Beauty BeautyillShop Fav Liquid Nail Art Tape Nagellak Nail art

Nail art pink, nude & gold ombre nails

dsc09769-kopie

Vaak vragen mensen me wat ikzelf de mooiste nail art vind of wat ik vaak draag, ik kan hier altijd heel simpel in zijn: ombre/gradient! Hoewel ik marble echt heel tof vind draag ik gemiddeld genomen al jaren het vaakst ombre nails. Het begon weer eens te kriebelen dus tijd voor een nailart!

Nail art pink, nude & gold ombre nailsEerder deze week schreef ik al over dit heerlijke nagellak pakketje van essie dat je nu kunt sparen bij Etos. Logisch dus ook dat zij de basis vormde voor deze nail art.

Nail art pink, nude & gold ombre nailsWat heb je nodig / wat heb ik gebruikt?

Nail art pink, nude & gold ombre nailsHet stappenplan. Het voelt een tikkeltje overbodig om te benoemen maar ik zal je nog even wat tips geven voor een mooie gradiënt. Als eerste lak je je nagels in de basiskleur, het handigste is als dit de kleur is die tegen je nagelriemen aanzit.
Vervolgens breng je de liquid nail art tape ruim aan, ook óver je nagelriemen. Zorg dat er geen ruimte meer is tussen je nagellak en je huid en/of delen op je nagel zonder nagellak. Wacht vervolgens tot je nagellak en de liquid nail art tape opgedroogd is.
Breng nu wat van beide (!) kleuren aan op het sponsje en stempelen maar! Verwijder voor het mooiste resultaat de liquid nail art tape vóór de nagellak opdroogt.
Als het goed is opgedroogd breng ik opnieuw wat van de liquid nail art tape aan en stempel ik nog een leuk patroontje op mijn ringvinger als accent.
Vergeet je topcoat niet want die maakt het geheel nog mooier en egaler.

Nail art pink, nude & gold ombre nailsWat is jouw favoriete nail art die je keer op keer blijft maken?

You Might Also Like

12 Comments

 • Reply
  Natas
  20 maart 2017 at 15:08

  Heel gaaf geworden!!

 • Reply
  Deb
  15 maart 2017 at 09:53

  Wat een prachtige nailart én foto’s. Ik vind gradients ook erg mooi, maar ook erg bewerkelijk. Vandaar dat ik er helaas niet vaak aan toe kom om ze te maken.

  Die gouden Caption lak is een perfecte lak om mee te stempelen zo te zien. Ik ben nog op zoek naar een goede gouden stempellak, maar volgens mij heb ik ém nu gevonden 😉

 • Reply
  ingrid
  14 maart 2017 at 00:20

  PRACHTIG!!!

 • Reply
  Lotje
  13 maart 2017 at 19:21

  Ah zo mooi!! <3

 • Reply
  Nicole
  13 maart 2017 at 11:32

  Ik vind het zo knap hoe jij het ombre effect maakt, dat is echt ongelofelijk mooi!

 • Reply
  Mieke | mieksmind
  11 maart 2017 at 19:25

  Super mooi deze combinatie, leuk gedaan!

 • Reply
  Teddy
  11 maart 2017 at 15:08

  Wat mooi gedaan! Heel simpel, maar zo mooi!

 • Reply
  Eva
  11 maart 2017 at 13:23

  Deze nail art vind ik oprecht héél erg mooi! Kan je trouwens misschien een keer een artikel maken met tips over stempelen? Ik heb genoeg stempelplaatjes, maar op een of andere manier lukt het me nooit om iets mooi op m’n nagel te krijgen.

  • Reply
   Beautyill
   11 maart 2017 at 18:09

   Helaas Eva.. zoals ik in het artikel over deze image plates al schreef kan ikzelf vooral stempelen met CAPTION.. allerlei andere budget versies zoals bijvoorbeeld essence daar krijg ikzelf ook nooit zo’n mooi resultaat mee 🙁

 • Reply
  Mariska
  11 maart 2017 at 10:45

  Vind het heel erg mooi gedaan, mede ook door de mooie gradient kleuren 🙂

 • Reply
  Kim
  11 maart 2017 at 08:17

  Leuke nail art met die gouden details!

 • Reply
  All About Bertina
  11 maart 2017 at 07:46

  Wauw! Echt super mooi. Ik ga hem denk ik een keer namaken. Leuk voor de lente!

 • Leave a Reply

  Translate »