Fav Nagellak

OPI Plumping Volumizing Top Coat

dsc03538

Persoonlijk ben ik dol op de look van gelnagellak maar ik heb lang niet altijd zin in zoveel gedoe. Zeker wanneer ik weet dat ik de nagellak niet 1,5 week wil dragen vind ik het een beetje zonde van mijn tijd. OPI heeft de OPI Plumping Volumizing Top Coat ontwikkeld precies voor dat soort momenten om je nagels toch een gelnagellak look te geven.

OPI Plumping Volumizing Top Coat
De plumping top coat laat je nagels er drie (!) keer voller uitzien en geeft natuurlijk die gelachtige look. Je nagels zien er direct voller en sterker uit met een intense hoogglans formule die lekker snel droogt. En uiteraard heeft het ook nog de eigenschappen van een normale topcoat; het zorgt ervoor dat je nagellak langer mooi blijft zitten.

OPI Plumping Volumizing Top CoatOPI Plumping Volumizing Top CoatHet product zit in een doosje en gezien de prijs (€22,95) vind ik dat je dat luxe gevoel er ook best bij mag krijgen. Een doosje straalt altijd net wat meer uit, nietwaar?
Het flesje heeft het standaard OPI uiterlijk alleen is er nu gekozen voor een witte dop met daarop ‘plumping’, dit is een seal net zoals bij de liquid sand lakjes het geval was, deze seal kun je er vanaf halen en dan heb je een gewone witte dop die net wat prettiger in de hand ligt.
Het kwastje is heerlijk standaard OPI, hier ben ik persoonlijk dol op!

opi my private jetopi my private jetopi my private jet
Stel je voor dat je me zou vragen om nog maar één OPI nagellak te mogen houden. Dan zou ik erg twijfelen tussen Jinx (je weet wel die bekende liquid sand) of My Private Jet. Die laatste heb ik gebruikt om je het verschil met en zonder de plumping topcoat goed te kunnen laten zien. De glinsters en het effect komen bij daglicht veel beter tot zijn recht met deze topcoat eroverheen, het glinstert me tegemoet.

De foto’s zijn trouwens met daglicht gemaakt om je het effect zo realistisch mogelijk te laten zien. Wanneer je My Private Jet in de felle zon of kunstlicht ziet dan glinstert het je nog meer tegemoet. Je merkt na jaren ben ik nog steeds fan van dit lakje..

Als we kijken naar de substantie vallen me een paar dingen op. Hij is dik, anders krijg je natuurlijk niet het plumping effect, zonder vervelend te zijn. Met vervelend bedoel ik stroperig waardoor het niet mooi, makkelijk en egaal aanbrengt. Het vloeit ondanks de dikte heel goed uit over de nagel en dat vind ik echt een groot pluspunt. Persoonlijk is de RapiDry niet aan te slepen bij mij thuis omdat ik dol ben op deze sneldrogende topcoat van OPI maar deze droogt eigenlijk ook mega snel. Wellicht net wat minder snel door de dikte maar brengt wel makkelijker aan dan RapiDry, volgens mij heb ik dus nu een nieuwe favoriet; plumping!

opi pluming volumizing top coatopi pluming volumizing top coatopi pluming volumizing top coatDe glans zoals je hem hier ziet is niet alleen direct na afloop maar houdt de dagen erna ook nog stand gelukkig. De houdbaarheid vind ik wat minder als ik het vergelijk met de Infinite Shine, die lijn pak ik er altijd bij als ik echt lang van mijn manicure wil genieten. Toch is de houdbaarheid met deze topcoat bij mijn sterke nagels alsnog dik prima maar als je specifiek een product zoekt dat mega lang blijft zitten zou ik je toch naar de Infiniet Shine lijn doorsturen of natuurlijk gaan voor de echte gel lak (OPI Gel Color). Zeker als je kijkt naar de prijs dan is de overstap naar Infinite Shine plotseling niet meer zo groot.

OPI Plumping Volumizing Top Coat is te koop voor €22,95 (15ml) bij de bekende OPI verkooppunten.

Het product in dit artikel is beschikbaar gesteld ter review. Lees mijn disclaimer

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply
  ingrid
  17 januari 2017 at 02:26

  Ze glimmen je tegemoet, vind ik persoonlijk toch wel erg mooi, prachtige foto’s lieverd xxx

 • Reply
  Wies | Nature of Happiness
  14 januari 2017 at 18:28

  Klinkt wel aardig, maar niet geweldig! Ik vind ‘m wel best prijzig… Wel echt prachtige foto’s!!

 • Reply
  Liset - Beautydagboek
  14 januari 2017 at 10:09

  Je nagels worden er inderdaad heel glossy van, prachtig!

 • Reply
  Anouk
  14 januari 2017 at 09:54

  Eerlijk? Ik vind hem niet zo bijzonder. Ik vind de Gel Setter van Essie heel goed, en veel goedkoper.

  • Reply
   Beautyill
   14 januari 2017 at 10:12

   Wat vond je aan deze niet zo bijzonder of fijn Anouk?

   • Reply
    Anouk
    15 januari 2017 at 11:57

    Ik vind hem veel te duur, en zo ‘plumping’ vind ik hem niet. Ik vind hem zeker niet slecht hoor, maar als je de vergelijking maakt met de Essie gel setter, ben je prijs-kwaliteit beter af met Essie. Maar voor de rest blijf ik een OPi-fan 🙂

 • Reply
  Malou | Blonde Blossom
  14 januari 2017 at 09:11

  Wauw wat een topcoat! Het effect lijkt echt supermooi te zijn. Wel een hoge prijs vind ik voor een topcoat, misschien ga ik dan toch maar voor die andere topcoat die je noemde. Zelf heb ik ook een hele fijne van O.P.I. Malou x

 • Leave a Reply

  Translate »