Beauty Fav Nagellak Nail art

Nail art: simpele Rose Quartz nagels

dsc06589-kopie

Iets wat al weken op mijn lijstje staat: Rose Quartz. Vergeet marmer, dit is de nieuwe trend! Ik heb het voor je uitgeprobeerd en vertel je er alles over vandaag!

Nail art: simpele Rose Quartz nagels
Even een kleine disclaimer, zelf weet ik niet of ik zo tevreden ben met de uitkomst. Ik ben altijd kritisch naar mezelf. Mijn doel wat natuurlijke rose quartz nagels te maken, dit is redelijk gelukt maar hierdoor is het ook minder opvallend. Wellicht ga ik er dus nog verder mee experimenteren want ik vind het wel erg leuk en gemakkelijk om te doen. Zo makkelijk dat ik het met mijn niet dominante hand aangebracht kreeg op mijn andere hand. (Ik bibber nogal dus dat was wel redelijk knap vond ik 😉 )

Nail art: simpele Rose Quartz nagels
Wat heb je nodig / wat heb ik gebruikt?

 • Witte acrylverf
 • Water
 • OPI Put it in Neutral (french manicure kleurtje)
 • Striper kwast
 • Kleine, brede kwart
 • Basecoat, matte topcoat

Nail art: simpele Rose Quartz nagels

Als je geduld hebt is dit een hele makkelijke nailart. Eigenlijk is het ooit begonnen bij gellak, hiermee zou het dan ook echt perfect lukken dit ga ik zelf binnenkort ook proberen.
Na je basecoat begin je met 2-3 laagjes van je french manicure lakje. Hoeveel je nodig hebt ligt een beetje aan de dekking. Het is belangrijk dat je niet gewoon een creamy roze kleur neemt, waarom wordt je duidelijk bij de volgende stappen.
Vervolgens maak je met de witte acrylverf één streep, dit mag best een beetje dik. Vervolgens wacht je tot het wat opgedroogd is. Acryverf droogt van buiten naar binnen. Zodra het aan de buitenkant wat opgedroogd is haal je hetgeen wat aan de binnenkant van de streep zit weg met wat water.
Breng vervolgens hier en daar ook wat strepen aan met je striper.
Zodra de acrylverf mat wordt is het droog en kun je een laagje van je french manicure kleurtje eroverheen aanbrengen (daarom mocht het dus niet dekkend zijn).
Wil je echt het effect van diepte creëren? Herhaal dan de stappen met de acrylverf een paar keer maar zorg dat je altijd afsluit met een dun laagje van je french manicure kleurtje.
Hoewel ik totaal niet van matte nagels houd is dit toch wel echt een manicure die mat pas echt tot zijn recht komt dus ik sloot af met een matte topcoat.

Nail art: simpele Roze kwarts nagelsHeb jij de rose quartz trend al geprobeerd? Wat vind jij van het effect? Zou je het zelf ook dragen?

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply
  Manon
  26 mei 2017 at 19:01

  Dat ziet er heel erg mooi uit

 • Reply
  femketje
  26 mei 2017 at 18:45

  erg gaaf gemaakt 😀

 • Reply
  Laura - LvanR
  26 mei 2017 at 11:09

  Owja dit heeft inderdaad wel beetje dat marmer effect, alleen op een andere manier! Moest wel goed kijken voor ik zag wat er op je nagels zat!

 • Reply
  Nailtalk
  26 mei 2017 at 09:20

  Vind het mooi en subtiel! Ik had het zelf misschien ietsjepietsje opvallender gemaakt. Maar echt heel mooi 🙂

  • Reply
   Beautyill
   26 mei 2017 at 10:06

   Ja had ikzelf achteraf ook liever gedaan 😜
   Maar het voordeel hiervan was wel dat ik het een week gedragen heb, iets wat ik met nailart echt nooit doe 😇

 • Reply
  Anouk
  26 mei 2017 at 09:12

  Waar haal jij het geduld? Na 1 nagel zou ik het al opgeven.

  • Reply
   Beautyill
   26 mei 2017 at 10:07

   Één nagel als accent is ook al leuk Anouk 😜

  Leave a Reply

  Translate »