Beauty Fav Make up Mascara

Helena Rubinstein Lash Queen Feline Blacks mascara

dsc00483

Hold your horses! Of beter gezegd luipaarden.. Dit is de mooiste mascara huls die ik in tijden heb gezien én gevoeld. Geen goedkoop plastic maar een metalen huls mét luipaardenprint. En een fijn effect dat hij geeft…!


Helena Rubinstein Lash Queen Feline Blacks mascaraWist je dat Helena Rubinstein een hele toffe naamgenoot is? Zij was oprichtster van haar eigen cosmeticamerk Helena Rubinstein, het bedrijf dat haar één van de rijkste vrouwen ter wereld maakte waar ze zelf hard voor heeft gewerkt. Ze is geboren in Krakau, als dochter van een winkeleigenaar en als oudste van acht kinderen, en vluchtte o.a. voor de oorlog en via Zwitserland, Australië en Parijs kwam ze uiteindelijk in New York terecht. In 1939 bracht het merk de aller eerste waterproof mascara op de markt! En wij zijn haar hier – in dit regenachtige kikkerlandje – nog steeds dankbaar voor.

Helena Rubinstein Lash Queen Feline Blacks mascaraHet zal geen verassing voor je zijn dat deze mascara geïnspireerd is door kattenogen gezien de verpakking. Hoewel ik voor Beautyill de nodige mascara’s heb mogen testen kan ik me er niet één herinneren met zo’n chique verpakking. Oké je had me al met het leuke dierenprintje maar de huls is van metaal en dat voelt erg luxe aan. De bruine vlekken zijn er opgedrukt door middel van tampografie, een methode dat iedere mascara over de hele wereld uniek maakt.
Het maakt de mascara overigens niet zwaarder dus dat is wel fijn. De vorm van de huls is verder zeer klassiek maar zeker niet minder daardoor.

Helena Rubinstein Lash Queen Feline Blacks mascaraZelf heb ik de kleur Black Black maar er is ook een waterproof variant van deze mascara te koop en een Black Brown kleur. De mascara belooft je wimpers lengte en volume te geven. Ook belooft hij je een nieuwe dimensie aan de wimpers te geven dankzij de unieke combinatie van een nauw omsluitende formule en een rond borsteltje met ontwarrende inkepingen.

Helena Rubinstein Lash Queen Feline Blacks mascaraHelena Rubinstein Lash Queen Feline Blacks mascaraOké genoeg gebrabbel over het leuke uiterlijk en de beloftes, de werking is natuurlijk hetgeen wat er echt toe doet. Hier was ik direct de eerste keer ook enthousiast over. Het is namelijk geen hele natte mascara als je begrijpt wat ik bedoel. Uiteraard is het product dat wel maar het borsteltje absorbeert het niet als een grote natte massa. Persoonlijk houd ik hier niet zo van en ik ben dan ook iemand die haar mascara het fijnst vind als hij aan vervanging toe is.
Hierdoor krijg je met één laagje een mooi substiel effect en met twee een wat meer aangezette look zonder enorme spinnenpoten. Love it! Hij maakt mijn wimpers wat langer en volumineuzer en separeert ze heel mooi en natuurlijk. Het borsteltje is niet te groot en heeft een fijne standaard vorm waar ik goed mee kan werken. Voor mij persoonlijk is dit daarom de fijnste mascara die ik in tijden heb getest.

Helena Rubinstein Lash Queen Feline Blacks mascara is voor € 28,50 te koop bij ICI PARIS XL.

Het product in dit artikel is beschikbaar gesteld ter review. Lees mijn disclaimer.

Wat is jouw favoriete mascara?

You Might Also Like

14 Comments

 • Reply
  Nicole
  12 maart 2017 at 23:01

  Het effect is zo mooi! Het is mooi en dramatisch genoeg, maar niet over de top!

 • Reply
  Annette
  9 maart 2017 at 20:06

  De verpakking is prachtig en de inhoud ook. Mooie foto’s heb je ook gemaakt.

 • Reply
  Manon
  9 maart 2017 at 14:26

  De verpakking vind ik echt geweldig en het resultaat mag er ook zeker wezen!

 • Reply
  Rachel
  9 maart 2017 at 13:59

  Wat ben je toch een prachtige meid, liefde voor je selfies! hij ziet er ook qua uiterlijk erg leuk uit

  • Reply
   Beautyill
   10 maart 2017 at 11:05

   Ah dankjewel voor je mega lieve compliment van zo’n enorme beauty als jij <3

 • Reply
  Mariska
  9 maart 2017 at 11:58

  Het ziet er inderdaad goed uit, het effect maar ook zeker de verpakking 🙂

 • Reply
  Loes
  9 maart 2017 at 11:55

  De verpakking van deze mascara is heel tof en het resultaat mag er ook zeker zijn! Mooie mascara, maar wel wat prijzig. Ik zou voor die prijs denk ik eerder voor een Lancome mascara oid gaan.

  • Reply
   Beautyill
   10 maart 2017 at 11:09

   Oh nu maak je me wel nieuwsgierig waarom je dan eerder voor Lancôme zou gaan Loes 😛
   Persoonlijk vind ik deze fijner dan die ik van hun heb geprobeerd maar dat is natuurlijk een kwestie van smaak.. 😉

 • Reply
  Daphne
  9 maart 2017 at 11:37

  Ik heb ‘m ook (gehad, de huls nog steeds in bezit of course) en somehow kunnen mijn wimpers gewoon niet elke mascara hebben. Moest even eraan wennen denk ik!

  • Reply
   Beautyill
   10 maart 2017 at 11:07

   Oh dat is jammer! Niet wennen als in last van of als in wat meer moeite met aanbrengen Daphne?

 • Reply
  Liset - Beautydagboek
  9 maart 2017 at 09:05

  Ik vind hem erg mooi! Hij geeft inderdaad veel volume en de verpakking ziet er ook nog eens tof uit. En ja, ik vind mijn mascara’s ook het meest fijn als je al wat langer mee gaan ;).

 • Reply
  Celine
  9 maart 2017 at 08:07

  Heel herkenbaar met die natta vs gebruikte mascara. Ik heb nu net een nieuwe van clinique , maar hij is me nog veels te nieuw. Je hebt me wel heel nieuwsgierig gemaakt!

  • Reply
   Beautyill
   10 maart 2017 at 11:07

   Borsteltjes maken ook echt mega veel verschil tussen nat en mega nat heb ik gemerkt.. de substantie ín de huls is eigenlijk vaak nagenoeg hetzelfde. Denk dat ik daarom deze ook zo kan waarderen Celine (A)

 • Reply
  Britt
  9 maart 2017 at 07:24

  Sowieso de hele verpakking is al geweldig, maar het resultaat ziet er ook erg goed uit!

 • Leave a Reply

  Translate »