Beauty Fav Haar

Bumble and bumble. Hairdresser’s Invisible Oil Finishing Spray

dsc07227

Van het merk Bumble and bumble had ikzelf nog nooit wat geprobeerd, een gemiste kans want veel dames zijn er dol op dus ook ik wilde er graag wat van uitproberen! Een Dry Oil Finishing Spray met UV bescherming klinkt op dit moment goddelijk voor mijn droge, beschadigde haren!

Bumble and bumble. Hairdresser's Invisible Oil Finishing SprayBumble and bumble. Hairdresser’s Invisible Oil UV Protective Dry Oil Finishing Spray, is de officiële naam. Een hele mond vol!
Het is een anti-pluis micromist die je droge haren direct een glanzende boost geeft én beschermt tegen UV stralen.

De Invisible Oil komt in een handige flacon die een hele mooie nevel verspreid, echt micronevel. Ideaal want zo kan ik het perfect tussen mijn krullen verdelen, bovendien zorgt dit er natuurlijk ook voor dat je niet teveel product op één plek krijgt. De flacon is medium qua formaat en bevat 150ml, hij is vrij dun en daardoor ook wat lang voor de hoeveelheid ml. Ze schrijven op de achterkant dat je het fijn overal mee naartoe kunt nemen maar daarvoor vind ik de verpakking net wat te lang en dus te groot. Wel kun je hier een aardig poosje mee vooruit want je hebt er niet veel van nodig.
Het uiterlijk krijgt verder van mij ook een dikke voldoende want het witte in combinatie met het frisse koraal oranje kleurtje oogt stylish.

Bumble and bumble. Hairdresser's Invisible Oil Finishing SprayLaat je niet weerhouden door het woord Oil, want het is echt een invisible oil! Je hebt niet het vettige gevoel wat je bij een serum wel al snel hebt. Het schijnt zo ontwikkeld te zijn dat het je haren niet vet maakt omdat je haren enkel opnemen wat ze nodig hebben. Mijn haren werden er inderdaad niet sneller vet door maar zagen er wel glanzender, verzorgder en minder pluizig door uit.

Je gebruikt het door van tevoren goed te schudden en het met 20-25 cm afstand op je haren te sprayen. Niet over je hele haarlengte maar vanaf halverwege tot aan je puntjes want dit zijn de plekken die vaak extra verzorging nodig hebben.

Bumble and bumble. Hairdresser's Invisible Oil Finishing SprayMet name in de zomermaanden vind ik dit een hele fijne spray omdat ik dan toch al snel droog beach-hair krijg ook al lig ik niet aan het strand. Op deze manier verzorg ik ze net wat meer en bescherm ik ze ook tegen UV straling. Met name wanneer ik mijn haren krullend draag vind ik het heel fijn omdat ik met behulp van de micronevel het goed verdeeld krijg. Het definieert mijn krullen net wat extra doordat de pluis wat minder wordt.
Ze adviseren om het gedurende de dag ook te gebruiken als opfris-spray voor extra glans maar persoonlijk gebruik ik het het liefste in de ochtend een beetje zo nodig.
De geur is trouwens ook heerlijk en doet me onwijs denken aan een ander haarproduct waar ik maar niet op kan komen. Het is in ieder geval een lekkere frisse geur!

Bumble and bumble. Hairdresser’s Invisible Oil Finishing Spray is voor €32,63 te koop bij Douglas.

Het product in dit artikel is beschikbaar gesteld ter review. Lees mijn disclaimer

Wat gebruik jij op gebied van ‘oil’ het liefste voor je haren?

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  chucky1012
  11 juni 2017 at 10:04

  Klinkt goed jammer dat het zo duur is.

  Xoxo

 • Reply
  Loes
  11 juni 2017 at 09:53

  Dit product klinkt prettig! Wel vrij prijzig.. Ik ben nog steeds groot fan van Biosilk.

 • Leave a Reply

  Translate »