Disclaimer

Over Beautyill. Beautyill werd gelanceerd op 21 januari 2011. Hier vind je allerlei artikelen omtrent beauty, make-up, nagellak, nail art en mijn chronische ziekte fibromyalgie en PTSS.
De leeftijd van de gemiddelde bezoeker ligt tussen de 13 en 35 jaar.

Reviews & advertorials. De reviews op deze site zijn volledig gebaseerd op mijn eigen mening. De producten die je tegenkomt in een review artikel, zijn door mijzelf aangeschaft. Zo niet, dan wordt er vermeldt dat ik ze heb ontvangen ter review (vanaf januari 2017).
Ook zijn er advertorials waarbij het artikel tot stand is gekomen samen met een opdrachtgever. Bij deze betaalde artikelen wordt ten alle tijden aangegeven dat het om een gesponsord bericht gaat.

Copyright. Alle inhoud op deze site waaronder de logo’s, tekst, foto’s, video’s en naam zijn eigendom van de auteur, in dit geval Helen van den Nieuwenhuijzen. Maak je zonder toestemming gebruik van één of meerdere van deze items, dan zal ik mij berusten op mijn auteursrecht met alle gevolgen van dien voor diegene die plagiaat pleegt.

Winacties. Doe je mee aan een winactie? Dan ga je akkoord met de volgende voorwaarden:

 • Winacties zijn beperkt tot Nederland en indien aangegeven België.
 • Beautyill mag ten alle tijden een andere winnares aanwijzen indien de originele winnaar niet aan de voorwaarden voldoet
 • Nadat de winnaar middels een online random tool generator is getrokken heeft deze twee weken om de prijs via een email te claimen. Doet de winnaar dit niet of te laat, dan zal er een nieuwe winnaar worden getrokken.
 • De winnaar heeft zelf de verantwoording om op tijd de prijs te claimen via een mail naar info@beautyill.nl.
 • Beautyill heeft naam en adres gegevens nodig om de prijs naar de winnaar te verzenden. Deze gegevens worden enkel voor dit doeleinde gebruikt en deze worden niet doorgegeven aan externe partijen. Wanneer de winactie in samenwerking is met een bedrijf dan kan het zo zijn dat deze het product opstuurt, ook dan worden de gegevens niet voor andere doeleinden gebruikt.
 • Indien nodig kan Beautyill ten alle tijden de winactie regels aanpassen indien nodig.

 

1 Comment

 • Reply
  Ingrid
  17 november 2015 at 00:58

  Dat maakt je site ook juist betrouwbaar voor ons lezers, die graag een eerlijk review lezen voor ze naar de winkel rennen en een teleurstelling voorkomen had kunnen worden! Top.

 • Leave a Reply

  Translate »