Beauty Nagellak

Douglas Stay & Care Gel nagellak

dsc07392

Wist je dat ook Douglas een gel-look nagellak heeft? Het is de allereerste geleffect nagellak met kokosnootolie die de nagels de duurzaamheid en de high shine van een professionele manicure biedt, zonder je nagels te beschadigen. 

Douglas Stay & Care Gel nagellak

Het is een twee stappen systeem en ze hebben 12 kleuren uitgebracht. Persoonlijk vind het ik uiterlijk van de flesjes niet zo mooi maar gelukkig werken ze wel fijn. Dat wil zeggen; ze hebben een fijn breed kwastje dat aan de zijkanten afgerond is.
Ook krijg je een nette hoeveelheid van 10 ml, niet teveel en niet te weinig als je ’t mij vraagt. Het steeltje waar het kwastje aanzit is wel wat dik en daardoor past het maar net in de hals, dit had van mij wel wat dunner mogen zijn óf de hals wat breder.
Omdat de formule van de top coats – die geen kokosolie bevat, omdat ze niet direct in contact komen met de nagel komen – gevoeliger is dan de nagellak, komt het in een ondoorzichtige flacon om optimale stabiliteit en doeltreffendheid te waarborgen. De topcoats van alle gel-look lakjes zitten trouwens in zo’n flacon is dat je al eens opgevallen?

Douglas Stay & Care Gel nagellakDouglas Stay & Care Gel nagellakStap 1: Stay & Care Gel 

Door de toevoeging van kokosnootolie kun je nagels met de Stay&Care Gel niet alleen kleuren, maar ook verzorgen. De hydraterende gel is rijk aan vitaminen en anti-oxidanten waardoor jouw nagels worden beschermd tegen factoren van buitenaf. Vandaar dat je dan ook niet start met een basecoat maar direct de kleur aanbrengt.
Zelf heb ik de kleur 3 Happiness is the key uitgeprobeerd, een mooie brandweerrode kleur die goed dekt in twee dunne laagjes.

Douglas Stay & Care Gel nagellakDouglas Stay & Care Gel nagellakStap 2: Stay & Care Gel Top Coat

En uiteraard sluit je af met de top coat die je nagels tot wel 7 dagen lang mooi belooft te houden.
Een fijne belofte want ze zeggen tot 7 dagen en beloven er dus geen 7. Een dag of vijf blijft de nagellak mooi bij mij en dit vind ikzelf prima maar het is geen mega langhoudend systeem.
De topcoat dien je trouwens te laten uitharden in natuurlijk daglicht en je kunt alles gewoon verwijderen met normale nagellak remover.

Stay & Care Gel nagellak is voor € 6,95 te koop bij Douglas.

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply
  Mariska
  4 juni 2017 at 11:57

  De foto’s die je hebt gemaakt zijn altijd zo ontzettend mooi ♥

  • Reply
   Beautyill
   4 juni 2017 at 11:59

   Ah dankjewel Mariska! En dat op vakantie, miste mijn normale setting, hihi 😉

 • Reply
  femketje
  4 juni 2017 at 10:23

  ik had zelf toch ook gewoon een basecoat gebruikt haha XD rood kan killing zijn voor je nagels

 • Reply
  Laura - LvanR
  4 juni 2017 at 09:15

  Ah! Wist inderdaad niet dat Douglas dit ook heeft! Fijne review! Vijf dagen vind ik niet niet heel lang trouwens.. Waren je nagels niet verkleurd met deze felle kleur zonder basecoat?

  • Reply
   Beautyill
   4 juni 2017 at 10:13

   Nee waren niet verkleurd maar persoonlijk heb ik het er nog steeds niet zo op om geen basecoat te gebruiken 😉

  Leave a Reply

  Translate »