Hope Piño Unboxing

Unboxing Snuffelbox “Limited Edition”Dierendagbox

dsc06787

Een artikel geschreven naar de beleving van Hope want het is vandaag toch echt een beetje haar dag! Het schijnt vandaag ‘dierendag’ te zijn maar ik merkte hier vrij weinig van, meer knuffelen dan Helen dagelijks al met me doet gaat eigenlijk niet. Bovendien kreeg ik ook al niet heel veel meer te snoepen of te eten, hier moeten we mee oppassen zegt een of andere mevrouw die ervoor geleerd zou hebben, ook wel Dierenarts genoemd. Maar dit alles veranderde toen de deurbel vandaag ging en ik de postbode probeerde op te eten. Deze man komt vrijwel dagelijks aan de deur en verstoort altijd mijn dutje! Alsof hij niet net die paar uurtjes kan wachten met aanbellen. Ik mag hem dus totaal niet maar vandaag bracht hij een doos die verdacht lekker rook! Helen riep iets als “de Snuffelbox is er”! Geen idee waar ze het over heeft, ik zette mijn meest mooie puppy ogen in werking en hoopte dat we het snel samen gingen uitpakken.

Unboxing Snuffelbox "Limited Edition"Dierendagbox dsc06772 De Snuffelbox is een doos gevuld met speciale en unieke producten voor de hond. Sinds 2015 stellen ze allerlei leuke boxen samen. Inmiddels hebben ze al ruim 10.000 Nederlandse en Belgische honden blij gemaakt met zo’n verassing box. Elke box heeft een ander thema en de nieuwste limited edition is speciaal voor dierendag samengesteld. De Snuffel ‘limited edition’ Dierendagbox is gevuld met nieuwe, unieke en voor de hond onbekende producten die ergens anders nauwelijks verkrijgbaar zijn.

dsc06847dsc06861In de box vind je een mix van 100% natuurlijke traktaties, speeltjes, verzorgingsproducten en gadgets. De inhoud is aangepast op de grootte van de hond. Het team van Snuffelbox houdt zelfs rekening met eventuele allergieën.

Deze Snuffel ‘limited edition’ Dierendagbox bevat minimaal €50,00 aan hondenproducten maar is verkrijgbaar voor €39,00. Hier zijn er slechts 1250 van gemaakt dus op is op! Naar naast deze limited edition is er ook altijd een reguliere box te koop welke je eenmalig kunt bestellen voor €35,00. Ook zijn er abonnementen zodat je hond elk kwartaal automatisch een box ontvangt. Met een abonnement ben je wat voordeliger uit en betaal je €29,00 per box.

dsc06866Maar er zijn natuurlijk ook veel honden in nood, deze help je ook bij de aanschaf van een Snuffelbox. Diverse asielen, goede doelen en stichtingen voor honden worden ondersteunt, 10% van de winst gaat hier naartoe.

Ze hebben zelfs een zogenoemde ‘kwispel-garantie’! Vindt jouw hond de inhoud niet leuk? Als je dit binnen 100 dagen laat weten ontvang je het aankoopbedrag terug of je krijgt kosteloos een ander product thuisgestuurd.

dsc06845dsc06865Oké nu heb ik al wel lang genoeg gewacht en begin ik een tikkeltje ongeduldig te worden. Helen opent blij de doos en ik snap niet wat ik er mee moet. Zoooo veel lekkers! Als ik aan mijn brokjes mag beginnen zegt ze altijd “Smakelijk eten!”. Op dat commando mag ik beginnen. Maar wanneer gaat ze dat nu zeggen? En waar moet ik dan beginnen? Eten of toch alle speeltjes die ik zie eerst veilig stellen? Als ze meerdere keren aangeeft dat ik erin mag kijken begin ik enthousiast te snuffelen. Wauw! Wat een cadeau!

picmonketty-collageArmitage Pet Care Good Boy Captain Jacks

Ook lekker voor een ‘Good Girl’ zoals ik! Hoewel je bij kabeljauw snacks waarschijnlijk eerder aan de kat denkt dan aan ons vinden wij een visje op z’n tijd ook heerlijk! Heel smakelijk zien ze er wellicht niet uit maar lekker zijn ze gelukkig wel!

Armitage Pet Care Good Boy Gnaw a Bone

Een van de meest speciale dingen in deze box, zoiets heb ik nog nooit gekregen. Dit bijzondere nylon bot ruikt heerlijk naar bacon en ik kan niet wachten tot ik hier uren lang aan mag likken.

picmonkey-cttollageArmitage Pet Care Good Boy Small Chewy Twists

Deze snoepjes mogen dan wel goed zijn voor mijn tanden, ik vind ze vooral heel erg lekker! Om je neus bij af te likken!

