Beauty Lichaam

Rituals Summer Limited Collection, Express Your Soul

dsc03020

De zomer komt er weer aan en dat betekend dat het tijd is voor een Summer Limited Collection van Rituals! Dit keer is de collectie ontwikkeld in samenwerking met MadC, één van de bekendste street artists ter wereld. De Berlijnse kunstenares creëerde speciaal voor Rituals een graffiti-kunstwerk, geïnspireerd op de geur van de nieuwe producten. Details van dit kunstwerk zijn gebruikt voor het design van de verpakkingen.

De lijn heeft een hele frisse, zomerse geur. Het is een combinatie van de verfrissende eigenschappen van verbena en de bloemen- en citrusgeur van petitgrain. Hoewel ik vaak niet zo’n fan ben van citrusgeuren kan ik deze combinatie toch wel zeker waarderen, waarschijnlijk mede door het bloemige verbena.
MadC, de kunstenaares, heeft het heel mooi vorm gegeven. Ook de combinatie van hier en daar een groen en goud accent vind ik prachtig bij de afbeeldingen passen. En wit als basis.. dat valt eigenlijk wel bij iedereen in de smaak.

Rituals Summer Limited Collection, Express Your SoulRituals Summer Limited Collection, Express Your Soul
Rituals Summer Limited Collection, Express Your SoulRituals, Express Your Soul by street artist MadC, Shower Foam € 8,50 (200 ml)

Shower foams van Rituals, moet ik hier überhaupt een toelichting bij geven? Rituals is toch wel het merk waar de shower foams groot bij zijn geworden. In eerste instantie is het een gel (vergelijkbaar met scheergel) en daarna veranderd het in een rijk en zacht schuim. Het schuim blijft vrij vast en is niet binnen no time verdwenen of ingestort.

Rituals Summer Limited Collection, Express Your SoulRituals Summer Limited Collection, Express Your SoulRituals Summer Limited Collection, Express Your Soul
Rituals, Express Your Soul by street artist MadC, Shower Oil € 8,50 (200 ml)

De douche olie van Rituals ontdekte ik tijdens een vorige limited edition en ik was toen al blij verrast. Het is heerlijk zacht voor je huid! In het begin is het een olie, zoals je nog kunt zien bij mijn vingertoppen. Maar zodra het in aanraking komt met water veranderd het in een melk achtig schuim.
Mijn huid is de laatste tijd nogal droog, zeker na het scheren en daar biedt de oil echt uitkomst bij.

Rituals Summer Limited Collection, Express Your SoulRituals Summer Limited Collection, Express Your Soul

Rituals, Express Your Soul by street artist MadC, Shower Oil € 16,50 (50 ml)

Wil je na het douchen lekker cocoonen in de geur? Dan is een bed en body mist natuurlijk echt een uitkomst. Ik spray het graag een beetje in de woonkamer! Je mag het sprayen op alle textielsoorten en het bevat geen alcohol dus daardoor ook geschikt voor de gevoelige huid.

Verder bevat deze collectie ook nog een Body Cream (€17,50), Body Scrub (€19,50), Fragrance Sticks (€24,50) en Ice Tea (€4,50) die laatste ga ik zeker ook nog proberen!

Rituals, Express Your Soul is online te koop in de webshop en bij de fysieke verkooppunten.

De producten in dit artikel zijn beschikbaar gesteld ter review. Lees mijn disclaimer.

Ben jij ook zo dol op de Rituals Shower Foams? Wat is jouw favoriete product onder de douche?

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply
  Manon
  21 april 2017 at 19:20

  Ik vind de verpakking daadwerkelijk prachtig. Straalt echt luxe en frisheid uit. Ik ben verzot op hun foams dus daar ben ik het meeste benieuwd naar.

 • Reply
  Mieke | mieksmind
  21 april 2017 at 16:02

  Ik heb de producten in de winkel geprobeerd en vond ze in combinatie met elkaar erg lekker en verzorgend werken. Vooral heerlijk om te gebruiken op vakantie, lekker fris !

 • Reply
  Annette
  21 april 2017 at 13:54

  Ik vond de geur heel erg lekker, moest een kadootje shoppen voor een collega maar dorst het toch niet aan omdat ik niet weet of ze van citrusgeuren houd. Zelf vind ik het zalig dus ik wil nog wel een product uit deze lijn kopen.

  • Reply
   Beautyill
   21 april 2017 at 15:45

   Ja citrusgeuren als cadeautje vind ik ook altijd een beetje tricky.. of je bent er dol op of juist niet heb ik altijd het idee..
   Ag cadeautje voor jezelf kan natuurlijk wel altijd Annette <3 😉

 • Reply
  Tania
  21 april 2017 at 09:16

  Mooie verpakkingen. Ben heel benieuwd naar de geur. Ik gebruik ook graag douche foams, zo lekker zacht

 • Reply
  Laura - LvanR
  21 april 2017 at 08:58

  Oh die olie kende ik nog niet! Dat is eigenlijk wel ideaal. Ben altijd te lui om alles in te smeren na het douchen.

 • Reply
  chucky1012
  21 april 2017 at 08:19

  Mooie zeer luxe producten!

  Xoxo

 • Leave a Reply

  Translate »