Nail Art overzicht

Elke zaterdag en woensdag ochtend kun je een nail art creatie van mij verwachten inclusief uitleg. Uiteraard maak ik al nail arts sinds het prille beging van Beautyill en op deze pagina zie je dan ook een overzicht van alle creaties die ik tot nu toe gemaakt heb.
Klik op de afbeelding om naar het desbetreffende artikel te gaan en lees hoe je het zelf kunt namaken!

Scrol op je gemakje door de swatches of kies direct een merk om te bekijken:

 

Chevron

D
ierenprints
http://www.beautyill.nl/2014/02/diy-nail-art-valentines-day-red-pink.html

D
ots

F
eestdagen

http://www.beautyill.nl/2013/11/diy-nail-art-inspired-by-sinterklaas.htmlhttp://www.beautyill.nl/2013/12/diy-nail-art-christmas-tartan.htmlhttp://www.beautyill.nl/2013/12/diy-nail-art-christmas-ornament.htmlhttp://www.beautyill.nl/2014/01/diy-nail-art-sign-of-love.htmlhttp://www.beautyill.nl/2013/12/ugly-christmas-sweater-nail-art.htmlhttp://www.beautyill.nl/2014/01/diy-nail-art-valentines-cotton-candy.html


F
rench Manicure

G
alaxy

 


G
litter & Beads
http://www.beautyill.nl/2013/12/diy-nail-art-pupa-party-queen-nailart.html

G
radiënt

I
kat
http://www.beautyill.nl/2013/11/diy-nail-art-autumn-ikat-for-net5-blogt.html

O
PI Dupes


O
verige
http://www.beautyill.nl/2014/01/diy-nail-art-new-black-rock-n-roll.html

S
tripes

http://www.beautyill.nl/2013/10/diy-nail-art-autumn-nails.html


S
wirl/Marble

T
aped

T
hema

2 Comments

 • Reply
  Bosmans nathalie
  13 mei 2015 at 08:58

  Hallo, heb ook fm en hoe slechter ik me voel, hoe meer aandacht ik besteed aan mijn uiterlijk. Als ik mij opmaak enzo weet mijn gezin al genoeg. Buitenstaanders begrijpen dat vaak verkeerd, maar dat kan me niets schelen . Succes nog verder en ik ga hier vaak neuzen. Heb je leren kennen via steps magazine, want met een mooi kleedje voel ik me al een pak beter !

 • Reply
  Eefje Ruwers
  12 mei 2015 at 14:36

  Wat ’n leuke website! Ik las hierover in het blad van Steps. Ik heb zelf ook fybromyalgie en heb een nagelstudio (vlakbij Eindhoven). Wat leuk dat je (net als ik) zo positief in het leven staat. Vaak hoor je mensen met fm veel klagen. Gelukkig zijn er ook genoeg die er uiteindelijk iets positiefs meen doen, zoals een eigen onderneming beginnen!

 • Leave a Reply

  Translate »