Personal

Zomerrooster

SONY DSC

Het is weer tijd voor een aangepast zomerrooster! In 2015 deed ik dit volgens mij voor het laatst maar aangezien ik deze zomer zelf ook aardig wat op reis ben leek het me een goed idee. In de zomervakantie merk ik elk jaar dat veel van jullie op vakantie zijn of thuis van het zonnetje genieten (waar ik je helemaal gelijk in geef!) vandaar.

Zomerrooster
Bovendien geef ik mezelf op deze manier ook een klein beetje ademruimte om vooruit te werken voor mijn eigen vakantie. Want één week vakantie staat gelijk aan één week dubbel werken en dat heeft lichamelijk telkens zo’n impact (naast de webshop en mijn fotografie werk) dat ik volledig uitgeput, gestresst en met pijn op vakantie ga. Hoewel ik het niet een makkelijke keuze vind, lijkt het me wel de meest verstandige om op deze manier om de dag een goed artikel te kunnen leveren in plaats van dagelijks een afgeraffelde versie.

ZomerroosterHet zommerrooster zal inhouden dat er vanaf vandaag om de dag een artikel online komt in plaats van dagelijks. De tijd blijft hetzelfde dus om de dag om 7 uur ’s ochtends. Mis je hierdoor toch wat leesvoer? Geen zorgen inmiddels heb ik zo’n 2.500 artikelen geschreven dus er zitten vast dingen tussen die je nog niet gelezen hebt. Vanaf de tweede week van augustus komen er weer dagelijks artikelen online! Volg me op social media zodat je telkens een update krijgt als er wat online staat 😉

Facebook
Instagram
Twitter

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Jeanelle van Dolder
  11 juli 2017 at 11:07

  Ik geef je groot gelijk om het rustiger aan te doen. Ikzelf blijf in de zomer thuis en ga in oktober een weekje relaxen in Turkije.

  • Reply
   Beautyill
   11 juli 2017 at 12:08

   Oh heerlijk ik ga ook naar Turkije eind September! Naar welke omgeving ga je?
   Thanks voor je begrip, momenteel heb ik ook last van bloedarmoede en mijn leverwaarden zijn niet goed dus later kwamen er ook nog medische dingetjes aan te pas 😘

  Leave a Reply

  Translate »