Beauty Nagellak

Unboxing en swatches Nailbox maart 2017

dsc00772

Vandaag heb ik weer een Nailbox unboxing voor je! De vorige keer dat ik over deze box schreef zat mijn eigen liquid nail art tape in deze box en nu kan ik je alvast verklappen dat er o.a. drie mooie lakjes van Morgan Taylor inzitten. Kijk je mee?


Unboxing en swatches Nailbox maart 2017Nailbox is qua systeem vergelijkbaar met andere beautyboxen alleen bevinden zich in deze boxen uiteraard enkel nagelproducten. Je kunt een abonnent nemen van bijvoorbeeld 3 maanden (€63,17), 6 maanden (€123,00) of één losse box bestellen (€21,99).

Unboxing en swatches Nailbox maart 2017De naam van deze box is: A Tale Of Nails. Voor deze Nailbox hebben ze zich door de betoverende film Beauty and the Beast laten inspireren.

In de box zitten drie Morgan Taylor lakjes, van die handige nageltjes om kleuren op te laten zien *kan niet op de naam komen!* en een mini glazen vijltje van Bourjois. Ik gebruik altijd glazen vijlen voor mijn nagels maar een mini versie voor op reis had ik nog niet dus die is zeker zeer welkom.

Unboxing en swatches Nailbox maart 2017De lakjes van Morgan Taylor hebben een heel fijn breed kwastje die aan de zijkanten mooi wat rond afgesneden is. Je nagels lakken gaat daardoor mega snel! Ook drogen alledrie de lakjes aardig vlot viel me op.

Unboxing en swatches Nailbox maart 2017Morgan Taylor Antique Coat
Pas bij het schrijven van het artikel ontdekte ik dat dit lakje weleens een topcoat zou kunnen zijn. Maar lakjes als deze kun je uiteraard altijd layeren. Zelf heb ik dat dus niet gedaan en draag ik hem ‘puur’ op mijn nagel. Iets wat met twee tot drie laagjes meer dan prima kan zoals je ziet.
Het heeft een mooi duochrome effect van koper naar rosé. Ik blijf gevoelig voor lakjes als deze en ga hem zeker nog eens over wat andere kleuren uitproberen.

Unboxing en swatches Nailbox maart 2017Morgan Taylor Magic Within
Een mooi, magisch lakje. Het is ijzig wit, beetje lichtgrijs. Daarin zit een paarse shimmer met mini flecks. Juist hierdoor oogt het lakje erg koel. Twee laagjes vond ik persoonlijk net wat te weinig, drie zorgt voor een perfecte dekking.

Unboxing en swatches Nailbox maart 2017Unboxing en swatches Nailbox maart 2017
Morgan Taylor A Tale of Two Nails

Het zal je niet verbazen dat dit mijn favoriet is van deze drie! Het is een rood/roze lak die top dekt in één tot twee laagjes. De zilveren shimmer in dit lakje is niet heel vernieuwend maar blijf ik een mooie combinatie vinden.

NailboxUnboxing en swatches Nailbox maart 2017 is online te bestellen in de webshop. Je kunt dus een abonnent nemen van 3 maanden (€63,17), 6 maanden (€123,00) of één losse box bestellen (€21,99).

De producten in dit artikel zijn beschikbaar gesteld ter review. Lees mijn disclaimer

Zitten er kleuren tussen die jij ook zou dragen?

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply
  Nicole
  3 april 2017 at 11:53

  Wat een leuke lakjes zeg! Die rode vind ik wel echt het allermooiste! Wat een plaatje is het!

 • Reply
  Deb
  1 april 2017 at 20:56

  Mooie kleuren. Vooral Magic Within springt eruit voor mij. Valt me ineens op dat je je nagels een andere vorm hebt gegeven! Mooi en weer eens wat anders.

  • Reply
   Beautyill
   1 april 2017 at 21:33

   Ja is een expiriment komt deze week artikeltje over. Vind in real life mijn nagels er mooier uit zien met deze vorm maar helaas op de foto niet dus verwacht dat ik wel weer terug ga naar vierkant 😉
   Je bent wel een erg oplettende lezer wat leuk Deb 😘

 • Reply
  Teddy
  31 maart 2017 at 20:30

  Wat leuk zo’n box! De rode tint is erg mooi!

 • Reply
  Rachel
  30 maart 2017 at 16:39

  Wat een prachtige kleurtjes zeg, ziet er goed uit!

 • Reply
  Lindsey Beljaars
  30 maart 2017 at 09:31

  Oeh mooie inhoud! Die rode lak is echt prachtig

 • Reply
  Tania
  30 maart 2017 at 08:10

  Ik vind die rode kleur ook het mooiste

 • Reply
  Kim
  30 maart 2017 at 07:35

  De rode lak vind ik ook echt prachtig!

 • Leave a Reply

  Translate »