Beauty Fav Nagellak

Actie Tijn 3FM Serious Request / favoriete kerst nagellak

dsc03254

Het zal je vast niet ontgaan zijn: Tijn die bij 3FM Serious Request nagels lakt voor het goede doel. Tijn is pas zes jaar en dit zal de laatste Serious Request zijn die hij meemaakt omdat hij ongeneeslijk ziek is, hij heeft namelijk DIPG (hersenstamkanker). Dit is natuurlijk vreselijk en hij vraagt samen met zijn ouders aandacht voor deze ziekte. Hij daagt mensen uit om hun nagels te lakken en 1 euro (of meer) te doneren aan zijn actie voor 3FM Serious Request. Met de slogan “Lak aan DIPG” zet Tijn zich in om zoveel mogelijk geld op te halen voor het Rode Kruis. Zijn streefdoel was €100 maar inmiddels staat de teller op moment van schrijven al op €484.142 en deze zal vast nog verder oplopen. Speciaal voor Tijn zocht ik de mooiste Kerst lakjes uit en uiteraard heb ik ook zelf wat gedoneerd voor deze mooie actie.


Actie Tijn 3FM Serious Request / favoriete kerst nagellak Hoe doe je mee?

1. Lak je nagels
2. Doneer via 3fm.nl/tijn
3. Deel de foto van je nagels op Facebook, Instagram of Twitter met #lakaan en #sr16
4. Daag je vrienden uit om hetzelfde te doen

Omdat ik me voor kan stellen dat je één van deze lakjes ook wil kopen om ook mee te doen heb ik bewust lakjes gekozen die dit najaar uit zijn gekomen. En een Beautyill topper vond ik ook toepasselijk, want dat is Tijn ook!

Actie Tijn 3FM Serious Request / favoriete kerst nagellakActie Tijn 3FM Serious Request / favoriete kerst nagellakOPI Got the Mean Reds

Geen Kerst zonder OPI rood! Dit is echt een mooie klassieke kleur waar je de hele feestdagen mee weg komt, of eigenlijk het hele jaar door wel. Heeft een hele fijne dekking met één tot twee laagjes.

Actie Tijn 3FM Serious Request / favoriete kerst nagellakTrind Holiday Class

De naam zegt het al, een hele klassieke ‘holiday’ kleur. Dekt oké in twee laagjes.

Actie Tijn 3FM Serious Request / favoriete kerst nagellak Actie Tijn 3FM Serious Request / favoriete kerst nagellakEssie Party on a Platform

Volgens mij zijn er geen merken die meer rode lakjes uitbrengen dan Essie en OPI en toch verveeld het eigenlijk nooit. Zoek je nog dé perfecte Kerstmis rode kleur? Dit is hem!

Actie Tijn 3FM Serious Request / favoriete kerst nagellak Actie Tijn 3FM Serious Request / favoriete kerst nagellakOPI Can’t Read without My Lipstick

Een beetje een gelly achtige substantie heeft dit lakje en daardoor vind ik drie laagjes net wat mooier dan twee. Perfect wanneer je een wat meer klassieke donker rode kleur wil.

Actie Tijn 3FM Serious Request / favoriete kerst nagellakdsc02821 dsc02821-kopie

Essie Getting Groovy

Perfecte gouden kleur voor de feestdagen. Super goud met shimmer, zo zou ik hem zelf omschrijven. Met één laagje egaal maar niet dekkend dat is ze met twee laagjes wel.

Actie Tijn 3FM Serious Request / favoriete kerst nagellak Actie Tijn 3FM Serious Request / favoriete kerst nagellakA-England Shall Be My Queen

Een hele mooie framboos kleur die de ene keer meer roze en de andere keer meer rood oogt. In feite zit het hier gewoon echt tussenin! Heb naar verschillende andere swatches gekeken en het viel me op dat hij soms echt roze oogt of juist weer heel rood dus ik heb mijn best gedaan de kleur zo kleurecht mogelijk voor je vast te leggen. Het holografische effect vind ik hier echt geweldig in trouwens!

Actie Tijn 3FM Serious Request / favoriete kerst nagellak Actie Tijn 3FM Serious Request / favoriete kerst nagellak Actie Tijn 3FM Serious Request / favoriete kerst nagellakBeautyill nail polish, Hope-ing for the best Coat

Dit jaar had ik niet echt een wauw effect bij glitter lakjes en draag ik tijdens de feestdagen mijn eigen Holiday Topper over OPI Got the Mean Reds. Ik ga altijd voor de gouden omdat mijn sieraden dit ook zijn en ik zilver dan net wat minder tof vind staan bij mijn ringen.
Ik dacht trouwens dat ik swatches had met mijn nieuwe bedrukte flesje maar die zijn plotseling verdwenen. Substantie is wel nog hetzelfde gebleven.

Actie Tijn 3FM Serious Request / favoriete kerst nagellakWelke nagellak (combinatie) draag jij deze feestdagen? En doe je ook mee aan de #lakaan actie van Tijn?

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Britt
  23 december 2016 at 14:38

  Heel mooi initiatief inderdaad!

 • Reply
  Rachel
  23 december 2016 at 12:01

  wauw de laatste vind ik echt prachtig!
  fijne feestdagen meid X

 • Reply
  chucky1012
  23 december 2016 at 10:58

  Zulke prachtige kleuren!

  Hele fijne feestdagen Xoxo

 • Reply
  Lindsey Beljaars
  23 december 2016 at 08:29

  Wat een prachtige lakjes! Ik heb mijn nagels ook gelakt voor Serious Request!

 • Leave a Reply

  Translate »