BeautyillShop Fav Liquid Nail Art Tape Nagellak Nail art

Nail art CAPTION Art Screens Boho Bungalow

dsc08622-kopie-copy

CAPTION is bij mij niet alleen geliefd om de fijne, kwalitatief goede nagellak maar ook juist om hun ge-wel-dige Art Screens. Met deze producten kan ik perfect mijn nagels bestempelen, iets wat me met andere kits nooit lukte. Zelfs niet met de beste tips van Miriam van Nailtalk was ik er gewoon nooit goed in. Nu brengt CAPTION in maart weer nieuwe Art Screens uit en hebben ze het stempelkussen veranderd, ook zo benieuwd of ze nog steeds zo top werken? Ik mocht ze alvast voor je uitproberen!

Nail art CAPTION Art Screens Boho BungalowBoho Bungalow is de naam van deze toffe image plate set, oftewel Art Screens zoals CAPTION ze noemt. Het zijn vrolijke plates met zoals de naam al zegt typische Boho printjes. Op dit moment ontploffen onze huiskamers van de vrolijke boho sfeer en daar horen ook veel toffe plantjes bij. Zodoende kwam ik via deze mengelmoes uit bij de nail art van vandaag. In het interieur van nu zie je veel wit, Scandinavisch maar ook veel boho en plant. Samen gecombineerd krijg je dan deze tropische nail art.

Nail art CAPTION Art Screens Boho BungalowNail art CAPTION Art Screens Boho BungalowZe hebben de Art Screens veranderd sinds ik er voor het laatst eentje uitgeprobeerd heb. Eerst waren het zwarte stempelhouders met een wit stempelkussen, deze ‘plakte’ erg goed waardoor je in een handomdraai je stempel erop kreeg, ook als je zoals ik niet al te best bent in stempelen. Dit was echt simpel kinderwerk!
Nu hebben ze een doorzichtig stempelkussen ontwikkeld -snap ik want dat is inmiddels de huidige standaard geworden in nail art land- en hier ben ik persoonlijk wat minder fan van. Ja doorzichtige kussens zijn geweldig wanneer je dingen over elkaar wil plaatsen zoals bij deze nail art, of om te zien of je je stempel überhaupt juist plaatst. Toch vind ik hem minder ‘plakken’ en krijg ik daardoor minder goed de stempel op mijn kussen. Hier en daar is dat bij deze nail art dan ook niet zo goed gelukt. Toch is dit wél veruit het beste doorzichtige stempelkussen wat ik geprobeerd heb, ik ben persoonlijk gewoon meer fan van CAPTION haar ‘oude’ stempelkussen. Het schraapertje lijkt trouwens ook wat minder soepel te zijn voor mijn gevoel, wellicht is het een samenloop dus.

Enorm belangrijk bij doorzichtige kussentjes is dat je het stempelkussen reinigt met wat plakband. In ieder geval niet (!) met nagellak remover aanraken want dan verpest je het doorzichtige effect!

Nail art CAPTION Art Screens Boho BungalowNail art CAPTION Art Screens Boho Bungalow
Wat heb je nodig / wat heb ik gebruikt voor deze nail art?

 • CAPTION Heaven Help Me (de witte basislak, verdwenen bij het nemen van de groepsfoto..)
 • CAPTION Spring Forward, licht groene kleur
 • CAPTION Cash In, donkergroene kleur
 • Beautyill liquid nail art tape in de kleur mint
 • Art Screens Boho Bungalow set

Nail art CAPTION Art Screens Boho BungalowNail art CAPTION Art Screens Boho BungalowNail art CAPTION Art Screens Boho BungalowHet is even wennen aan het nieuwe kussentje maar zeg nou zelf, er zitten wel weer hele toffe plaatjes tussen! Binnenkort zal ik dus zeker nog meer nail arts laten zien met deze plates <3

CAPTION Art Screens Boho Bungalow zijn voor €49,50 per set vanaf half maart verkrijgbaar bij de verkooppunten en online via Caption.nl

Het product in dit artikel is beschikbaar gesteld ter review. Lees mijn disclaimer

You Might Also Like

11 Comments

 • Reply
  Manon
  27 februari 2017 at 16:41

  Leuke en mooie nail art. Ik vind de kleur erg mooi

 • Reply
  Rachel
  27 februari 2017 at 15:49

  Wat een toffe nail art weer!

 • Reply
  Tania
  27 februari 2017 at 15:25

  Wauw mooie nailart. Vind de groene kleur wel leuk

  • Reply
   Beautyill
   10 maart 2017 at 11:18

   Dankjewel Tania, ja die groene kleur heeft ook een hele toffe shimmer <3

 • Reply
  Nienke
  27 februari 2017 at 11:53

  Wat chique! Heel erg mooi. Ziet er erg mooi en speciaal uit. Leuk gedaan!

  • Reply
   Beautyill
   10 maart 2017 at 11:18

   Ahh dankjewel Nienke <3

 • Reply
  Britt
  27 februari 2017 at 10:57

  Wat een apart printje, heel mooi!

 • Reply
  Jamey
  27 februari 2017 at 09:25

  Wat een leuke nailart zeg!

  • Reply
   Beautyill
   10 maart 2017 at 11:18

   Ah dankjewel Jamey <3

 • Reply
  Malou | Blonde Blossom
  27 februari 2017 at 08:27

  Wauw, het ziet er toch wel supermooi en professioneel uit, vind ik! Ook echt een leuk printje. De prijs vind ik eigenlijk wel heel hoog, daar zou ik het niet voor doen! Malou x

  • Reply
   Beautyill
   10 maart 2017 at 11:20

   Ja de prijs is hoog daar heb je zeker gelijk in Malou! Maar als je graag wil stempelen en er zoals ik niet zo handig in bent in het begin dan zou het me het geld wel waard zijn. Ik heb hiervoor namelijk héél veel sets gekocht en allemaal 1 keer geprobeerd en nooit meer aangeraakt.. dat was in totaal vast nog heel wat meer geld wat ik in feite weggooide… 😛

  Leave a Reply

  Translate »