Beauty Nagel en handverzorging Nagellak

Kruidvat nagelverzorging, budget tip!

dsc00361

Je kunt nog zulke mooie lakjes dragen, als de rest van je handen er niet verozrgd uitziet doet dit je manicure toch echt een beetje teniet als je ’t mij vraagt. Verzorgde handen zonder nagellak vind ik dan vaak nog een betere optie. Maar Kruidvat heeft haar Nail Care uitgebreid én vernieuwd dus reden genoeg om je handen & nagels lekker te laten stralen door goede verzorging!

Kruidvat nagelverzorging, budget tip!Kruidvat nail careKruidvat Grow Keratin €2,99
Perfect wanneer je nagels door bijvoorbeeld kunstnagels dun zijn geworden, mijn wijsvinger breekt plotseling telkens af en is aan het splijten dus daar gebruik ik hem de laatste tijd voor. De beschermende lakformule is op basis van keratine voor gevoelige of beschadigde nagels. De glanzende structuur voorziet de nagels tevens van vocht, wat er ook voor zorgt dat ze weer gezonder worden.

Kruidvat nagelverzorging, budget tip!Kruidvat Anti-Age Conditioner €2,99
Anti-age voor je nagels?! Jazeker! Dit is geschikt wanneer je nagels ook een vitamineboost kunnen gebruiken. Het heeft een minimale kleur wat ervoor zorgt dat je onregelmatigheden wat kunt verdoezelen, hier moet je dan wel minimaal twee laagjes voor aanbrengen. Het bevat vitamine A, C en E. Deze zorgen naast voeding ook voor hydratatie.
Van mij hadden ze het anti-age gedeelte weg mogen laten in de naam, conditioner vind ik een stuk beter klinken. Je associeert het dan toch met een anti-rimpel product en een conditioner voor je nagels kan iedereen gebruiken, daar hoef je heus geen 30 voor te zijn. *wink!*

Kruidvat nagelverzorging, budget tip!Kruidvat Complete Care 8 in 1 €2,99
Hiermee ben je pas echt snel klaar! Deze complete formule heeft acht (!) functies!

 1. Basecoat
 2. Topcoat
 3. Stimuleert groei
 4. Versterkt
 5. Hydrateert
 6. Vult ribbels op
 7. Glanst
 8. Biedt UW-bescherming

Hierdoor vind ik hem zelf ook mega handig om mee op vakantie te nemen. Alles in één waarom zou je dan überhaupt nog enkel de Grow Keratin kopen? Als je echt specifiek één probleem aan wil pakken kun je beter gaan voor de gerichte versie. Je kunt het dan ook fijn gebruiken bij je reguliere topcoat bijvoorbeeld.
Het glanst trouwens niet super erg als je het vergelijkt met die gel-look top coats waar we de laatste tijd verwend door zijn geraakt. Logisch ook want dat lijkt me niet zo fijn als basecoat.

Kruidvat nagelverzorging, budget tip!Kruidvat nagelverzorging, nail careKruidvat nagelverzorging, budget tip!Kruidvat Hand & Nail Serum €2,99
Deze hydrateert je handen en nagelriemen zonder een vettig laagje achter te laten. Let wel op, je gebruikt al snel teveel en dán voel je wel een vettig laagje. Het bevat aloë vera en glycerine zodat je huid lekker verzacht wordt.
Het heeft een zachte milde geur en ik vind hem erg fijn om voor het slapengaan op te doen, dan sta je op met verzorgde handjes!

Kruidvat nagelverzorging, budget tip!Kruidvat nagelverzorging, budget tip!Voor de kleine prijs van nog geen drie euro vind ik het zeker producten die de moeite waard zijn om eventjes naar te kijken. Met name de Complete Care 8 in 1 vind ik fijn, makkelijk en snel. De droogtijd van de producten vind ik ook dik in orde, dit viel me ook alles mee ondanks dat het officieel geen sneldrogende producten zijn.

De producten in dit artikel zijn beschikbaar gesteld ter review. Lees mijn disclaimer

Welke producten gebruik jij om je handen en nagels te verzorgen?

You Might Also Like

1 Comment

 • Reply
  Manon
  8 juli 2017 at 10:24

  Jammer dat het niet echt sneldrogende producten zijn, maar het klinkt wel goed zeker voor dat prijsje

 • Leave a Reply

  Translate »