Beauty Nagel en handverzorging Nagellak Samenwerking

Nailner Colour, kalknagels verzorgen en verbergen

dsc08521

De lente komt er weer aan en dat betekent dat je die leuke sandaaltjes alweer bijna uit de kast kunt halen! Helaas kan iets als leuke sandaaltjes dragen een lastig punt zijn als je last hebt van een kalknagel. Normale nagellak doet je kalknagel geen goed dus wat voor keuze heb je? ‘Hem’ blootstellen? Nee, dan kies je waarschijnlijk liever voor dichte schoenen. Nailner Colour komt nu met een product waarmee je jouw kalknagel niet alleen verzorgt maar óók maskeert. Op deze manier kan iedereen, ook degene met een kalknagel, zorgeloos haar voeten laten zien! Dus kom maar op met die mooie sandaaltjes! Vandaag vertel ik je meer over deze producten.

Nailner Colour, kalknagels verzorgen en verbergen

Nailner Colour is het eerste product in Nederland dat nagelschimmel bestrijdt en direct de kalknagel verbergt onder een speciale, ademende nagellak. Maar wat zijn kalknagels nou eigenlijk precies en waarom is het niet goed om normale nagellak te gebruiken?

Een kalknagel – ook wel schimmelnagel genoemd – is een nagel die geïnfecteerd is met een schimmel of een gist. Hierdoor ontstaan veranderingen aan de nagelplaat. Nagellak erop en weg is de kalknagel? Nee, fout! Optisch gezien is het misschien een oplossing maar je sluit hiermee de nagel van zuurstof af. Hierdoor doe je niets aan het probleem en zal de nagel alleen maar dikker worden totdat het zo dik wordt dat je ze zelf niet meer kunt knippen en het pijnlijk wordt.
En dus juist om die reden komt Nailner met dit product, je lelijke nagel verbergen en tegelijkertijd wel de strijd aan gaan tegen de kalknagel.
Zoals de naam: Nailner Colour met ademende nagellak al zegt kleurt Nailner Colour de nagels met een nagellak die ademt.

Nailner Colour, kalknagels verzorgen en verbergen

In het doosje zitten twee flesjes: Nailner Brush 5ml & Ademende nagellak 5ml.
Dagelijks dien je de Nailner Brush aan te brengen tegen de infectie. Je kunt dit aanbrengen op enkel de geïnfecteerde nagel of op alle nagels om infectie te voorkomen. Het is belangrijk dat je dit op het gehele oppervlak van de aangetaste nagel aanbrengt, inclusief de onderkant van het nageleinde. Hierna laat je de vloeistof 1-2 minuten drogen.
Vervolgens kun je de kalknagel en je overige nagels lakken met de ademende nagellak om de onvolkomenheden of kleur van de nagels te maskeren. Elke dag moet je de kalknagel behandelen en dus even met (aceton-vrije) nagellak remover de nagellak verwijderen om vervolgens de stappen opnieuw te herhalen. Het dient altijd aangebracht te worden op nagellak-vrije nagels.
Gelukkig kun je ook je gezonde nagels lakken met Nailner nagellak omdat het geen beschadigende ingrediënten bevat die schade kunnen veroorzaken. Zo heeft alles mooi dezelfde kleur! Op je ‘gezonde’ nagels kun je de nagellak tot wel twee weken laten zitten, hier hoef je het dus niet dagelijks vanaf te halen.

De nagellak is lucht & vocht doorlatend, zacht en sluit je nagels dus niet af. Het bevat een nieuwe innovatieve Polymer die de oplossingsmiddel-verdamping versnelt. Het heeft een 40% (!) snellere droging vergeleken met overige formules. Verder bevat het een flexibelere film die weerstand biedt tegen shocks en stoten, waardoor je dus minder last hebt van chips. Het bevat een toegevoegde UV filter wat verkleuring & vergeling onder controle houdt. Want zeg nou zelf, het zou zonde zijn als je kalknagel plaats maakt voor een hele voet vol verkleurde nagels! Het bevat trouwens ook geen toegevoegde ethanol of dierlijke vetten.

Nailner Colour, kalknagels verzorgen en verbergen

Bij de behandeling tegen kalknagels is één ding heel belangrijk; een lange adem. Een kalknagel moet uitgroeien en verandert dan langzaam in een gezonde nagel. Je teennagels groeien niet zo snel dus het is hierbij belangrijk consequent de strijd aan te blijven gaan.

De Nailner Ademende nagellak komt in één hele mooie nude kleur die geschikt is voor het hele jaar en elke gelegenheid.

Het is trouwens geen verplichte tweede stap, de nagellak. Indien je geen nagellak op wil doen kun je ook gewoon los de basis Nailner aanbrengen.

Nailner Colour set zoals afgebeeld in dit artikel is voor €29,95 te koop bij o.a. Etos en Kruidvat. Deze week krijg je bij Kruidvat en Etos overigens €5,00 korting op Nailner!

Dit artikel bevat betaalde content.

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Marielle
  26 april 2017 at 19:41

  Fijne tip, dit verzorgd toch stukken beter dan niks te gebruiken of er een normale nagellak erop te smeren!

 • Reply
  Manon
  18 april 2017 at 19:06

  Fijn voor de tip! ik heb er ook last van helaas en het gaat maar niet weg. Heb zelf van die vieze pillen geslikt van de dokter. Ik ga dit eens proberen

 • Reply
  Forever38.com (Vera)
  18 april 2017 at 10:00

  Ja, ik ben hier wel heel blij mee. Heb zelf ook een kalknagel en vind het er zo “onfris” uitzien. Ik doe er dus altijd nagellak overheen, maar deze variant is natuurlijk beter. Bedankt voor deze info !

 • Leave a Reply

  Translate »