About me

about Helen

Mijn naam is Helen, ook wel bekend als Helena. Ik ben geboren op 23 oktober 1989, wat mij op het moment van schrijven 26 maakt. Ik woon al sinds mijn geboorte in Eindhoven, wat mij een zachte G heeft gebracht. Ik heb geen broers of zussen en woon samen met mijn vriend en hondje Hope (Hold.On.Pain.Ends). Mijn moeder is niet mijn grootste fan, zoals je wellicht zou verwachten aangezien een beautyblog zich vooral richt op vrouwen. Nee, fan van het eerste uur is toch echt mijn vader!

Interesse voor beauty is er altijd al geweest, mijn moeder voedde me als een echt meisje-meisje op. Al in de kinderwagen ging ik enorm vaak met haar winkelen.

De passie voor make-up en beauty is de afgelopen jaren alleen maar toegenomen, omdat ik vanwege mijn aandoening ‘fibromyalgie’ en PTSS (posttraumatische stressstoornis) veel vrije tijd heb gekregen.

Mijn lichaam trok aan de bel en ik moest het rustiger aan gaan doen. Dat betekende echter niet dat op momenten dat ik ziek thuis was, ik er ook ziek uit wilde zien! Hier komt dan ook de naam van mijn beautyblog vandaan:
Beauty ill, being ill doesn’t mean you can’t look beautiful!

Zelf ben ik van nature iemand die een glas halfleeg ziet en niet halfvol. Door mijn aandoening ben ik het anders gaan benaderen (in ieder geval, dit probeer ik). Mijn motto is dan ook: Wees blij met de dingen die je wel hebt en kunt en laat de dingen die je niet kunt en hebt voor wat het is.

Omdat ik wil laten zien dat je niet perfect gezond en mooi hoeft te zijn om er toch nog leuk uit te zien, ben ik begonnen met deze beautyblog.
Ik hoop dat jullie net zo veel plezier beleven aan het lezen als ik aan het schrijven.
Alle artikelen zijn eerlijk en oprecht geschreven en bevatten mijn persoonlijke mening.

 

8 Comments

 • Reply
  Katja
  24 februari 2017 at 13:48

  Dear Helen!
  Thank you for your wonderful beautyblog and huge work, which you do! Unfortunately I don’t speak your beautiful language, but I speak German and English, thus, understand a lot))
  My best wishes and kind regards!
  Katja from Ukraine

  • Reply
   Beautyill
   24 februari 2017 at 13:52

   Thank you for your sweet comment all the way from Ukraine Katja! <3 <3

 • Reply
  mirna de vries
  10 juni 2016 at 10:22

  toeval of niet, nee… er zijn veel mensen met fibromyalgie en toevallig heb ik ook ptss.
  ik krijg altijd zin om mij er goed uit te laten zien als ik jou blog lees.

  thanks x

 • Reply
  Trudie
  2 juni 2016 at 12:00

  Hei Helen!
  Prachtig dat je je niet laat kleinkrijgen door je aandoening en je je hart volgt.
  Ik ben recent ook beginnen bloggen nadat ik mijn passie voor make-up ontdekte tijdens mijn ziekte. Het verbaast me echt hoeveel energie en kracht ik eruit haal.
  Veel plezier en succes met je blog! 🙂
  Groetjes, Trudie

 • Reply
  A
  16 mei 2016 at 15:00

  Hoi Helen,

  Wauw, respect!
  Ga zo door!

 • Reply
  Natasja
  22 september 2015 at 18:35

  Beste Helen
  Ik vond vandaag je blog voor het eerst en ben heel enthousiast erover. Het ziet er heel leuk uit. Zelf ben ik 20 en heb ondertussen een jaar geleden de diagnose van fibromyalgie gekregen. Dit was natuurlijk een grote schok en op het moment probeer ik mijn levensstijl nog steeds zo goed mogelijk aan te passen.
  Heel veel plezier en succes met je blog en ik ga je zeker volgen.
  Groetjes Natasja

  • Reply
   Beautyill
   22 september 2015 at 20:58

   Wat een lief berichtje dankjewel Natasja! Je bent even oud als ik toen ik de diagnose kreeg.. weet hoe moeilijk je het daarmee kan hebben.. hoop dat ik op die moeilijke momenten je een klein lichtpuntje kan geven. En onthoud: being ill doesn’t mean you can’t look beautiful!! 😉

 • Reply
  Karin van Bodegom
  7 juli 2015 at 13:10

  Beste Helen,

  Dank je wel voor je mooie/goede website/blog!
  Ik heb ook fibromyalgie en weet als geen ander hoe moeilijk dat kan zijn.
  Jouw blog heeft een positieve boodschap en dat is heel belangrijk voor fibro’s. Voor wie niet eigenlijk! 🙂
  Door goed voor jezelf te blijven zorgen, je grenzen te kennen en er leuk uit te zien, heb je al wat gewonnen. Ik ben door medicijnen ook behoorlijk zwaar geworden en dan is het nog belangrijker je goed te voelen en er goed uit te zien vind ik zelf.
  Veel succes met je blog en ik ga je proberen te volgen.

  Groetjes, Karin

 • Leave a Reply

  Translate »