Beauty Lippen Make up

Clinique Pop Matte Lip Colour + Primer, Ruby Pop

dsc07375

Fel rode lipstick, elke vrouw hoort er eentje in huis te hebben vind ik. Niet zozeer voor elke dag (voor iedereen) maar om zo nu en dan eens even uit te pakken. Maar rood, rood en rood zijn alledrie heel verschillend! Oftewel elke roodtint is weer anders en bij sommige tinten lijk ik persoonlijk voornamelijk op sneeuw witje en doet het weinig goed voor mijn teint. Tijd om er weer eens eentje uit te proberen!

Clinique Pop Matte Lip Colour + Primer, Ruby PopClinique Pop Matte Lip Colour + Primer, Ruby PopClinique Pop Matte Lip Colour + Primer, Ruby PopDeze matte lipstick van Clinique komt uit de “Pop Matte Lip Colour + Primer” lijn. Het is een romige lipstick die toch licht aanvoelt op je lippen. Het glijdt moeiteloos over je lippen als boter, het is absoluut geen stroeve matte lipstick die zich lastig laat aanbrengen. Het heeft namelijk een ingebouwde primer die het vocht in je lippen sealt waardoor je lippen niet uitdrogen en het een gladde, suède-achtige finish geeft.
Van de primer merk je niets als het gaat om afgeven, dat doet de lipstick namelijk wel gewoon maar het vervaagt mooi en blijft lang goed zitten. Een kleine lunch en dergelijke overleefd het maar na echt avondeten moet ik hem opnieuw aanbrengen. Bijwerken gaat trouwens ook prima, lang niet zo lastig als bij sommige andere matte lipsticks.

Clinique Pop Matte Lip Colour + Primer, Ruby PopDe kleur vind ik mooi maar heftig, normaal zit ik meer in het koraal straatje en dit is toch echt rood. Wel heeft het een warme ondertoon wat mooi staat bij de teint van mijn (zelfbruin-)huid. Wil ook zeker nog andere kleuren hiervan proberen want de substantie is erg fijn!

Clinique Pop Matte Lip Colour + Primer, Ruby PopQua verpakking werkt het trouwens ook heel handig als je eenmaal een reeks hebt. Want de huls geeft goed aan welke kleur je te pakken hebt. Hoewel ik dit er normaal niet zo mooi vind uitzien vind ik het hierbij wel chique!

Clinique Pop Matte Lip Colour + Primer, Ruby Pop is voor €23,47 o.a. te koop bij Douglas.

Het product in dit artikel is beschikbaar gesteld ter review. Lees mijn disclaimer

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  Britt
  5 juli 2017 at 18:58

  De kleur staat je prachtig!

  • Reply
   Beautyill
   6 juli 2017 at 17:51

   Dankjewel Britt! Ga hem zeker vaker dragen 😀

 • Reply
  Laura - LvanR
  5 juli 2017 at 16:34

  Staat je heel erg mooi! Ik heb een ander kleurtje van deze lijn! Een fel roze. Had een vriendinnetje gekregen bij dr douglas aankopen, maar niet mooi bij zichzelf staan. Heb ik gek gekregen. De formule is inderdaad heel chill, wel mat maar zo zacht! Vervaagd ook echt mooi inderdaad.

  • Reply
   Beautyill
   6 juli 2017 at 17:51

   Dankjewel Laura! Oee nu ben ik ook benieuwd naar jouw fel roze versie! <3

 • Reply
  Natascha
  5 juli 2017 at 15:47

  Wat een prachtige kleur! Ik ben het helemaal met je eens; één goede rode lipstick zou iedereen in huis moeten hebben. Ik draag het niet vaak maar vind het wel classy en op en top vrouwelijk. Wat zie je er trouwens super goed uit zeg!

  • Reply
   Beautyill
   6 juli 2017 at 17:53

   Ja ik draag het ook niet vaak maar het is gewoon goed om in huis te hebben hihi!
   Dankjewel voor je lieve complimentje Natascha! Ben onlangs ruim 6 kilo afgevallen en voel me er fijn bij, misschien is dat ook een beetje wat je ziet los vd lipstick 😉

  Leave a Reply

  Translate »