Beauty Fav Make up Mascara Ogen

Bobbi Brown Eye Opening Mascara

dsc00711

Bobbi Brown is typisch zo’n merk waar ikzelf altijd van de verpakkingen al kan genieten. Dit is een van de meest basic mascara hulzen die ik ooit heb gezien maar daarom vind ik hem juist zo mooi. Tel daar ook nog eens een fijne borstel, structuur én mooi effect bij op en ik ben verkocht!

Bobbi Brown Eye Opening MascaraDe huls is echt vrij dik en behalve het logo op de voorkant staat er op de achterkant enkel de tekst: Eye Opening Mascara. Zoals de naam al doet vermoeden is het een mascara die je een meer open oogopslag belooft. Oftewel het belooft je dramatische volume te geven en een impactvolle krul.

Bobbi Brown Eye Opening MascaraHet borsteltje is dik, erg dik en ik kan me voorstellen dat sommige hier even aan moeten wennen. Zelf vind ik het erg fijn werken omdat hij groot is maar geen gekke vorm heeft en in feite dus eigenlijk erg basic is.
De borstel zelf ziet er trouwens ook niet spannend uit, het oogt zelfs nogal basic. Hoewel de borstel aardig wat product bevat als je hem uit de verpakking haalt voelt het gek genoeg niet zo nat op je wimpers. Natte mascara gaat bij mij eigenlijk altijd samen met klonters en dat geeft deze mascara totaal niet. De belofte van een eye opening mascara maakt hij dan ook zeker waar. Mijn wimpers krullen gemakkelijk met het borsteltje, blijven door de formule ook goed op zijn plek én zijn mooi gesepareerd. Bij een eye opening look verwacht ik geen drastisch spinnenpoten effect en dat geeft deze dan ook niet, erg natuurlijk als je één laagje aanbrengt. Twee laagjes is net wat sprekender maar nog steeds natuurlijk.

Bobbi Brown Eye Opening MascaraHet is een carbon-zwarte formule oftewel een fijne intens zwarte kleur. De jumbo bostel is speciaal ontwikkeld voor deze mascara om een opwaarts effect te creëren, oftewel de krul. Deze lift en krul belooft tot wel 8 uur lang te houden. Nu ligt dat een beetje aan mijn wimpers maar die van mij blijven goed in model gedurende de dag. De mascara wordt trouwens ook niet zo hard en crunchy, handig als je voor je avondlook nog wat mascara wil toevoegen, dit kan dan prima!

Bobbi Brown Eye Opening MascaraBobbi Brown Eye Opening Mascara is o.a. te koop bij Douglas voor €30,09.

Het product in dit artikel is beschikbaar gesteld ter review. Lees mijn disclaimer

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Britt
  9 juli 2017 at 13:26

  Ziet er mooi uit, maar voor 30 euro ken ik ook genoeg andere goede!

 • Reply
  Mariska
  9 juli 2017 at 12:51

  Ik vind hem wel mooi, maar de prijs vind ik wel echt aan de hoge kant.

 • Reply
  Laura - LvanR
  9 juli 2017 at 10:31

  Mooie duidelijke foto’s! Voor 30 euro vind ik het resultaat niet heel verbluffend moet ik zeggen. Ik zou er wel wat meer van verwachten.

 • Leave a Reply

  Translate »