BeautyillShop Liquid Nail Art Tape Nagellak Nail art Winacties

WIN 10X LIQUID NAIL ART TAPE (KLEUR NAAR KEUZE)

winactie-beautyill-shop-kopie

Uiteraard hoor je ook te trakteren als je jarig bent en vanwege het twee-jarig bestaan van Beautyill Shop heb ik weer een gezellige winactie voor je! Is jouw ‘wonderflesje’ bijna op of wil je het eindelijk ook eens proberen? Lees dan snel verder om te zien hoe je mee kunt doen!

dsc05177Liquid Nail Art Tape is bedoeld om te voorkomen dat er nagellak op je huid terecht komt. Je brengt het aan op je huid en zodra de kleur veranderd kun je van start gaan. In tegenstelling tot bijvoorbeeld peel off nail polish base of knutsel lijm is dit binnen no time droog! Want we willen mooie nagels, maar het moet uiteraard wel snel gebeuren!
Wanneer het opdroogt wordt het een flexibel laagje wat je gemakkelijk kunt verwijderen.


WIN 10X LIQUID NAIL ART TAPE (KLEUR NAAR KEUZE)Hoe werkt het?

Je brengt het aan op je huid en zodra de kleur veranderd kun je van start gaan. Na afloop van je nail art of manicure verwijder je het direct, nog voor de nagellak droog is.


WIN 10X LIQUID NAIL ART TAPE (KLEUR NAAR KEUZE)Waar kun je het voor gebruiken?

 • Bij nail arts, om ervoor te zorgen dat je huid rondom je nagels niet onder de nagellak komt te zitten wanneer je bijvoorbeeld een gradiënt aan wil brengen of gaat stempelen.
  Hoe? Breng met het kwastje overal liquid tape aan daar waar er nagellak op je huid kan komen.
 • Perfect je nagels te lakken zoals de professionals dus met een mooie gelijkmatige ruimte voor je nagelriemen.
  Hoe? Breng de vloeibare tape aan op de huid rondom je nagels (dus ook je nagelriemen, dit kan geen kwaad!) en een klein randje op je nagels.
 • French manicure of andere strepen/vlakken op je nagels. Geen gedoe met plakband of tape maar trek een lijntje hiermee en kleur het vervolgens in met nagellak. Veel gemakkelijker omdat de substantie dun is en je zo nauwkeurig een lijn kunt zetten zonder bobbels.
  Hoe? Breng de vloeibare tape met één simpele veeg aan als scheiding lijn van de french manicure of andere streep. Foutje gemaakt? Verwijder de tape voor het droog is met een papiertje of haal het eraf als het droog is.
 • Enz. enz! Bedenk je hoe fijn en leuk het op deze manier is om een water marble nail art te maken, of te stempelen. Eindelijk snel klaar met dat saaie clean-up proces.

WIN 10X LIQUID NAIL ART TAPE (KLEUR NAAR KEUZE)Het is niet schadelijk voor je huid, sterker nog, wanneer je het gebruikt om een streep op je nagels te creëren zoals bij een French manicure dan hoeft de nagellak eronder lang niet zo hard te zijn als wanneer je een echte tape of plakband gebruikt. Dit geeft duidelijk aan hoe mild deze manier van afplakken is. Je nagels zijn direct photo-ready zoals je ziet.

Het bevat latex dus is niet geschikt voor mensen met een latex allergie!

Wat moet je doen om kans te maken op één van de tien liquids (kleur naar keuze)? Volg Beautyill op Instagram en like + reageer onder de foto met de liquid nail art tapes. 

De winactie loopt t/m 31 mei, de winnaar ontvangt persoonlijk bericht van mij na die tijd.

Kun je zo lang niet wachten? Liquid nail art tape is te koop in mijn eigen webshop: Beautyill Shop deze week voor €6,99 (10 ml) i.p.v. €8,99! Te koop in de kleuren zwart, roze, wit, paars en mint.

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Linda Raaijmakers
  1 juni 2017 at 18:33

  Ik weet zeker dat ik gereageerd had maa rik zie mijn reactie helaas niet 🙁 dus hopelijk loot ik nog wel mee 🙂

  • Reply
   Beautyill
   1 juni 2017 at 22:30

   Waarschijnlijk zie je hem niet staan omdat je wellicht gereageerd hebt op Instagram? Alleen die deelnames tellen mee namelijk 😉

 • Reply
  marina
  24 mei 2017 at 19:28

  Ik wil graag een kansje wagen. Ik houd van deze dingen.

 • Leave a Reply

  Translate »