Beauty Fav Haar Lippen Make up Mascara Nagellak

Favorieten maart 2017

dsc01538

De maand maart is alweer voorbij, het gaat echt zo hard! Zeker nu het zonnetje de laatste week wat meer begint te schijnen! Sowieso staat deze favorieten in het teken van zomer als ik kijk naar de producten. Kijk je mee naar mijn favorieten van de maand maart?

Favorieten maart 2017OPI Infinite Shine She Went On and On and On. Heerlijk kleurtje, echt ‘mijn’ kleur voor de lente en zomer. Past ook perfect bij mijn favoriete lipstick van dit moment namelijk MAC Impassioned en het lippotlood dat ik daarbij gebruik MAC Chic Trick.

Mijn oogschaduw draag ik de laatste tijd ook een tikkeltje warmer, minder koel. In mijn crease draag ik altijd het liefste een matte bruine tint en daarom pak ik de laatste tijd deze oude limited edition van MAC erbij -wel veel MAC producten deze maand, oeps!- Nude Quad Pedro Lourenço. Met name de kleur links onder gebruik ik nu dagelijks.

Als het mooi weer is krullen mijn haren mooier en draag ik ze meer los. De Thickening Lotion van Moroccanoil komt daarbij goed van pas en gebruik ik na elke wasbeurt.

Mascara zie je niet vaak terug in mijn favorieten maar deze van Helena Rubenstein vind ik echt heel fijn, oh en ja hij ziet er natuurlijk ook mega tof uit.

Favorieten maart 2017 Favorieten maart 2017De producten van Baija zijn ook favoriet maar die ben ik stom genoeg vergeten op de groepsfoto. Met name de MOANA CREAM, body cream en de MOANA, body mist. De kwaliteit van deze producten is top maar met name op de geur ben ik erg verliefd.

Wat waren jouw favoriete producten die je deze maand hebt (her)ontdekt?

 

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Priscilla
  2 april 2017 at 20:43

  Impassioned is ook één van mijn favoriete MAC lipsticks. MAC Chic Trick staat nog op mijn verlanglijst. Ik gebruik nu nog een rode lipliner van Max Factor maar die is (gelukkig) bijna op. Dan mag ik een nieuwe van mijzelf aanschaffen. Anyway, je hebt prachtige foto’s gemaakt en hele mooie favorieten samengesteld deze maand.

 • Reply
  Nicole
  2 april 2017 at 13:11

  Wat een prachtige favorieten. Ik vind die quad van MAC zo mooi!

 • Reply
  Britt
  1 april 2017 at 17:54

  Wat een heerlijke producten, echte dingen voor aankomend seizoen!

 • Reply
  Loes
  1 april 2017 at 10:57

  Mac Impassioned ziet er heel mooi uit! Mooie favorieten.

 • Leave a Reply

  Translate »