Beauty Fav Make up Ogen

Marc Jacobs Highliner Gel Eye Crayon Eyeliner Blacquer

DSC09223

Mijn favoriete oogpotlood van de laatste tijd: Marc Jacobs highliner gel eye crayon eyeliner in de kleur blacquer. Vandaag vertel ik je eindelijk meer over waarom dit mijn favoriet is. 

DSC09226Marc Jacobs Highliner Gel Eye Crayon Eyeliner BlacquerHet potlood met de gigantisch lange naam ontdekte ik met een mini probeer verpakking. Ik was direct verkocht en besloot later ook de full size versie te kopen.

De verpakking is niet zo mijn smaak. Het potlood zit netjes verpakt in een doosje en is voornamelijk zilver met zwarte accenten. Het oogt een beetje plastic en dat vind ik jammer bij een potloodje van 25 dollar.

DSC09208Het is geen echt potlood maar meer een zachte potlood vulling in een plastic huls. Je draait het potlood dus ook omhoog en als je het puntje opnieuw scherp wil maken dan kan dat met de slijper aan de achterkant.

DSC06908Je moet hem wel snel omhoog draaien want het potlood is zo zacht dat het niet erg zuinig in gebruik is. Maar juist dat zachte kan ik ook waarderen want daardoor kun je het heel mooi smudgen. Ik smudge het per ook want zodra het potlood op is gedroogd gaat het nergens meer naartoe. Snel werken is dus wel een beetje the key.

DSC054574met (1)Ook wanneer ik het op mijn waterlijn gebruik blijft het goed zitten. Ik draag het met name graag op mijn bovenste waterlijn zodat mijn wimpers langer lijken.

De slijper vind ik persoonlijk zinloos want door de zachtheid zou je hem al moeten slijpen als je één oog gehad hebt. Liever had ik hier zelf ook nog een smudge dopje op gezien daar had ik persoonlijk meer aan gehad.

Marc Jacobs Highliner Gel Eye Crayon Eyeliner BlacquerKortom door de intens zwarte kleur, de prima houdbaarheid en het feit dat het mooi te smudgen is zorgt ervoor dat ik zo dol ben op dit potlood. Behalve de zwarte kleur zijn er trouwens ook nog talloze andere (opvallende!) kleuren te koop.

Marc Jacobs Highliner Gel Eye Crayon Eyeliner Blacquer is voor 25 dollar te koop bij o.a. de webshop van Sephora.

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply
  Lonneke
  1 augustus 2016 at 19:09

  Wat een prachtige vormgeving zeg en ook de intense zwarte kleur is heel mooi!

 • Reply
  Natasja
  1 augustus 2016 at 16:47

  Wat lijkt me dit een fijne!

 • Reply
  Manon
  1 augustus 2016 at 14:59

  Ik vind het er heel erg mooi uitzien

 • Reply
  femketje
  1 augustus 2016 at 11:53

  ziet er goed uit 😀

 • Reply
  LA DOLCE EVITA
  1 augustus 2016 at 11:07

  De verpakking vind ik juist wel mooi! Lijkt me een erg handig product voor smokey eyes. Om een strakke wing te maken zou ik toch eerder kiezen voor een stift eyeliner..

 • Reply
  Jamey
  1 augustus 2016 at 10:42

  Wauw die is inderdaad echt prachtig!

 • Reply
  Lindsey Beljaars
  1 augustus 2016 at 08:27

  Wauw! Inderdaad heel erg mooi te smudgen. Ik houd daar de laatste tijd echt van.

 • Leave a Reply

  Translate »