Beauty Budget Fav Make up

Victoria’s Secret toilettas

dsc02714

Vandaag weer eens wat anders dan een typische review, vandaag deel ik een soort van verslaving(/shoplog) met je. *Wink*

Al een hele poos check ik zo nu en dan Etos vanwege de Victoria’s Secret toilettasjes die ze zo nu en dan hebben. Ik check niet elke week de folder maar loop er toch telkens per toeval tegenaan. Zo ook weer gisteren (zaterdag) en ik besloot het toch eens met jullie te delen.
Want hoewel de verkoop op veel plekken weer hard gegaan is, bleken ze in de dorpjes wel nog goed vindbaar! Dus wie weet ren je na Pasen ook nog ff snel naar de Etos.

Stiekem dacht ik altijd een beetje dat dit niet zo’n mega goede deal was. Het zullen wel mega oude items zijn of er moet wat mee aan de hand zijn want ze zijn telkens spotgoedkoop. Maar al zou dit wel een collectie zijn van 8 jaar geleden, zelf vind ik de combinatie van de roze en gouden glitters (met folie eroverheen dus het geeft niet af en blijft niet haken) en de luipaardprint gewoon heel erg leuk. En dáár draait het natuurlijk vooral om.

Tot ik deze week even bij Bol.com keek en ze daar gewoon rond de €69,95 kosten, ook deze kleurencombinatie! En ik spotte ze laatst ook nog op een luchthaven!  Dus hoppa dit weekend nog een sprintje om niet één maar twee nieuwe varianten te kopen. Ideaal om mijn make-up en verzorgingsproducten in te vervoeren op vakantie maar ook mijn medicijnen en dergelijke stop ik altijd graag in een apart tasje.

Victoria's Secret toilettasVictoria's Secret toilettas
Signature Trio Bag, €14,99

Deze vind ik het aller leukste en is naar mijn idee ook de beste deal. Een grote toilettas, klein make-up tasje en een mini tasje voor lipstick of ik mijn geval handtas pilletjes. De grote is doorzichtig en overal is panterprint in verwerkt aan de binnenkant.

Victoria's Secret toilettasVictoria's Secret toilettasVictoria's Secret toilettas
Signature Large Hanging Weekend, €14,99

Over dit koffertje twijfelde ik omdat ik al de vierkante panterprint heb maar ik besloot hem toch te nemen, bang dat ik achteraf spijt zou krijgen. Hij is enorm groot en je kunt hem ophangen! Ook deze binnenkant heeft die schattige print, love it!

Eerder kocht ik dus al de vierkante beautycase en langwerpige platte toilettas. Beide echt heel fijn en gebruik ik ook met veel plezier. Deze modellen kun je online nog wel vinden maar nu bij Etos helaas enkel de trio en weekend bag en nog een kleinere vierkante versie.

Heb jij ook iets dat je graag bij elkaar spaart/verzameld?

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply
  Nina Simplynspecial
  16 april 2017 at 21:39

  Ik hou hier ook wel van, lekker hysterisch en opvallend 🙂 Goede tip!

 • Reply
  Mariska
  16 april 2017 at 14:40

  Ze zijn echt heel erg leuk, super leuke printjes ook 🙂

 • Reply
  Ingrid
  16 april 2017 at 13:49

  Oeee dinsdag even kijken bij Etos! X

 • Reply
  Manon
  16 april 2017 at 13:14

  Wat een leuke tasjes. Ik spaar eigenlijk niks haha

 • Reply
  femketje
  16 april 2017 at 11:04

  die zien er echt cute uit 😀 leuke printjes :3

 • Leave a Reply

  Translate »