelukkig is het product wel zuinig in gebruik.

OPI Drip Dry Drops reviewJe brengt het dus aan nadat je klaar bent met het lakken van je nagels. Je laat de druppels op je nagels vallen en je ziet en voelt het goed uitvloeien. Door de reactie met je nagellak droogt het dus sneller, dit vind ikzelf ook echt het geval. We zijn de afgelopen tijd nogal verwend geraakt met gelnagellak en dan zijn je nagels echt volledig uitgehard, dat duurt voor mijn gevoel nog wel iets langer dan de tien minuten wanneer je deze drops gebruikt.
Wat ikzelf het meest grote voordeel vind bij drops als deze is dat je nagelriemen direct gevoed worden zonder dat je met olie moet gaan knoeien en alsnog je manicure verpest.
Wel merk ik dat deze een stuk minder olie achtig aanvoelt dan de drops die ik al jaren van essence heb. Maar die van essence vloeien nog meer uit waardoor de olie ook altijd aan de onderkant van mijn vingers terecht komt. Iets wat helemaal niet handig is als je daarna iets wil vastpakken, hello vette vingers!

Dus ja, het laat je nagellak zeker sneller droog aanvoelen en het uitharden wordt wellicht ook een tikkeltje versneld maar verwacht daarin geen wonderen -à la net zo hard als gelnagellak-. Het is zeker sneller droog tegen kleine butsjes maar echt uitharden, daarvoor zul je toch wat langer moeten wachten.
Persoonlijk vind ik het vrij duur voor 9 ml en zou daarom de OPI RapiDry topcoat eerder kiezen als ik op zoek ben naar een oplossing om sneller mijn manicure te doen drogen. Maar uiteraard kun je ook dan nog de Dry Drops gebruiken!

OPI Drip Dry Drops zijn voor € 21,95 (9ml) te koop bij de bekende OPI verkooppunten zoals Douglas.

Gebruik jij nog weleens dry drops?

 

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply
  manon
  18 januari 2017 at 16:54

  Klinkt wel oke!

 • Reply
  Nailtalk
  18 januari 2017 at 14:23

  Ze doen me erg aan die van Morgan Taylor denken. Fijne drupjes, iets dikker, iets meer gevoed als je snapt wat ik bedoel 🙂

 • Reply
  Rachel
  18 januari 2017 at 12:51

  oeh klinkt fijn ik ga eens kijken!

 • Reply
  Lindsey Beljaars
  18 januari 2017 at 10:01

  Fijn dat het ietwat werkt, het blijft bij nagellak: Je moet geduld hebben!

  • Reply
   Beautyill
   18 januari 2017 at 14:09

   Helemaal waar Lindsey! Dat had goed mijn eindconclusie kunnen zijn in dit artikel! 😉

  Leave a Reply

  Translate »