Beauty Lippen Make up Mascara Nagellak

CATRICE Limited Edition Provo

schermafdruk-2017-04-07-11-41-17

De samensmelting van lingerie en streetwear die momenteel te zien is op de internationale catwalks dient als inspiratiebron voor de Limited Edition ProvoCATRICE. Vandaag laat ik je alvast zien wat we kunnen verwachten!

CATRICE Limited Edition ProvoCATRICE Provo Eye Palette, €4,99
Twee glanzende en twee matte oogschaduws in fashionable kleuren met een zijdezachte poedertextuur en een matching eyeliner in ossenbloedrood. C01 Une Touche ProvoCATRICE.

CATRICE Limited Edition ProvoCATRICE Provo Cushion Powder Lips, €4,99
De Cushion Powder Lips in een roze of lichtpaarse tint geven een intense kleur en creëren een zijdezachte matte finish op de lippen. C01 Raspberry Belle & C02 Berry Bow.

CATRICE Limited Edition ProvoCATRICE Provo Scented Powder, €4,99
Fijngemalen, transparante body powder met een aangename geur en een subtiele, glanzende finish. C01 Transparent Shimmer.

CATRICE Limited Edition ProvoCATRICE Provo Volume Lash Dust, €3,99
Microfijne, witte poederdeeltjes intensifiëren het volume van de wimpers. Aanbrengen bovenop de mascara. Maak het geheel af met een laatste laag mascara voor een geweldig effect. C01 Irresistible Eyes.

CATRICE Limited Edition ProvoCATRICE Provo Gradation Blush, €3,99
Zorgt voor een stralende teint: de powder blush in roze of lichtpaars. Iedere blush bestaat uit een lichte glanzende tint en een donkere, matte tint die samen blenden voor een mooi kleurverloop. C01 Raspberry Belle & C02 Berry Bow.

CATRICE Limited Edition ProvoCATRICE Provo Nail Lacquer, €2,99
Nagellakjes met een iriserend effect en een langdurige formule.  C01 Provocative Pearls, C02 Mauve Magnifique, C03 RoSé- ducteur, C04 Berry Bow & C05 Silk Sense.

Persoonlijk is het niet zo mijn collectie omdat het allemaal erg veel roze/koele tinten zijn en ik de laatste tijd meer van de warme tinten ben. Hoewel ik zeker wel even naar de nagellakjes zal kijken uiteraard.

CATRICE Limited Edition Provo is verkrijgbaar van half mei tot en met juni 2017.

Ben jij benieuwd naar deze Provo collectie? Denk je dat er wat voor je tussen zit?

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  Manon
  10 april 2017 at 19:27

  De collectie ziet er mooi uit, maar denk niet dat er iets voor mij tussen zit. Misschien de roze blush , maar heb genoeg blushes haha

 • Reply
  Luna
  10 april 2017 at 16:31

  Ik hou van koele tinten, maar ik moet ook eerlijk bekennen dat veel van mijn gekochte Catrice producten uit het verleden al weggegeven zijn. Ik vind het voor eventjes mooi, maar dan pak ik weer terug naar mijn vaste producten en de wat meer subtielere tinten. Ik vind de kleuren wel erg mooi, vooral van de blush en nagellak.

 • Reply
  Nicole
  10 april 2017 at 14:42

  Wat een mooie collecite. Ik vind de verpakkingen er erg elegant uitzien.

 • Reply
  Britt
  10 april 2017 at 13:55

  Oeh, die lakjes zien er wel mooi uit! Verder ben ik niet mega-enthousiast over de collectie, maar ik ga hem wel even bekijken als ze eenmaal in de winkels liggen!

 • Reply
  Liset - Beautydagboek
  10 april 2017 at 10:34

  Ik moet zeggen dat de eerste indruk erg leuk lijkt door de kleuren! Maar als ik dan goed kijk naar de producten, is er toch niet echt iets waarvan ik helemaal enthousiast word :).

 • Reply
  Nailtalk
  10 april 2017 at 09:18

  Met je eens! Ook niet echt wat voor mij geloof ik.

 • Leave a Reply

  Translate »