Beauty Parfum

Etos ‘Sunny Breeze’ eau de toilette

dsc07924

Gisteren vertelde ik je al over één van mijn favoriete zon producten van dit moment maar een zomers parfum hoort daar natuurlijk ook bij! Deze eau de toilette is erg geschikt voor de zomermaanden omdat je hem veilig kunt dragen tijdens het zonnen. Geen vlekken of uitslag en dus ook erg geschikt voor de gevoelige huid!

‘Sunny Breeze’ is de nieuwe frisse en fruitige zomer geur van Etos. Het is een mix van sensueel amber, gouden citrus, fruitige abrikoos en sprankelende cassis. Hiermee waan je je direct op een exotische standvakantie.

Ingrediënten: Alcohol Denat, Aqua, Parfum, Isopropyl Alcohol, Limonene, Benzyl Benzoate, Citral, Linalool.

Etos ‘Sunny Breeze’ eau de toiletteHet doosje ziet er leuk uit en past goed binnen het thema, de flacon zelf is nogal eenvoudig. Persoonlijk een beetje te simpel als je het mij vraagt alhoewel ik dan liever een klassieke budget flacon zie dan eentje met een hoop poppenkast als je begrijpt wat ik bedoel. De falcon ligt fijn in de hand en heeft een handzaam formaat.

Belangrijkste geurnoten op een rijtje: citrus, cassis, abrikoos, amber.

Zelf ruik ik er met name de citrus in terug en laat citrus nou niet echt mijn geurtje zijn, wanneer je hier wel dol op bent is dit echt een geur voor jou. Je hebt maar een klein beetje nodig. Ondanks dat het een budget eau de toilette is blijft hij wel redelijk lang hangen op mijn huid.
En met name door de citrus is het echt een typische zomerse geur die zorgt voor een lekkere ‘Sunny Breeze’!

‘Sunny Breeze’ eau de toilette is voor €9,99 (50ml) te koop bij Etos.

Het product in dit artikel is beschikbaar gesteld ter review. Lees mijn disclaimer

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Laura
  16 juni 2017 at 00:16

  Leuk dat Etos zo’n betaalbaar geurtje heeft. Citrus is helaas ook niet zo mijn ding alleen.

 • Reply
  Mariska
  14 juni 2017 at 11:40

  Ik vind hem wel lekker en blijft bij mij ook wel een tijdje hangen inderdaad 🙂

 • Reply
  Lindsey Beljaars
  14 juni 2017 at 10:49

  Ik heb hem ook ontvangen en vind hem wel erg lekker. Toch omdat ik zelf wel echt van citrus houd 😉

 • Leave a Reply

  Translate »