DIY Liquid Nail Art Tape Nagellak Nail art

Nail art Valentine’s Day Chocolate

dsc06944-kopie-copy

Valentijnsdag zit er weer aan te komen! Ook dit jaar wilde ik uiteraard weer een valentijn nail art maken maar ik wilde een keertje niet gaan voor rood of roze, die heb ik immers al genoeg gemaakt. Van mijn oom en tante kreeg ik rode chocolade hartjes en ik vond chocolade ook een heel toepasselijk thema.
Hoe ik het precies gemaakt heb en welke producten ik gebruikt heb? Ik vertel het je stap voor stap!

Nail art Valentine's Day Chocolate
Nailart Valentine's Day Chocolate Nailart Valentine's Day Chocolate Nailart Valentine's Day Chocolate Wat heb je nodig / wat heb ik gebruikt?
– OPI Ridge filler als basis, bij matte nagellak zie je alles!
OPI You’re so vain-illa
OPI A-Taupe The Space Needle
OPI Get In The Expresso Lane
OPI The Man with the Golden Gun
– OPI Matte topcoat
– Dottingtool
Beautyill liquid nail art tape koraalNailart Valentine's Day Chocolate

Stappenplan:
Na je basecoat lak je als eerste je nagels in de kleur naar keuze. Vervolgens heb ik op alle nagels de matte topacoat aangebracht. Later besloot ik pas mijn ringvinger glanzend te maken met The Man with the Golden Gun, vandaar.
Hierna bracht ik de liquid nail art tape aan rond mijn nagels zodat ik na afloop geen clean up werk zou hebben.
Nu komt het tricky gedeelte: breng wat flinke druppels aan op een stukje papier en wacht tot het stroperig begint te worden. Wanneer het stroperig genoeg is kun je heel gemakkelijk strepen en klonten op je nagels maken. Roer met je dottingtool door de druppel nagellak en sleep het vervolgens over je nagel. Lastig uit te leggen maar ik maakte er ook al eens een video over welke ik hieronder eventjes zal laten zien.
Na verwijdering van de liquid nail art tape ben je direct klaar met je Valentijn-manicure!
Omdat de basis mat is en de klodders niet, is het belangrijk om nu geen topcoat hier overheen aan te brengen.


Nailart Valentine's Day Chocolate Nailart Valentine's Day Chocolate
Draag jij speciaal rode of roze nagellak met valentijn? Of pak je helemaal uit met een nailart? Γ“f doe je er juist lekker niets aan?

You Might Also Like

12 Comments

 • Reply
  Rachel
  13 februari 2017 at 16:58

  echt weer onwijs mooi gedaan love it!

 • Reply
  Ingrid
  13 februari 2017 at 01:49

  OM OP TE ETEN MMM XX

 • Reply
  Deb
  12 februari 2017 at 14:16

  Wat een ontzettende originele nailart voor Valentijn! Vind ‘em heel mooi geworden!

 • Reply
  Mariska
  11 februari 2017 at 18:57

  Wat heb je dat super leuk gedaan zeg! Ik vind het er ook echt chocolade-achtig uit zien, haha.

 • Reply
  Teddy
  11 februari 2017 at 17:54

  Wauw wat gaaf gedaan! Ik zou dat echt niet zo netjes kunnen denk ik!

 • Reply
  Roos | Elua Makamaka
  11 februari 2017 at 16:17

  Nee hoe gaaf is dit!

 • Reply
  Bertine
  11 februari 2017 at 13:52

  oh wat een leuk idee om het te inspireren op chocola! heel mooi gedaan!

 • Reply
  Eva
  11 februari 2017 at 12:09

  Wat een leuk idee! Wel jammer dat die gouden nagellak zo duur is (ik las even je review terug) want die is zΓ³ gaaf! Weet je misschien nog een merk dat ook zulke nagellak verkoopt? Leuk trouwens hoe je die techniek hebt gebruikt om strepen te maken πŸ™‚ Ik wil dat ook eens proberen! Nu ik je liquid nail art tape heb, zal dat in ieder geval wel lukken zonder dat m’n hele hand onder de nagellak zit πŸ™‚

  • Reply
   Beautyill
   12 februari 2017 at 18:20

   Helaas kan ik het niet voor je checken maar NYC verkocht ooit een budget versie, weet niet of ze hem nog verkopen (natuurlijk niet met echt goud.. maar wel het idee) daar schreef ik ook ooit wat over: http://www.beautyill.nl/2014/01/nyc-expert-last-nail-polish-top-coats-review.html
   En anders is het altijd nog een idee om op eBay een velletje bladgoud te kopen en deze te versnipperen. Zo zou je het zelf kunnen maken πŸ˜‰

   Ga het maar eens proberen die techniek in combinatie met de liquid. Is echt easy peasy maar ik blijf het zo’n leuk effect vinden πŸ˜€

 • Reply
  Nancy
  11 februari 2017 at 10:05

  Super mooi en creatief! Net echte chocolaatjes!

 • Reply
  Anouk
  11 februari 2017 at 09:31

  Wauw Helen, je nagels lijken echt op pralines. Waar jij het geduld haalt om dit te doen. Ik zie nailart zeer graag, maar ik kan echt het geduld niet opbrengen. En als ik het dan eens probeer, lijkt het nergens op. Blijf zo verder doen. mooi, echt mooi <3

  • Reply
   Beautyill
   11 februari 2017 at 10:01

   Ah dankjewel voor je lieve berichtje Anouk! Deze kost Γ©cht heel weinig skills alleen geduld om de nagellak stroperig te laten worden, echt πŸ˜‡πŸ˜˜

  Leave a Reply

  Translate »