Beauty Lippen Make up

NYX Butter Lipstick Snow Cap & Little Susie

dsc00876

NYX staat op lipgebied vooral bekend om de Soft Matte Lip Cream oftewel die matte liquid lipsticks. Maar ze hebben ook normale lipstick zoals deze Lip Butter! Zachte romige lipsticks die heerlijk luchtig zijn voor de zomer.

dsc00877Zelf testte ik een nude en een roze variant. De nude kleur is BLS03 Snow Cap en de roze BLS12 Little Susie.

NYX Butter Lipstick Snow Cap & Little SusieNYX Butter Lipstick Snow Cap & Little SusieSnow Cap is een oud roze nude kleur, eentje die bij veel vrouwen mooi zal staan verwacht ik. Hij is wat warmer en zeker niet koel te noemen.

NYX Butter Lipstick Snow Cap & Little SusieNYX Butter Lipstick Snow Cap & Little SusieLittle Susie oogt op mijn lippen duidelijk meer koraal roze fan echt fel koel roze. In de huls ben ik al telkens in de war of het nou meer roze of roze koraal is maar de swatcht op mijn lippen laat het duidelijk zien. Geen koele fuchsia roze tint dus, eentje die juist wat warmer is en meer in mijn straatje van nu past.

Het zijn zachte, romige lipsticks die hun naam butter eer aan doen. Niet mega dekkend maar geven alsnog wel een lekkere kleur af.
De houdbaarheid is natuurlijk niet te verkijken met die van de soft matte lip creams. Ze zijn ietwat glanzend en daarom moet je ze na wat eten wel bijwerken. Maar doordat ze niet mat zijn kun je ze heel mooi bijwerken.

NYX Butter Lipstick Snow Cap & Little SusieAanraders? Wat mij betreft wel want met name in de zomermaanden draag ik graag een luchtige glanzende lipstick en de roze tint vind ikzelf echt een fijne kleur die ik er vaak bijpak.

NYX Butter Lipstick is te koop bij o.a. Douglas voor €7,31 per stuk. Er zijn 27 (!) tinten te koop dus voldoende keus!

Wat zijn lipstick kleuren waar jij telkens naar terug grijpt?

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply
  femketje
  16 juli 2017 at 12:30

  ik vind ze beide wel erg pretty!

 • Reply
  Britt
  14 juli 2017 at 17:06

  Ik vind dat beide kleuren je eigenlijk heel erg mooi staan, wauw!

 • Reply
  Lindsey Beljaars
  14 juli 2017 at 11:33

  Zien er goed uit! In de zomer houd ik ook echt van een glansje

 • Reply
  Joyce - LemonyLifeNL
  14 juli 2017 at 11:15

  Wat een mooie kleurtjes!

 • Reply
  Loes
  14 juli 2017 at 10:15

  Wat een prachtige kleuren! Vooral Little Susie staat je echt prachtig. Ik heb alleen ervaring met de lip creams van NYX, maar nog niet met de lipsticks zelf.

 • Leave a Reply

  Translate »