Nagel en handverzorging Nagellak NOTD

NOTD Etos nagellak en verzorging

dsc07849

Hoewel ik natuurlijk graag nagellak swatches voor je maak, gaat het natuurlijk eigenlijk om z’n geheel. Een fijne basis, mooie kleur en snelle topcoat. Vandaag gebruikte ik alles van Etos voor een budget NOTD!

NOTD Etos nagellak en verzorgingNailhardner strong, €3,35
Gezonde nagels zijn mooie nagels. Daarom heeft Etos nu nailhardner extra strong. Deze intensieve verzorging met vitamine E versterkt je nagels en voorkomt splijten. Breng één laag nagelverharder aan op schone en droge nagels en doe daar de volgende dag een tweede laag overheen. De derde dag beide lagen verwijderen met nagellakremover zonder aceton. Herhaal deze handelingen gedurende 2 weken. Let op: bevat formaldehyde, bescherm je nagelriemen met een vette crème tijdens de kuur. Of deze kuur echt werkt vind ik lastig te zeggen omdat ik al erg sterke nagels van mezelf heb en het daardoor wat lastig kan testen. Wel kan ik je vertellen dat het mijn nagels mooi glanzend maakt en oneffenheden verdoezeld (ook al is dat niet zozeer waar het voor bedoeld is)

NOTD Etos nagellak en verzorgingNOTD Etos nagellak en verzorgingNOTD Etos nagellak en verzorgingNagellak YOLO, €1,99
Met deze knalroze nagellak kleur durf je alle avonturen aan! Als je net als ik verslaafd bent aan de Kardashians dan denk je bij YOLO ook vast aan Khloe! YOLO: You Only Live Once, toch?! Het lakje dekt in zo’n twee laagjes maar het is wel belangrijk dat je het zwevend aanbrengt want dan krijg je hem het snelst en mooist dekkend.

NOTD Etos nagellak en verzorgingNOTD Etos nagellak en verzorgingNagellak topcoat gel look, €3,35
Tijdens al je zomeravonturen zit je natuurlijk niet op afbladderende nagellak te wachten. Deze gel look topcoat beschermt de nagellak en geeft een super glanzende en harde beschermlaag. Hij kan gewoon over normale nagellak. Het droogt enorm snel maar de nagellak die eronder zit heeft wat meer tijd nodig dus is het alsnof oppassen geblazen anders verschuift de boel heb ik gemerkt. Het geeft wel echt die mooie gel look waar ik dol op ben.

Heb jij een favoriet merk als het aankomt op nagellak én nagel verzorging?

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Britt
  18 juni 2017 at 11:04

  Ooh, wat een heerlijk kleurtje!

 • Reply
  Mariska
  18 juni 2017 at 10:44

  Heel mooi die roze kleur, ik vind hem prachtig!

 • Reply
  Laura - LvanR
  18 juni 2017 at 09:31

  Ik vind de nagelverharder van Etos ook erg fijn. Ik gebruik hem als basecoat en niet als kuurtje. Merk wel dat mijn nagels nog net wat steviger aanvoelen met de nagelverharder. Essence gelpolish topcoat is mijn favoriet! Leuk kleurtje dit trouwens!

 • Reply
  chucky1012
  18 juni 2017 at 08:08

  Deze is prachtig 😉

 • Leave a Reply

  Translate »