Beauty Make up

Max Factor Smooth Miracle Primer

dsc08813

In de winter hebben we te maken met regenbuien die onze make-up graag verpesten, maar ook in de zomer kun je vaak wel wat extra steun gebruiken. Denk aan warme dagen waarop je toch graag een beetje makeup op wil, maar wil voorkomen dat het van je gezicht smelt. Max Factor heeft daarvoor al een tijdje verschillende primers in haar assortiment!

Max Factor Smooth Miracle PrimerHet product zit in een vrij dunne, plastic flacon die niet al teveel ruimte inneemt. Het heeft een handig pompje en werkt daardoor lekker hygiënisch.

Max Factor Smooth Miracle PrimerHelaas bevat ook deze primer siliconen. Deze zorgen voor een laagje waardoor je foundation lekker goed blijft zitten. Ik zeg helaas omdat mijn huid er niet goed tegen kan en ik er sneller onzuiverheden van krijg.

Max Factor Smooth Miracle PrimerMax Factor Smooth Miracle PrimerDe primer zorgt voor een mooie, egale basis voor iedere foundation. Het bevat een hydraterende formule die de huid er direct glad uit doet zien. Ongelijke oppervlaktes worden opgevuld en de randen van fijne lijntjes, rimpels en onzuiverheden worden hiermee vervaagd. Ook mijn grove poriën ogen optisch kleiner en dat vind ik een groot voordeel!

Het voelt lekker zacht aan op de huid en hoewel het natuurlijk een extra laagje is tussen je foundation en dagcrème, ervaar ik dat persoonlijk niet als storend. Mijn fijne lijntjes op mijn voorhoofd zijn optisch minder, poriën ook en daarnaast laat mijn foundation zich mooier aanbrengen op resterende pukkeltjes. Mijn huid kan er helaas niet super goed tegen dus persoonlijk gebruik ik het daarom niet dagelijks maar zo nu en dan grijp ik zeker naar deze primer!

Max Factor Facefinity All Day Primer is voor €14,99 te koop bij o.a. Etos en Kruidvat.

Het product in dit artikel is beschikbaar gesteld ter review. Lees mijn disclaimer

Gebruik jij weleens een primer?

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Lindsey Beljaars
  12 juli 2017 at 11:03

  Klinkt als een prima primer. Ik moet zeggen dat ik niet zo heel kieskeurig ben wat betreft primers.

 • Reply
  Sarah
  12 juli 2017 at 10:42

  Oeh, de verpakking ziet er alvast leuk uit. Van siliconen in producten heeft mijn huid niet zo snel last, dus dat geluk heb ik wel. Sowieso fan van primer (kan er niet zonder!) dus eentje om te onthouden 🙂

 • Leave a Reply

  Translate »