Beauty Make up Mascara

Max Factor False Lash Epic mascara

dsc03929

Het is alweer even geleden dat ik een mascara voor je uit heb geprobeerd maar toen ik deze zag moest ik hem wel proberen! Mascara met een vreemd eloofolletje erop? Is dat nou écht handig? Krijg ik hier dan ein-de-lijk die nepwimpers mee zoals je altijd op de reclame ziet? Vind het altijd zo jammer dat mascara campagnes vaak zo onrealistisch zijn, jij ook?

“Elke week worden er wereldwijd meer dan 17 miljoen selfies de digitale wereld in gestuurd. Op Facebook, Instagram en Snapchat is ieder detail van onze make-up in ultra-high definition te bewonderen. Dit vraagt natuurlijk om passende make-up, met in het bijzonder een mascara die perfect opgewassen is tegen de zoom die met een close-up elk detail van jouw wimpers vastlegt. Max Factor wil vrouwen aanmoedigen om hun sterke kanten te benadrukken, waardoor ze net dat beetje extra van zichzélf durven te laten zien. Be more you! Daarom introduceert Max Factor de False Lash Epic Mascara, een innovatieve doorbraak met de nieuwe False Lash Epic-borstel, die ervoor zorgt dat geen wimper onopgemerkt blijft.”

Max Factor False Lash Epic mascaraMax Factor False Lash Epic mascaraQua huls is deze eigenlijk heel typisch Max Factor, alleen vind ik deze wel net een beetje mooier omdat het een gouden versie is. In het schap zouden mijn kraaien-oogjes én handjes hier vast snel naar grijpen. Goud en roze, daar ben ik nou eenmaal gevoelig voor.
Maar het is niet voor niets dat Max Factor graag bij deze vorm blijft. Het past goed ik je toilettasje en ligt fijn in de hand.

Max Factor False Lash Epic mascaraHet idee achter deze mascara is dat je geen verschillende mascara’s meer nodig hebt om elk wimperhaartje te voorzien van mascara. Hij heeft namelijk vier verschillende soorten borstelharen.
De gebogen zijde wordt gebruikt om de wimpers te kammen en te definiëren, terwijl de vlakke kant zorgt dat de donkere formule op jouw wimpers wordt aangebracht.
Het ‘action-zoom’ uiteinde is een samenstelling van kegelvormige en vlakvormige borstelharen en is speciaal ontwikkeld om wimpers te vormen, bij te werken en de moeilijk bereikbare haartjes ook van een laag mascara te voorzien. En als alle haartjes goed worden voorzien oogt het al direct alsof er meer volume is.

Max Factor False Lash Epic mascaraHoe zou je hem het beste kunnen gebruiken? Eerst duw je het middelste deel van de borstel tegen de wimperrand aan. Vervolgens kam je je wimpers met behulp van beide zijden van de borstel.
Hierna is het tijd voor het bolletje! Zet deze tegen de wimperrand aan en kam met op-en-neer beweging je wimpers. Zo voorkom je klontjes en krijg je wel dat volume.

Max Factor False Lash Epic mascaraVerder bevat deze donkere formule:
– Een hoger watergehalte zodat je langer kunt fixeren
– Was met een laag smeltpunt (maakt gemakkelijk aanbrengen mogelijk)
– Was met een hoog smeltpunt (helpt vlekken of uitloop gedurende de dag te voorkomen)
– Gloss Polymer voegt natuurlijke glans en glinstering toe

Max Factor False Lash Epic mascara
Maar hoe is de uiteindelijke werking? Heel eerlijk? Ik vind dat bolletje stiekem niet zo handig werken. Het eindresultaat is trouwens wel mooi maar ik knoei persoonlijk nogal snel met het borsteltje.
Ik krijg geen klonten maar wel worden alle haartjes voorzien van mascara dus in dat opzicht doet hij echt wat hij belooft.
Ook blijft de mascara mooi zitten gedurende de dag en vlekt het niet, tevens gaat het verwijderen wel prima in de avond.
Het eindresultaat is prima en als je dat bolletje wel helemaal ziet zitten is dit vast een mascara voor jou.

Max Factor False Lash Epic Mascara is voor €17,99 (13,1 ml) te koop bij verschillende drogisterijen zoals Kruidvat en Etos.

You Might Also Like

10 Comments

 • Reply
  Eszti
  16 februari 2017 at 21:44

  Mijn oma heeft deze voor me gekocht – ze zag het op tv en vond het echt iets voor mij, haha! Ik vind inderdaad ook dat bolletje niet echt prettig, ik smeer steeds mijn mascara over mijn hele gezicht ermee 🙁

 • Reply
  Britt
  16 februari 2017 at 14:36

  Ik ben niet zo heel handig, dus ik denk dat het borsteltje dan alleen maar tegen gaat werken, toch is het resultaat wel mooi!

 • Reply
  Malou | Blonde Blossom
  16 februari 2017 at 11:55

  Ik haat mascarareclames, ze zijn inderdaad helemaal niet realistisch meestal (helaas). Max Factor vind ik wel geweldig, vooral Clump Defy is mijn favoriet! Ik denk dat deze die niet gaat vervangen, haha. Wel leuk bedacht, dat bolletje! Malou x

  • Reply
   Beautyill
   16 februari 2017 at 12:23

   Jaaa ik haat die reclames ook zó erg! Clump Defy heb ik volgens mij nog nooit geprobeerd, ga ik ook eens naar kijken 😉

   • Reply
    Ingrid
    16 februari 2017 at 22:38

    Het heeft 20 jaar geduurd voor ik mascarareclames niet meer geloof 🙂

 • Reply
  Jamey
  16 februari 2017 at 09:23

  Ik ben ook niet zo fan van het bolletje. Het zit me meer in de weg whaha

 • Reply
  Nicole
  16 februari 2017 at 09:14

  Het borsteltje ziet er uniek uit. Wel jammer dat hij toch niet helemaal praktisch is! Ik vind het effect wel mooi.

 • Reply
  Nina Simplynspecial
  16 februari 2017 at 09:04

  Ik denk dat ik ook niet zo gek ben op dat bolletje, extra knoei kans voor mij hihi.

 • Reply
  Lindsey Beljaars
  16 februari 2017 at 08:32

  Fijne review. Mooi resultaat maar dat bolletje is ook echt niets voor mij.. ik zou ook echt alles onderknoeien!

 • Reply
  Bianca
  16 februari 2017 at 08:02

  Deze mascara ziet er wel goed uit, maar ik denk dat ik hier veel te chaotisch voor ben (qua knoeien enz) x

 • Leave a Reply

  Translate »