Beauty Fav Lippen Make up

NYX Soft Matte Lip Cream Amsterdam, Manila & Ibiza

DSC04306

Terwijl ik op mijn eigen site zoek naar Ibiza NYX vind ik niks, hoe gek is dat? Dit lip product gebruik ik dus al jaren maar ik heb er nog nooit iets over geschreven. Aangezien ik al zo lang enthousiast ben heb ik een nieuwe Ibiza gehaald én twee andere mooie tinten.

NYX Soft Matte Lip Cream Amsterdam, Manila & IbizaAls eerste de verpakking, deze is niet alleen praktisch maar ook duidelijk. De kleur van de huls geeft de daadwerkelijke kleur prima weer en de matte dop is lekker stroef waardoor je hem altijd open krijgt.
Dit heeft wel ook een mindere kant en dat is dat deze door de mat rubberen textuur snel smoezelig wordt maar het comfort wint hierin van mij. De matte dop ligt lekker in de hand en met de applicator kun je vrij nauwkeurig werken.

NYX Soft Matte Lip Cream Amsterdam, Manila & IbizaNYX Soft Matte Lip Cream Amsterdam, Manila & IbizaSoft matte lip cream. Zo omschrijft NYX het en dat is het ook echt. Het is mega gepigmenteerd en blijft ook erg goed zitten. Op een gegeven moment lijkt het een beetje op te drogen en gaat het nergens meer heen. Gedurende de dag slijt het aan de binnenkant van je lippen wat weg en in dat geval kun je het beter even opnieuw aanbrengen dan bijsmeren. Maar dit is eigenlijk altijd het geval bij langhoudende lip producten. Anders krijg je teveel opbouw en gaat het korrelen.

NYX Soft Matte Lip Cream Amsterdam, Manila & IbizaAmsterdam

Een mooie dieprode kleur, een kleurtje dat me positief verrast heeft. Wel krijg ik een beetje een sneeuwwitje effect maar ik kom er mee weg geloof ik.

NYX Soft Matte Lip Cream Amsterdam, Manila & IbizaManila

Lijkt erg veel op Ibiza maar als je ze naast elkaar bekijkt zie je dat deze overduidelijk meer oranje is en Ibiza wat meer roze in zich heeft.

NYX Soft Matte Lip Cream Amsterdam, Manila & IbizaIbiza

Nog steeds mijn all time fav had niet voor niets een tweede versie van nodig, ik heb er gewoon al eentje van opgemaakt!

NYX Soft Matte Lip Cream Amsterdam, Manila & Ibiza

V.l.n.r. Ibiza, Manila en Amsterdam

NYX Soft Matte Lip Cream is voor €7,65 (8 ml) in zestien verschillende kleuren te koop bij onder andere Douglas.

Welke kleur zou jij willen proberen of heb jij van de Soft Matte Lip Creams?

You Might Also Like

15 Comments

 • Reply
  ingrid
  26 augustus 2016 at 02:46

  Niets mis met dit mooie Sneeuwwitje! X

  • Reply
   Beautyill
   26 augustus 2016 at 08:32

   💞😘💞

 • Reply
  femketje
  24 augustus 2016 at 19:17

  ibiza is pretty!

 • Reply
  Nina Simplynspecial
  24 augustus 2016 at 16:42

  Je komt er idd goed mee weg 😉 Ik wil hier nog steeds een (paar) van scoren.

 • Reply
  anne
  24 augustus 2016 at 13:54

  leuke revieuw!! Alleen misschien is het wel leuk als je ook nude kleuren enzo reviewd want deze 3 kleuren zijn bijna hetzelfde😅 ze staan je wel mooi!!

  • Reply
   Beautyill
   24 augustus 2016 at 14:25

   Nude kleuren review ik gelukkig ook meer dan genoeg in andere artikelen 😀
   Naar mijn mening is brandweer rood echt wat anders dan koraal en/of oranje 😉

 • Reply
  Melike
  24 augustus 2016 at 13:29

  Ik vind het laatste kleurtje heel mooi!

 • Reply
  Nicole
  24 augustus 2016 at 13:08

  Oh wauw deze kleuren staan jou zo goed! Met name de tweede kleur. Ik ben helemaal verliefd.

 • Reply
  Lonneke
  24 augustus 2016 at 09:42

  Dit soort kleuren kan je altijd zo goed hebben! Heel mooi!

  • Reply
   Beautyill
   24 augustus 2016 at 10:24

   Dankjewel Lonneke! Ibiza staat bij heeel veel dames mooi, vast ook bij jou ;)!

 • Reply
  Lindsey Beljaars
  24 augustus 2016 at 08:57

  Wat zijn ze fijn hè! Ibiza is mijn absolute favoriet

  • Reply
   Beautyill
   24 augustus 2016 at 10:25

   Mooi is die hè! Heb je er ook al eentje 9of meerdere) van opgemaakt?

 • Reply
  Jamey
  24 augustus 2016 at 08:20

  Mooie kleurtjes meis! Ze staan je allemaal prachtig!

  • Reply
   Beautyill
   24 augustus 2016 at 10:25

   Ah thanks Jamey! Ze zijn ook gewoon allemaal prachtig 😉

 • Reply
  Femke
  24 augustus 2016 at 07:46

  Mooie kleuren. Ibiza heb ik ook en draag ik erg graag :-).

 • Leave a Reply

  Translate »