Armitage Pet Care Good Boy Mini Fresh Breath Rolls

Mijn adem ruikt altijd heerlijk al zeg ik het zelf, de meningen zijn hier kennelijk zeer over verdeelt. Maar als ik deze snoepjes krijg als ik een slechte adem heb.. dan zweer ik vanaf nu dat ik non stop een slechte adem heb, no problem! Dit is een soort kauw botje met een mint smaakje voor een (nog) frissere adem.

dsc06896Armitage Pet Care Good Boy Assorted Lollipop

Zulk soort lolly’s krijg ik wel eens vaker en ik ben er dol op! Het kruimelt wel een beetje maar dat mag de pret niet drukken, althans niet voor mij!

picmonkey-ttcollageArmitage Pet Care Medicated Shampoo & Conditioner

Vorige week heb ik je al mijn nieuwe shampoo en conditioner laten zien dus deze gaan we fijn aan een ander hondje geven.

Vara Chicken & Fish Chews

Ze weten bij Snuffelbox overduidelijk dat ik dol ben op zulk soort botjes, of zouden gewoon alle hondjes hier dol op zijn?! Geen idee.. Deze moet ik wel écht delen met Piño want er staat op dat het collageen bevat voor een mooie vacht, dit helpt bij de eerste tekenen van veroudering. Nu is Pien eigenlijk al stokoud maar deze krijgt ze sowieso als soort van compliment! Eerste tekenen.. jaja.. slijmbal ben ik hè?

dsc06873Armitage Pet Care Good Boy Squeaky Dog Toy

Dit is dat ronde gezichtje, dit zijn geweldige speeltjes om iedereen gek mee te maken en aandacht af te dwingen. Ik ben gek op piepende hondenspeeltjes!

Armitage Pet Care Good Boy Moppy Raggy Friend

Het lijkt op iets om een huis mee schoon te maken maar deze krokodil is toch echt voor mij! In z’n snuit zit ook een piepje, super! De bovenkant van z’n rugje is wel een beetje open en niet zo goed gestikt, ik denk dat ik deze wel snel kapot maak.

Pet Brand Rough & Tough Rubber Disk

Hiervan ging mijn staartje het minste kwispelen, ik snapte niet zo goed wat ik hier nu eigenlijk mee moet. Is het een frisbee? Moet ik er gewoon op kauwen? Wel leuk maar ik mis een piepje of iets dat lekker zacht en fluffy is..

Mini Skinneeez

Mijn ultieme favoriet van alle speeltjes! Het is zacht, fluffy en niet zwaar, precies waar ik van houd! Dit vosje heeft trouwens ook nog een piepje in de neus en staart, een kers op de grote dierendagbox-taart!

dsc06909Johnson’s Gently Steamed Lamb

Balen want het eerste wat Helen riep was “die is voor Piño!”. Dat lieve – maar verwende – meisje krijgt altijd wat lekkers door haar droge brokken gemengd. Ik zal dit heus wel proeven want Piño eet haar brokken altijd heel langzaam waardoor er vaak nog een bodempje staat als ik op visite ga. To be continued!

dsc04574Woof & Brew Healthy Herbal Dog Teas

Honden thee?! Helen haalde haar neus op toen ze de sterke kruiden rook terwijl ze het opende. Ik daarentegen kon mijn neus niet meer bedwingen! Joehoee we hebben ook al zoveel lekkers voorbij zien komen, dit was de druppel! Dit ruikt lekker! Super leuk dat we nu eindelijk samen thee kunnen drinken ’s avonds. We aten al samen een snoepje/koekje en nu is er ook een bijpassend kopje honden thee. Het zit trouwens ook echt in een zakje, net zoals bij mensenthee.

dsc06817Kortom ik ben wederom enorm verwend het is zoveel dat ik het fijn zal delen met andere hondjes. (Ik mag maar één snoepje per dag en dan zijn we wel heel lang bezig..) De speeltjes en met name het vosje vind ik ook echt geweldig. Hoewel ik al lang geen puppy meer ben speel ik nog steeds graag de hele dag met van alles en nog wat en zul je me nooit horen zeggen dat ik genoeg speelgoed heb. Ik maak niets met opzet kapot en wissel continue af met mijn speelgoed.

Denk je dat ik jouw hondje nu jaloers heb gemaakt? Sorry not so sorry! Gelukkig kun je altijd zelf een Snuffelbox bestellen!

Het product in dit artikel is beschikbaar gesteld ter review. Lees mijn disclaimer.

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Nina Simplynspecial
  4 oktober 2016 at 21:24

  Wat een leuke box, ze is weer lekker verwend hihi 😉 Ze boft maar!

 • Reply
  Tamara TS
  4 oktober 2016 at 17:43

  Ik heb zo getwijfeld over deze box. Maar zo te zien had ik hem rustig kunnen bestellen want er zit meer dan genoeg in! Heel leuke foto’s!

 • Reply
  Jamey
  4 oktober 2016 at 16:05

  Wat een leuke box!!

 • Leave a Reply

  Translate »