Beauty Nagellak Nail art

CAPTION Art Screens Tropics 2017

dsc08623

Eerder deze week liet ik je al de toffe kleurtjes van de zomercollectie van CAPTION zien en vandaag is het tijd voor een bijpassende nailart. Zoals je inmiddels wel weet ben ik enorm fan van hun ‘Art Screens’ oftewel image plates waarmee je in een handomdraai leuke patroontjes op je nagels maakt.

CAPTION Art Screens Tropics 2017Het verhaal heb ik je al talloze keren verteld maar ik kon absoluut niet stempelen tot ik de Art Screens ontdekte. Nog steeds lukt stempelen me nauwelijks met andere merken overigens. De plates zijn niet voordelig maar kwalitatief wel erg goed. Als ik me bedenk hoeveel geld ik heb verspild aan voordelige plates waarmee ik niet één stempel fatsoenlijk kreeg dán zijn ze hun geld dik en dubbel waard. Het doorzichtige stempelkussen blijf ik persoonlijk wel iets minder in gebruik vinden dan de eerste originele. Het doorzichtige stempelkussen is wel weer handig voor de plaatsbepaling natuurlijk! Let er wel op dat je hem voorzichtig met een plakbandje reinigt, niet met nagellak remover!

CAPTION Art Screens Tropics 2017CAPTION Art Screens Tropics 2017CAPTION Art Screens Tropics 2017De prints op deze plates sluiten perfect aan bij de lakjes van Tropics 2017. Flamingo’s, bloemen, planten, zee en strand dat schreeuwt samen: zomer, zomer en nog meer zomer!

CAPTION Art Screens Tropics 2017CAPTION Art Screens Tropics 2017CAPTION Art Screens Tropics 2017CAPTION Art Screens Tropics 2017Wat ik behalve deze Art Screens heb gebruikt? Beide lakjes zijn van de nieuwste zomercollectie waar ik je afgelopen woensdag  swatches van heb laten zien. De zacht roze lak is CAPTION not your baby en de oranje tint die ik voor de print zelf heb gebruikt is CAPTION slay on slayer. En om te voorkomen dat de lak tijdens het stempelen op mijn huid kwam gebruikte ik natuurlijk mijn eigen Liquid Nail Art Tape.

CAPTION Art Screens Tropics 2017 zijn voor €49,50 te koop in de webshop.

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  ingrid
  1 juli 2017 at 23:13

  Super foto’s Helen! X

 • Reply
  Kim
  1 juli 2017 at 14:16

  Leuke nail art!

 • Reply
  Miriam
  1 juli 2017 at 09:47

  Mooi en tropisch! Toffe kleur combi 🙂

 • Leave a Reply

  Translate »