Budget Nagellak NOTD

essence NOTD all about us, where is my crown?

dsc04470

essence NOTD all about us, where is my crown? Essence nagellak, al jaren heb ik hier een zwak voor. De kwastjes zijn fijn, dekken in de regel prima en voor de prijs hoef je ze zeker niet te laten liggen. Vandaar dat het weer eens hoog tijd is voor een NOTD met Essence nagellak.

essence NOTD all about us, where is my crown?essence NOTD all about us, where is my crown?essence NOTD all about us, where is my crown?esence all about us

“Shiny, shiny! This gel nail polish provides incredible gel shine in beautiful colors, and no lamp required! New color crush technology ensures high intensity color impact and coverage.  No DBP, toluene, or formaldehyde. ”

Een hele mooie nude kleur die je vast al in huis hebt. Mocht je nog niet zo’n kleurtje hebben dan is dit een dikke aanrader. Het kwastje is fijn schuin afgesneden en het dekt in twee dunne laagjes helemaal top. En ja het heeft ook een beetje die gel look finish die ze beloven.

essence NOTD all about us, where is my crown?essence where is my crown?

Een ‘Glitz&Glam jewelry top coat’ die behoorlijk speciaal is. Het zit namelijk vol met zilveren en gouden flakies wat een heel tof effect geeft. Toch vind ik hem over het geheel gezien wel meer goud dan zilver vreemd genoeg. Op de foto’s draag ik slechts één laagje over all about us.

essence NOTD all about us, where is my crown?essence ‘all about us’ (€1,69/8ml) en ‘where is my crown?’ (€1,99/8ml) zijn o.a. te koop bij Kruidvat.

Wat zijn jouw favoriete budget lakjes van dit moment?

You Might Also Like

9 Comments

 • Reply
  Annabel
  19 januari 2017 at 03:18

  Wauw supermooi! Herinnert me er weer aan om weer eens mijn nagels te lakken, is al weer zo lang geleden…
  Liefs xxx

 • Reply
  Rachel
  18 januari 2017 at 16:45

  wauw het zijn echt prachtige kleurtjes!

 • Reply
  Bianca
  18 januari 2017 at 07:26

  Wauw wauw wauw….

 • Reply
  femketje
  17 januari 2017 at 19:11

  vind de basiskleur ook wel erg mooi an sich 🙂

 • Reply
  Forever38.com (Vera)
  17 januari 2017 at 09:23

  Mooie look hoor ! Ik vind Essence sowieso erg fijn, maar nagellakjes koop ik nooit van dit merk. Meestal ga ik toch voor Opi/Essie (en die vind ik ook vaak budget bij de Big Bazaar. Het zijn dan vaak kleuren uit oudere collecties, maar qua kwaliteit zijn ze nog steeds prima.

 • Reply
  Anouk
  17 januari 2017 at 09:12

  Ik vind Essence en Catrice heel fijne budgetlakjes. Zodra er een een nieuwe LE is, spoed ik me naar de kruidvat. En de kwastjes van de Essence gel polish zijn inderdaad heel goed. Alleen steek ik het me op de moeite om de gel polish te gebruiken. Ik vind het 3-stappen systeem te tijdrovend omdat ik dan geen sneldrogende topcoat gebruik. Gebruik jij steeds de 3 stappen bij Essence Helen? Of werken de lakjes even goed zonder de speciale basis- en topcoat?

  • Reply
   Beautyill
   17 januari 2017 at 09:13

   Het zijn gel look lakjes, het is geen echte gel nagellak.. Dus ik gebruik ze gewoon met een normale top en basecoat 😉

 • Reply
  Miriam
  17 januari 2017 at 09:09

  Leuke combi!

 • Reply
  Lindsey Beljaars
  17 januari 2017 at 08:58

  Leuke lakjes!!

 • Leave a Reply

  Translate »