Beauty Fav Make up Wenkbrauwen

Anastasia Brow Powder Duo Dark Brown

DSC01746

Liever de deur uit zonder mascara dan zonder wenkbrauwen. Ik voel me echt zo kaal als mijn wenkbrauwen niet wat bijgewerkt zijn! Gelukkig worden we nog steeds bestormd met wenkbrauw producten in de winkels. Dit keer wilde ik graag terug gaan naar mijn wenkbrauw roots, het aller eerste wenkbrauw product dat ik echt gebruikte was toch wel deze Brow & Highlighter kit van Anastasia inmiddels zijn daar flinke kuilen in ontstaan en is het doosje niet meer om aan te zien. Sowieso vond ik het altijd vrij veel plaats in beslag nemen dus ik besloot eens een duo te proberen.

Anastasia Brow Powder Duo Dark BrownDSC01730

“Met dit tweekleurige compacte poeder worden mooie, natuurlijke wenkbrauwen gecreëerd. Het poeder hecht zich mooi tussen de haren en blijft perfect zitten, zonder uit te smeren. De poeders bestaan uit twee verschillende teints, waarmee de perfecte kleur bij uw haarkleur gecreëerd kan worden.”

DSC01732Dit keer wilde ik per se een duo omdat ik het altijd het mooiste vind als ik langs mijn neus een lichtere kleur gebruik dan bij de uiteinden. Ik gebruikte hier altijd twee verschillende doosjes voor (Make-up Studio wenkbrauw poeder, blond en het Eylure wenkbrauw palette dark brown) maar dat is natuurlijk nogal onhandig.

Anastasia Brow Powder Duo Dark BrownHet doosje vind ik mooi en praktisch. Het is een klein en rond zwart doosje met een rosé kleurig logo erop. Voorheen hadden ze zilveren doosjes en die spraken me echt totaal niet aan, deze daarentegen wel. Maar dat is natuurlijk iets persoonlijks..
In verhouding zit er een vrij grote spiegel in, groter paste er niet in! Indien ik het spiegeltje wil gebruiken dan kan ik er ook echt goed genoeg mijn wenkbrauwen in zien.
Het wenkbrauwpoeder zit in één grote pan, de kleuren vloeien als het waren in elkaar over.

Anastasia Brow Powder Duo Dark BrownZelf ben ik voor de kleur Dark Brown gegaan omdat de lichte kleur hierin me een beetje deed denken aan mijn favoriet van Make-up Studio en omdat de kleuren niet te warm zijn. Ze hebben wel een mini beetje warmte in zich vind ik persoonlijk maar dit zorgt ervoor dat mijn wenkbrauwen niet te grijzig uitslaan. Bij de swatch oogt de lichte kleur duidelijk warmer dan eenmaal aangebracht aan bij het binnenste gedeelte van mijn wenkbrauw.
Eigenlijk zit er altijd wel een duo voor je tussen want er zijn maar liefst 11 duo’s te koop.

Anastasia Brow Powder Duo Dark BrownAnastasia Brow Powder Duo Dark BrownDe poeders lijken iets romiger dan van mijn brow & highlighter kit destijds. Ook dit keer ben ik erg te spreken over de kwaliteit, blendbaarheid (dat is geen woord maar je begrijpt wel wat ik bedoel..) voor een natuurlijk effect en niet te vergeten de houdbaarheid.
Helaas zijn de poeders nog steeds niet zo goedkoop maar je doet er een eeuwigheid mee en dat in combinatie met de kwaiteit vind ik het persoonlijk zeker waard.

Anastasia Brow Powder Duo Dark BrownAnastasia Brow Powder Duo Dark BrownAnastasia Brow Powder Duo Dark Brown is voor €29,95 te koop bij Douglas.

Waarmee werk jij het liefste je wenkbrauwen bij?

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply
  Teddy
  28 augustus 2016 at 22:44

  Wat een mooi, natuurlijk effect!

 • Reply
  Nienke
  28 augustus 2016 at 12:07

  Mooi duo! Eyebrows on fleek. 😉

 • Reply
  femketje
  28 augustus 2016 at 10:23

  erg mooi effect!

 • Reply
  Melike
  28 augustus 2016 at 09:18

  Heel mooi de kleur, lekker donker maar ook weer niet te.

  • Reply
   Beautyill
   28 augustus 2016 at 09:27

   Heb mijn haren nu een paar tinten donkerder, echt bijna zwart.. Dus dan gebruik ik vooral het donkere gedeelte inderdaad 😉

 • Reply
  Nina Simplynspecial
  28 augustus 2016 at 09:05

  Heel mooi! Ik gebruik de dip brow van Anastasia en ben er super blji mee 🙂 Ik heb amper wenkbrauw dus poeder is dan wat lastiger. Vind het resultaat bij jou erg mooi.

 • Reply
  Femke
  28 augustus 2016 at 08:52

  Wat een mooi duo. Staat je erg goed :-)!

 • Reply
  Liset - Beautydagboek
  28 augustus 2016 at 08:25

  Dit duo staat je echt prachtig! Je hebt precies de goede kleur uitgezocht volgens mij. Lekker natuurlijk, maar wel on fleek :).

 • Leave a Reply

  Translate »