Beauty Gezicht Lichaam

L’Oréal Paris Sublime Bronze, zelfbruinend serum

dsc00034

Heerlijk die Instagram foto’s van dames met een perfecte teint maar hoe bereik je die nou gemakkelijk zelf? In de zon gaan liggen, zonnebankje pakken? Allemaal niet zo goed voor je huid natuurlijk dus ik testte afgelopen tijd dit zelfbruinend serum van L’Oréal uit!

L'Oréal Paris Sublime Bronze, zelfbruinend serumDe flacon is van glas en ziet er mooi uit als je het mij vraagt, het roze met de bruin gouden accenten geeft me direct een zomers gevoel. Middels het pompje kun je nauwkeurig je dosering bepalen, maar wees opgepast want je neemt al snel teveel product. Het smeert namelijk enorm goed uit, echt als een serum.

Het belooft tot wel twee weken een mooie bruine tint te geven. Maar uiteraard is dit afhankelijk van de plek waar je het aanbrengt. Mijn gezicht loopt veel sneller terug qua kleur dan mijn armen en buik, mijn benen lopen daarentegen ook weer sneller terug vanwege het scheren. Scheren is nou eenmaal niet zo vriendelijk voor de zelf-tan’s, wellicht is het anders als je een spray tan laat doen maar hier heb ik geen ervaring mee.

L'Oréal Paris Sublime Bronze, zelfbruinend serumL’Oréal adviseert om 3 dagen achter elkaar 1 keer per dag het serum aan te brengen. Persoonlijk vind ik dit voor mijn gezicht echt teveel van het goede omdat ik na één keer al een aardig bruine huid heb. Zeker wanneer je van nature wat blanker bent lijkt me drie keer toch wel erg heftig.

L'Oréal Paris Sublime Bronze, zelfbruinend serumL'Oréal Paris Sublime Bronze, zelfbruinend serumL'Oréal Paris Sublime Bronze, zelfbruinend serumWaarom ik het zo fijn vind? Normaal gebruik ik voor mijn gezicht de spray van Marc Inbane, al jaren! Maar die breng ik altijd aan met een kwast en werkt toch wat minder makkelijk dan dit serum want het smeert lekker snel uit en je bent even snel klaar als wanneer je je dagcrème aanbrengt, in ieder geval als je het gebruikt voor je gezicht en hals.
Nadeel aan het product is dat het geen kleurtje heeft, hierdoor zie je niet goed of je overal product hebt aangebracht en hoeveel. Hierdoor had ik dus weleens een ophoping in mijn nek wat niet de bedoeling was.
Maar de kleur bruin en het gemak wint het voor mij toch en zorgt ervoor dat ik deze al geruime tijd gebruik voor gezicht en hals. De flacon bevat trouwen 100ml dus niet heel veel als je het voor je gehele lichaam wil gebruiken. Maar het is wél zuinig in gebruik dus wellicht valt het toch wat mee, heel duur is het sowieso niet.
Na een tijdje ruik je trouwens wel de typische zelfbruiner geur op je huid. En van de shimmer merk ik eigenlijk niets. Ik breng het zelf aan na het douchen in de avond zodat het droog is tegen de tijd dat ik naar bed ga.

L'Oréal Paris Sublime Bronze, zelfbruinend serumL’Oréal Paris Sublime Bronze, zelfbruinend serum is voor €9,00 o.a. te koop bij Kruidvat.

Het product in dit artikel is beschikbaar gesteld ter review. Lees mijn disclaimer

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply
  Yvonne
  4 juli 2017 at 16:05

  Ik heb deze gehad en was tevreden, maar ik ben nu groot fan van Collistar magic drops legs. Ideaal: kun je mengen met je eigen bodylotion en geeft een prachtig egaal resultaat. 🙂

  • Reply
   Beautyill
   6 juli 2017 at 17:53

   Dat klinkt ook heel fijn Yvonne! Collistar vind ik sowieso ook een top merk!

 • Reply
  Nicole
  4 juli 2017 at 11:10

  Ik ben eigenlijk altijd al benieuwd geweest naar dit product. Ik heb jaren terug ooit een zelfbruiner van de Kruidvat geprobeerd en ik was net een koe maar dan met oranje vlekken in plaats van zwarte haha. Deze klinkt wel fijn. Inderdaad wel een nadeel dat je hem niet ziet zitten.

 • Reply
  Laura - LvanR
  4 juli 2017 at 08:34

  De werking klinkt wel heel erg chill! Ik ben zo bleek! Binnenkort ga ik ook weer eens van dat spul gebruiken. Ik heb het alleen nog op benen gedurfd, op mn gezicht vind ik wel eng.

  • Reply
   Beautyill
   4 juli 2017 at 10:52

   Hihi ik durf het juist sneller op mijn gezicht dan op mijn benen 😉

  Leave a Reply

  Translate »