Beauty Nagellak Nail art

Overzicht kerstmis nail art

9-schristmas-nailart

Door de jaren heen maakte ik al heel wat Kerstmis nail arts voor je. Bepaalde zijn inmiddels zelfs klassiekers geworden en eentje is er zelfs afgedrukt in een Amerikaans tijdschrift. Mega tof allemaal! Ik besloot weer een vernieuwde opsomming te maken voor last minute nail art inspiratie zodat je nagels vanavond helemaal Christmas proof zijn!

De titel van de nail art is roze, hier kun je op klikken zodat je direct naar het uitgebreide artikel gaat waarin ik stap voor stap uitleg hoe je het kunt namaken.

Overzicht kerstmis nail art Tiffany’s Christmas Sweater

De meest recente van het stel! Deze is trouwens ook de meeste niet-typische Kerst nail art. Ik had dit jaar het gevoel alle klassiekers wel gehad te hebben en door de Breakfast at Tiffany’s collectie van OPI kwam ik op dit idee.

Overzicht kerstmis nail art Christmas Green Marble Nailart

Mijn favoriet uit dit rijtje denk ik, of in ieder geval een van mijn favorieten! Deze maakte ik dit jaar voor sieradenmerk Lucardi vandaar de sieraden. Marmer is nog steeds hot en zodoende vond ik dit een leuke combinatie met de retro sieraden.

CAPTION Art Screens Flash Forward Edition IIOverzicht kerstmis nail art

Wil je liever iets wat je eventueel ook nog met oud en nieuw kunt dragen dan is dit wellicht wat voor je!

Overzicht kerstmis nail artChristmas Tartan

Overduidelijk mijn meest gedeelde nail art ever internationaal gezien! Sterker nog deze nail art stond zelfs in een Amerikaans tijdschrift hoe gaaf was dat?! De ruitjes ‘tartan’ zijn elk jaar weer super trendy tijdens de feestdagen en staan super cute op je nagels!

nailart-christmas-5 Christmas Ornament / Kerstballen

Kerstballen mogen niet ontbreken tijdens Kerstmis en je kunt ze ook gemakkelijk ‘ophangen’ in je nagels! Een bekende nail art die elk jaar leuk is en blijft.

76Ugly Christmas Sweater

Dé ugly christmas sweater nails moet je eigenlijk ook minimaal één keer hebben geprobeerd. Gelukkig is deze niet zo moeilijk als het eruit ziet omdat ik de patroontjes heb gemaakt met behulp van striper tape.

christmas-nail-art-rendeer-opi-nude-brown-red-glitter-diy-beautyill-4 Christmas reindeer

De rendieren zweven inmiddels al ergens door de lucht want het is nu echt bijna kerstmis! Hier heb ik één accentnagel gemaakt en de rest is redelijk makkelijk.

notd-christmas-nailart-holiday-rebel-jiggle-hi-jiggle-low-5Easy gradient Holiday Rebel, Jiggle hi, jiggle low

Wil je op safe spelen met een nail art die je gegarandeerd lukt? Deze gradiënt is heel gemakkelijk en echt foolproof.

Christmas Glitter GradientOverzicht kerstmis nail art

Is ook een mega gemakkelijke gradiënt die er erg tof uitziet, nog steeds een van mijn persoonlijke favorieten door zijn eenvoud!

christmas-nail-art-snowflakes-step-by-step-2-kopie

Easy Snowflakes

Vonden velen van jullie niet zo easy, maar echt als je een lijntje op je nagels kunt zetten dan lukt je dit ook. Op al je nagels duurt wel wat lang dus ik zou het zelf vooral als accent nagel dragen.

dsc08627-kopie1Easy Christmas Lines

Deze zijn wel echt easy omdat je enkel wat tijd nodig hebt maar geen stille hand of speciale tools! Trust me echt een techniek om eens te proberen wanneer je een nail art beginner bent.

dsc084201Christmas Swarovski NOTD

Niet echt een nail art vind ikzelf maar ik wilde je laten zien dat je altijd nog wat (Swarovski) steentjes op je nagels kunt plakken voor een feestelijk effect. Succes gegarandeerd!

Waarvoor ga jij deze feestdagen?

 

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply
  Fashioninspiratie
  27 januari 2017 at 15:24

  Oh wat superleuk allemaal! en wat knap :0 Ik probeerde laatst een kerstmuts te maken op mijn nagels.. Helemaal mislukt natuurlijk! Misschien dat stickerfiguurtjes ook wat voor mij zijn! Vind het in ieder geval super knap en mooi. X Anna

 • Reply
  Diana (Gek op Nagellak)
  26 december 2016 at 21:20

  Wat een mooie nail arts! Die met de kerstballen en de ugly christmas sweater zijn m’n favorieten. Ik denk dat ik ook maar eens ga spelen met striping tape om zulk soort patronen te creëren, want het ziet er erg gaaf uit! 🙂

 • Reply
  Britt
  24 december 2016 at 14:33

  Ooh, zoveel leuks! Ik zit te twijfelen tussen de ugly Christmas sweater nails, of de gradient, maar ik kan ze natuurlijk ook gewoon beide doen aangezien er 2 kerstdagen zijn!

 • Reply
  chucky1012
  24 december 2016 at 11:23

  Wauw…
  Dat zijn stuk voor stuk prachtige nailarts!
  Schitterende foto’s.

  Xoxo

 • Reply
  Romy
  24 december 2016 at 09:35

  Wat een prachtige nail arts allemaal! Ik vind vooral die met kerstballen heel erg mooi. Dit jaar ga ik waarschijnlijk voor simpel met traditioneel rood.

 • Leave a Reply

  Translate »