Beauty Nagel en handverzorging Nagellak

ONLY YOU nagelverzorging

dsc02059

Droom jij ook van mooie, gezond uitziende nagels? Van snelle manicures met een perfect resultaat? Ik kan je alvast evrklappen dat deze producten je daar zeker bij kunnen helpen!

ONLY YOU heeft een nieuw nagelverzorging gamma met daarin: Dry & Beauty spray, Nail Polish Drying drops, Nail Hardener, Nail Beautifier en een Gel Like Topcoat. Alle producten liggen qua prijs ergens rond de €6,00 en zijn dus erg betaalbaar.
De Dry & Beauty spray en de Nail Beautifier heb ik voor je uit mogen proberen.

ONLY YOU nagelverzorgingDry & Beauty spray, €6,60 (50 ml)
Zo’n spray is niet nieuw maar ik moet je eerlijk bekennen dat ik het nog nooit had uitgeprobeerd. Sneldrogende topcoats zijn voor mij normaliter eigenlijk al voldoende.
Wat is het en wat doet het? Het laat een beschermende filmlaag na op het nageloppervlak en versnelt zo het drogen. Het voorkomt de hechting van fijn stof op de nagellak en het beschadigen van de nagellak en geeft een hoogglans effect.
Omdat het een spuitbus is, komt er een koud product uit en dit bevorderd uiteraard als het droogproces. Vergelijkbaar met je nagels in een bakje ijskoud water dippen. Maar daarnaast merk je ook echt wat van dat laagje want er bleef inderdaad veel minder aankleven waardoor het uiteindelijk ook mooier opdroogde. Geen pluisjes en dergelijke in mijn nog natte topcoat. Wel gaat het hierbij alleen om het buitenste laagje, dat wil zeggen dat je nagellak niet direct uitgehard is door de spray dus daar zul je evengoed wel nog op moeten wachten.
Of het de glans intensiveert? Vind ik wat lastig te zeggen maar ik heb het idee van wel, maar wil je echt een gel look dan moet je voor de gel look topcoat uit deze lijn gaan.
Persoonlijk vind ik het een fijne spray en ik zou het ook zeker zelf kopen als deze op is.

ONLY YOU nagelverzorgingONLY YOU nagelverzorgingONLY YOU nagelverzorging

Nail Beautifier, €6,60 (11 ml)
Deze subtiel gekleurde Nail Beautifier zorgt voor mooie, egale nagels door aan de nagels glans te geven en het nageloppervlak glad te maken.
Dit nagelverzorgingsproduct, rijk aan antioxidanten en versterkende actieve bestanddelen, zorgt voor bescherming tegen stoten, zodat de nagels mooi en gezond blijven. Het bevat Silicium, die het nagelmetabolisme stimuleert om zijn fragiliteit te bestrijden en bevat vitamine E.
Het werkt iets minder egaliserend dan een ridge filler maar ik zou hem toch ook wel zeker in dit rijtje kunnen plaatsen.
Op de foto’s draag ik links niets en rechts twee laagjes. Wanneer je het echt als verzorgingsproduct gebruikt dien je twee laagjes op je blote nagel aan te brengen maar je kunt het ook als topcoat gebruiken.
De minimale roze kleur heldert mijn natuurlijke nagels net wat op en haalt wat warmte (geelheid bij mijn tips) weg maar dit effect is bij twee laagjes zeer minimaal zoals je kunt zien. Wel geeft het ook direct een mooie glans (goed te zien bij mijn tips) en zien mijn nagels er gezonder en verzorgder uit.
Het bevat trouwens 11 ml en dat is een keurige hoeveelheid waar je wel eventjes mee vooruit kunt. Het aanbrengen gaat heel soepel en vlotjes door het brede, schuin afgesneden, kwastje.

Nagelverzorging van ONLY YOU is exclusief bij ICI PARIS XL te koop.

De producten in dit artikel zijn beschikbaar gesteld ter review. Lees mijn disclaimer

Welke nagelverzorging kan er niet ontbreken tijdens jouw manicure?

You Might Also Like

12 Comments

 • Reply
  Manon
  7 april 2017 at 15:45

  Dat ziet er heel erg goed uit!

 • Reply
  Danielle
  7 april 2017 at 14:38

  Het ziet er uit als twee hele fijne producten !

 • Reply
  Laura - Lvanr
  7 april 2017 at 14:09

  Die Beautifier ziet er mooi uit, maar denk niet dat ik zoiets zou gaan gebruiken.

 • Reply
  Rachel
  7 april 2017 at 13:52

  Wat heb je toch prachtige nagels zeg! Ik heb heel erg last van dubbele nagels (dit heb ik van mijn oma helaas) verder blijft gel nagellak ook niet zitten dus ik zit altijd te tobben met mijn nagels haha.. terwijl ik het zo leuk vind als ze mooi gelakt zijn..

  • Reply
   Beautyill
   7 april 2017 at 13:53

   Wat jammer Rachel dat je zo’n nagel struggle hebt 🙁

 • Reply
  Anouk
  7 april 2017 at 11:26

  Heb jij jouw nagels in een andere vorm gevijld Helen? Normaal zijn deze toch meer recht ipv ovaal?

  • Reply
   Beautyill
   7 april 2017 at 11:40

   Daar is deze week een uitgebreid artikel over verschenen Anouk 😉

   • Reply
    Anouk
    8 april 2017 at 09:21

    Oeps, ja nu zie ik het artikel, was mij compleet ontgaan.

    • Reply
     Beautyill
     8 april 2017 at 10:13

     Geeft niks joh je kunt niet alles bijhouden 😘

 • Reply
  Lindsey Beljaars
  7 april 2017 at 10:51

  Ziet er netjes en verzorgd uit!

 • Reply
  woodtrend.nl
  7 april 2017 at 10:20

  Hoe krijgen jullie vrouwen het toch voor elkaar.. Mijn nagels breken om de week af! Ik heb niet eens de kans om ze goed te verzorgen! Tegen de tijd dat ik het wil proberen zijn er geen nagels meer.

 • Reply
  Loes
  7 april 2017 at 10:09

  Ik vind de beautifier wel heel mooi, het is heel subtiel maar inderdaad net een beetje egaler en rozer. I like it!

 • Leave a Reply

  Translate »