Beauty Fav Gezicht

FOREO LUNA play

dsc09518

Het was april 2015 toen ik schreef over de FOREO Luna mini, een apparaat waarmee je je gezicht kunt reinigen wat je maar heel weinig hoeft op te laden én waarvoor je geen nieuwe gezichtsborstels hoeft te kopen. Nu hebben ze een mini variant genaamd: Luna play en dit is een kleine, betaalbare mini versie! Het is net zo klein als een macaron dus ideaal om overal mee naartoe te nemen.

FOREO LUNA playDe LUNA Play is dus eigenlijk een instapmodel voor mensen die willen kijken of een FOREO apparaat iets voor je is. Het heeft het kleine formaat van een macaron en is te koop in 7 kleurtjes (paars, roze, mint, fel roze, blauw, geel en zwart). Het is niet oplaadbaar, het gaat simpelweg zo’n 100 keer mee, je betaalt dus ongeveer €0,39 cent per keer.

dsc09530

FOREO LUNA playDe normale versie heeft aan de voor en achterkant een reinigingsoppervlak maar deze mini heeft het slechts aan één kant. Daarin zit eigenlijk het grootste verschil want het oppervlak aan de voorkant varieert stiekem niet heel veel het ligt enkel anders in de hand.

FOREO LUNA playWel heeft het ook een 2-zone borstel die geschikt is voor alle huidtypen. De dunne aanrakingspunten zijn voor een milde reiniging en reinigen grote oppervlaktes zoals je wangen. De dikke aanrakingspunten zijn voor precisie en een diepe reiniging van gebieden zoals de T-zone.
Dit mini apparaatje leidt tot zo’n 8.000 T-Sonic pulsaties per minuut!
Deze fijne ‘borstel’ is gemaakt van zacht en glad silicone en dat zorgt ervoor dat het zacht aanvoelt op de huid. Het maakt het ook 35x hygiënischer dan nylon borstels en is niet poreus. Verder is het ook hyperallergeen, vrij van ftalaten en BPA.

FOREO LUNA playHoe gebruik je het? Easy peasy! Breng wat van je favoriete cleanser aan op je gezicht en masseer het gedurende één minuut met het apparaatje, afspoelen en klaar!

Toen was ik al erg fan van het apparaat omdat je er geen opzetborstels voor hoeft te kopen wat op den duur enorme bacteriën bommetjes kunnen worden en het mijn huid enorm zacht maakt. Natuurlijk is dat bij dit apparaat niet anders, enkel het formaat en het opladen (wat hierbij niet mogelijk is) is anders. Toch vind ik het apparaatje erg fijn in de hand liggen, juist omdat het zo klein is doet het me een beetje denken aan een watje en je kunt er lekker precies mee werken. De grove achterkant gebruik ik persoonlijk zeer zelde dus die miste ik niet bij dit kleine schatje.

FOREO LUNA playHeel goedkoop is het niet als je het terug rekent per gebruik (zo’n €0,39 cent) maar ik vind het wel een hele goede manier om kennis te maken met het apparaat alvorens je de Luna Mini versie koopt t.w.v. zo’n €99,00. De Luna Mini versie gaat trouwens zo’n 300 keer mee alvorens je hem op moet laden, iets wat ikzelf hemels vind!

FOREO LUNA play is vanaf nu ook online verkrijgbaar bij ICI PARIS XL en te koop via FOREO voor €39,00.

Het product in dit artikel is beschikbaar gesteld ter review. Lees mijn disclaimer

Welke gezichtsborstels vind jij fijn om te gebruiken? Heb je ook een favoriet?

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply
  bychristiana
  13 maart 2017 at 20:41

  Haha, net zo klein als een macaron. Dat sprak me al aan;-)

 • Reply
  Manon
  10 maart 2017 at 16:33

  IK vind het wel een beetje prijzig

 • Reply
  Lindsey Beljaars
  10 maart 2017 at 08:41

  Ik ben wel benieuwd maar vind hem persoonlijk wel flink aan de prijs!

 • Reply
  Liesbeth
  10 maart 2017 at 08:11

  Ik heb een gewone foreo, maar die ligt voornamelijk in de kast. Ik heb niet het idee dat het beter werkt dan een washandje. Achteraf beetje jammer van het geld.

  • Reply
   Beautyill
   10 maart 2017 at 11:12

   Oh wat spijtig om te horen Liesbeth! Ik waste mijn gezicht mijn hele leven met washandjes en na afloop voelt mijn huid een stuk zachter en gladder aan als ik het hiermee reinig. Jammer om te horen dat het voor jou niet zo werkt 🙁

  Leave a Reply

  Translate »