Beauty Make up

Douglas Make Up Fixer

dsc07334

Make-up fixing spray, iets waar ik echt niet zonder kan! Het geeft een mooie finishing touch aan mijn make-up en zorgt er ook voor dat het beter op z’n plek blijft.

“Met Make Up Fixer blijft make-up de gehele dag zitten waar het hoort – en nog langer! Voor of na de make-up aanbrengen, dan fixeert de transparante spray van Douglas Make-up de make-up betrouwbaar en beschermt het tegen verbleken – voor langdurende perfectie.”

Douglas Make Up FixerHet zit in een vrij chique, grote flacon van 100 ml. Wel had het wellicht wat compacter gekund dat was gemakkelijker geweest voor op reis, de dop maakt het geheel vrij groot. Of een flacon van 50 ml die koop je ook sneller dan eentje die duurder is omdat er 100 ml in zit.
Verder is het design mooi basic en strak, niets op aan te merken.

Douglas Make Up FixerWat met name erg belangrijk is bij dit soort sprays is dat de spray een mooie nevel afgeeft. De nevel is in dit geval perfect en mooi fijntjes wanneer je het van een goede afstand gebruikt. Zeker niet te dichtbij want dan voel je een te hard straaltje.

Helaas is het geen matterende spray dus mocht je dat nodig hebben in de zomermaanden dan zou ik nog even verder zoeken. Wel zorgt het ervoor dat mijn make-up langer mooi op zijn plaats blijft en het op warme dagen niet al rond de middag vanaf gesmolten is.
Daarnaast zorgt het er ook voor dat je make-up er natuurlijker uitziet en écht samen smelt met je huid. Dat vind ik persoonlijk het aller grootste voordeel hieraan.

Douglas Make Up FixerIs deze beter dan die van bijvoorbeeld essence? Mwah helaas kan ik dat eigenlijk niet zeggen, omgerekend naar dezelfde hoeveelheid zou die van essence €6,00 kosten en is dus een stuk voordeliger. Daarnaast vind ik die flacon fijner omdat het maar 50ml is en compacter in je make-up tasje. Qua houdbaarheid en effect merk ik persoonlijk weinig verschil.

Make Up Fixer (100 ml) is voor €19,99 te koop bij Douglas.

Het product in dit artikel is beschikbaar gesteld ter review. Lees mijn disclaimer

Gebruik jij ook regelmatig een fixing spray? Welke vind je fijn?

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply
  Laura
  12 juni 2017 at 22:20

  Aw, jammer dat ie niet super is. Die van Essence ken ik eigenlik nog niet, maar eens naar die kijken! Ik gebruik nu eentje van Etos. Gekregen ooit, maar krijg daar wel een glimhuidje van aan het einde van de dag.

 • Reply
  Manon
  9 juni 2017 at 19:03

  Jammer dat je niet zo heel erg enthousiast bent

 • Reply
  Nicole
  9 juni 2017 at 17:39

  Jammer dat hij niet heel spectaculair is. Ik vind hem ook best duur. Voor die prijs kun je ook die van MAC halen of die van Urban Decay.

 • Reply
  Loes
  9 juni 2017 at 10:13

  Ik wist niet dat Douglas ook al zo’n spray had! Maar hij klinkt niet geweldig.. Ik houd het maar bij die van Urban Decay.

 • Reply
  Linda
  9 juni 2017 at 10:03

  Ik gebruik nu een matterende fixing spray van NYX. Ik vind de nevel die daaruit komt erg fijn. Wanneer deze op is wil ik graag één van een ander merk proberen, ik had gehoopt misschien deze van de Douglas, maar helaas, niet matterend. De verpakking ziet er wel erg mooi uit.

  • Reply
   Beautyill
   9 juni 2017 at 12:02

   Wellicht die van MUA dan eens proberen Linda, die vond ikzelf net zo fijn als die van NYX en ze hebben ook een matte versie 😉

 • Reply
  chucky1012
  9 juni 2017 at 09:19

  Interessant.
  Dit ken ik niet.

 • Reply
  Lindsey Beljaars
  9 juni 2017 at 08:54

  Hmm.. niet super enthousiast dus! Misschien toch maar eens die van essence proberen!

 • Leave a Reply

  Translate »